Hivatalos Leírás

Négy év üzleti mértékben reagál az élvonalbeli igényeit a folyamatosan változó nemzetközi üzleti környezetben.

Tanulmányozzuk menedzsment, pénzügy, marketing, termelés, szerepe az üzleti élet társadalmi és etikai vonatkozásai, és figyelembe véve a technológia és az innováció mozgatórugói változás szervezetek.

Keresztül dinamikus keveréke az elmélet és a gyakorlat folyamatos a hallgatók szert valós üzleti tapasztalat, amely felkészíti őket, hogy a nemzetközi vezetők és a vállalkozók a jövőben.

Mértéke lehet tanulmányozni teljes egészében angol nyelvű részeként vagy kétnyelvű spanyol-angol-csoport.

Akkor bebocsátást nyerhet ezen Baccalaureus:

 • A High School ha telt az egyetem Access vizsgára. (PAU a név spanyolul)
 • Egy kiváló szinten képzési ciklusban. (CFGS a név spanyolul)
 • Ha elindította a főiskolai diploma, és azt szeretné, hogy továbbra is tanulmányozzák a La Salle (célszerű átadása): ha tanult olyan mértékű, hogy nem hivatalos Spanyolországban, meg kell érvényesíteni, legalább 30 kredit, illetve megszerezni az egyenértékűséget a tanulmányi adatait, és nem a University Access vizsga (Pau) a UNED, illetve akkreditálja a tanulmányait a UNED ha jön a felsőoktatási térségben.
 • Ha Ön rendelkezik egyetemi diplomával.
 • Ha ezt megtette, a University Access vizsga 25 évesek vagy 45 év közöttiek.
 • Ha Ön diák, az Európai Unió vagy bármely ország, amely egy nemzetközi megállapodás, kérheti ezt a helyzetet: van, hogy teljesítik a tanulmányi követelmények eléréséhez University, hogy a nevelő rendszer az országban tanul a igényeket, akkreditálása Egyetem Access vizsga (PAU) la UNED (www.uned.es).
 • Azok a főiskolai hallgatók részleges vagy kész tanulmányok egy külföldi egyetemen, meg kell hozni egy igazolást az egyetem saját országban, amely azt jelzi, hogy azok milyen mértékben van hivatalos ebben az országban.

Ha eleget bármely ezeknek a követelményeknek meg lehet kezdeni a Felvételi folyamat bármely tanfolyamok La Salle. Diákok befejezése minden egységet kap a diploma Architecture. A Bachelor Degree in Management Üzleti és Technológiai a hallgatók a szükséges ismeretek és a technikai képességek, hogy megértsék a modern világ üzleti, felkészíti őket a jövőben a szakmai siker.

A cél az, hogy a diákok egy beállítás elemzésre, annak érdekében, hogy képes legyen felfogni a világból, és megoldani problems- függetlenül az ipar, karrier vagy ország jöttek, vagy hogy hol vannak. A program kifejezetten magában foglalja:

 • Megértése a modern üzleti környezet.
 • Értékelés a szerepe az üzleti társadalomban.
 • Tudás és tapasztalat a kultúrák közötti különbségeket.
 • A kutatási módszerek és analitikai értékelő képességek multidiszciplináris területeken.
 • Enhancement interperszonális készségek és a csapatmunka képességeit.
 • Gyakorlati tapasztalat a munka világában és a hálózati lehetőségeket.
 • Annak az esélye, hogy tanulmányozza egy másik országban.

Internacionalizmus és globalizmus: egyetlen mértéke a Business Management Barcelonában, ahol fog tanulni, 4 év alatt, az emberek 50 különböző nemzetiségű: Norvégia, Svájc, Zambia, Amerikai Egyesült Államok, India, Kína, Oroszország, Németország, Franciaország, Spanyolország, stb

Üzleti igény és elismerés: Szervezetek és a nemzetközi tanulmányok ACM és karrier a Space (A projekt támogatásával az Európai Bizottság által kidolgozott, és vezető vállalatok az információs és kommunikációs technológiák, mint a BT, a Cisco Systems, az IBM európai, az Intel.

A tananyag alkalmazkodik az üzleti igények: A tananyag magában téma, akkor nem fogja megtalálni más egyetemeken, mint a projektmenedzsment, hogy tanítják a szakemberek, a Project Management Institute, Imagination Management, választható tárgyak Nemzetközi kapcsolatok és Sport Management.

Nemzetközi projektek: Ön képes lesz arra, hogy részt vegyenek a nemzetközi projektekben és szakaszok, mint például az Egyesült Nemzetek Model New Yorkban vagy egy szakasz az Európai Unió Brüsszelben.

Tanulmány hat hónapig külföldön: akkor lehetősége van arra, hogy tanulmányozza hat hónapig az egyik 74 La Salle egyetemek a világ: New York, San Francisco, Tajvan, Memphis, Mexikó, stb vagy más egyetemeken, amelyek megállapodások La Salle.

Gyakorlatok és menedzsment projektek úttörő laborok: a MediaLab, a legnagyobb laboratóriumi Dél-Európában a Real Time Motion Capture vagy az UserLab egyik használhatóság és a design laboratóriumok középpontjában a felhasználók a legtöbb vetítés egy európai szinten.

Innováció és kreativitás: diákok motiváltak gondolkodni innovatív és kreatív megoldások a mai problémákat, a fejlesztés vezetői képességek és a közösségi szolgáltatások révén tanórai és tanórán kívüli tevékenységeket.

Részvétel transzverzális és multidiszciplináris projektek: csak La Salle akkor végez keresztirányú végső projektek mérnökhallgatók és az építészet, amely segít, hogy a készségek és szerezzen új ismereteket szimulálja a munkát egy valódi cég.

Nyelvek: A program teljesen tanított angol vagy kétnyelvű (angol és spanyol), a natív professzorok. Angol-spanyol osztályok vannak beépítve, mint a válasz a pénzpiaci kereslet tekintetében a parancs több nyelven.

Fejlesztési projektek révén Innovációs Park La Salle Technova Barcelona: együttműködve a Park vállalatok vizsgálata és az innováció, hogy segítsen, hogy modernizálják a technológiai és termelési folyamatokat. La Salle fejlődését a fejlesztés technológiai stratégiákat és üzleti vállalkozások számára, és a támogatást a vállalkozók a globális üzleti jelentenek előnyt az egyetem, a diákok és a vállalati világban.

Az európai és amerikai Double Degree: la Salle lehetőséget, hogy szerezzen egy hivatalos európai mértékben, La Salle - Ramon Llull Egyetem, valamint egy amerikai diplomát, a Philadelphia University (USA) által elismert AACSB (Szövetség Advance kollégiumi iskolák Business

Program oktatási nyelve:
Angol
Spanyol
Katalán

22 további kurzus laSalle Barcelona »

This course is Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
4 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date