Hivatalos Leírás

A Bachelor of Early Childhood Education and Care (Birth-5) célja, hogy fejlessze a kisgyermekkori tanárok, akik integrálni elméleti tudás gyakorlati oktatás és gondozás készségek a munkahelyen.

Van egy erős, alkalmazott tanulási hangsúly, hogy az ilyen mértékű, hogy ha diplomás, akkor készüljön, hogy a gyermekekkel a különböző beállításokat, beleértve a hosszú napközi, óvodai, integrált gyermek és családi szolgáltatások és a korai beavatkozás szolgáltatásokat.

A tudományos és elméleti tartalommal egészíti ki munkatapasztalat, amely lehetővé teszi, hogy alkalmazza, amit tanultál egy valós környezetben.

Meg fogja tanulni a gyermek fejlődését és a pedagógiai gyakorlat, az etika, a sokszínűség és a társadalmi igazságosság. Alatt szakmai gyakorlatot, akkor lehetősége van arra, hogy tesztelje a teoretikus megértés egy valódi munkahelyen.

A négy éves mértéke kínál:

Munkahelyi tapasztalathoz. Majd töltse nyolc különálló szakmai gyakorlatokon az egész programot. Ezek lesznek formájában blokk kihelyezések 5 napig hetente 2-4 hétig minden félévben tanulmányi. Ez ad egy kiváló lehetőség arra, hogy a tudás már megszerzett gyakorlati megvalósítására.

A multidiszciplináris megközelítés. Majd szert gyakorlati készségek egy erős elméleti megalapozására. Majd tükrözik a gyakorlati tapasztalatokból tanulni.

A támogató tanulási környezet. A diákok megtanulják, kis csoportokban, és élvezze a tanulás tapasztalt, szakképzett tanárok. TAFE NSW megérti a tanulási igényeinek a hallgatók és kifejlesztette a tanítási stílust kell.

Egy iparági szinten elfogadott képzés, amely lehetővé teszi, hogy a munka, mint egy korai gyermekkorban tanár Ausztráliában.

Lehetőségek eléréséhez több szakképesítések során a mértéke, beleértve a bizonyítvány 3. és a Diploma kisgyermekkori nevelés és gondozás (25272) és (25281).

Az oklevél épül több mint nyolc félév, a nappali tagozatos hallgatók kötelesek a teljes öt tantárgyból félévenként a következő sorrendben.

Program oktatási nyelve:
Angol
This course is Campus based
Start Date
jan. 2020
Duration
4 Év
Nappali
Price
48,000 AUD
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
jan. 2020
Jelentkezési határidő

jan. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date