Bachelor közvetlen és interaktív tervezés

Ha már vásárolt semmit a J. Crew katalógusból vagy az Amazon.com, kapott egy főiskolai kiadvány az e-mail, vagy aláírt egy online petíciót egy politikai jelölt, láttad direkt / interaktív marketing akcióban. Mint más marketingesek, közvetlen piaci kutatni, azonosítja az ügyfelek, válassza ki a média (TV, direct mail, internet), és egy kampány. De ahelyett, hogy kitalálja, hogy az üzenet működött, azok pálya fogyasztó választ. Hány ember (és milyen korú, etnikai csoport, jövedelem) nevű száma a katalógusban, rákattintottam a gombot a honlapján, vagy elment a boltba, hogy "ajándék vásárlás"? Mivel közvetlen piaci mérhetik az eredmények, akkor lehet, hogy a következő kampány még jobb.

A direkt marketing (DM) kb értékesítése nem csak termékeket, hanem ötleteket. Számos szervezet, mint a politikai kampányok és társadalmi érdekképviseletek, használja, hogy felhívja a figyelmet a száj- és alapok-ügyüket. Sok iparágak és vállalatok, beleértve a luxus márkák, mint a célzott megközelítés és az alacsonyabb költségek, így közvetlen és interaktív marketing növekedési területen.

Ebben a programban, megtudhatja, hogy kézműves kampányokat, amelyek eredményei. Fogsz tanulni internet marketing, média tervezés és direkt marketing kommunikáció, és kap a gyakorlati tapasztalat, amely magában foglalja a fejlődő sokoldalú kampányokat adott terméket. A kar a dolgozó szakemberek számára nyújt aktuális szakértelem az osztályteremben, és összeköttetést biztosít ezt a dinamikus ágazat.Főbb

  • FIT kínál az ország egyetlen főiskolai diplomát direkt és interaktív marketing.
  • Direkt és interaktív marketing a leggyorsabban növekvő szegmense a reklám és a marketing ipar.
  • FIT kar tagság a Direct Marketing Oktatási Alapítvány, Direkt Marketing Club of New York, és a Direct Marketing Idea Exchange (dmix) a hallgatók széles körű szakmai támogatást.

Ebben a programban, akkor:

  • tapasztalja meg iparág szakmai gyakorlatra a vezető közvetlen válasz, vagy e-kereskedelmi cég, mint a J. Walter Thompson, Gucci, online vagy Wunderman / Y & R.
  • hogy kapcsolatot ipar vezetőinek a direkt marketing és interaktív vállalatok New Yorkban.
  • kap fizetett diák tagság a Direkt Marketing Club of New York.
  • részt vesznek szakmai konferenciák és versenyeznek az ipar által finanszírozott ösztöndíjak.
  • Van lehetőség egy nyári gyakorlat Londonban.
Program oktatási nyelve:
Angol

9 további kurzus Fashion Institute of Technology »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019