Bachelor közszolgálati menedzsment

International Business College Mitrovica (IBCM)

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bachelor közszolgálati menedzsment

International Business College Mitrovica (IBCM)

Bachelor in Public Service Management

Bachelor in Public Service Management IBCM

A IBCM Public Service Management (PSM) BA képzésben a diákok a képességét, hogy megfeleljen a kihívásoknak a modern közszektor irányítási és reform. Ez magában foglalja egy sor társadalmi, demokratikus és gazdasági fogalmak, mint például az emberi jogok, az innováció, a fejlesztés és az európai integráció. Célunk, hogy felkészítse a hallgatók problémamegoldó gondolkodás és a világos értékrend, hogy segítsen nekik, hogy megfeleljen a kihívásoknak a köztisztviselők és a modern polgár ma.

Nemzetközi és akkreditált fok

A program tanított angol és alapja az Európai Kreditátviteli Rendszer (ECTS). A kurzusok nemzetközileg elismert és átruházható.

Minden IBCM diákok kapnak egy kettős diplomát. Ez azt jelenti, hogy kap egy oklevelet IBCM és az oklevelet a partner intézmény, Lillebaelt Akadémia profi Felsőoktatási Dániában.

A Közigazgatási Tanszék kínál két kivétel:

Bachelor diplomát Public Service Management: 3,5 év / 7 félév (210 ECTS) Academy Professional (AP) diplomát Public Administration: 2 év / 4 félév (120 ECTS)

Valódi szakmai tapasztalat

Minden diák egy teljes 5-6 hónapos, teljes munkaidős szakmai gyakorlat a 6. félévben a tanulmányait. Ez a tapasztalat a diákok a lehetőséget, hogy gyakorlatilag végre tudásukat, és átveheti az alapos és érdemi megértése a valós világban a munka, és akkor van esélye, hogy összpontosítson a kérdés, hogy érdekes az Ön számára.

Gazdag és változatos tanulmányi program

Ennek PSM diák, akkor kapnak a tudás és készségek széles skáláját kapcsolódó területeken a modern közigazgatás és a menedzsment. Ebben az első és a második félévben, az egységek vizsgálták a következők: hatékony kommunikáció, Európai uniós ismeretek, a szegénység csökkentésére és a fejlesztési, az emberi fejlődés és politika kidolgozása. Az Ön harmadik és negyedik félév akkor kapnak a tudás és készségek témákban, mint: Az emberi jogok és adminisztráció, Alkalmazott Innováció, projekt menedzsment, interkulturális kommunikáció, és az egyéni szocializáció és tanulás. Ebben az ötödik félévben, akkor tanulmányozza témákban, mint a szakmai szervezet és az Állampolgári és jogi rendszereket, mielőtt a kötelező 5-6 hónapos szakmai hatodik félévben. Befejezésül a tanulmányait, a hetedik félév lesz teljes a főiskolai dolgozat projekt.

Változatos és izgalmas karrierlehetőségeket

Karrier kilátások tartalmazza a rengeteg foglalkozások a kormány, a nemzetközi és a non-profit szektorban. diplomások tovább, hogy köztisztviselők, politikai tanácsadók, a piaci elemzők, az állami ügynökségek igazgatói, városi vezetők és önkormányzati tisztviselők, és így tovább!

Tanulmányi kirándulások

Ennek része a tanulmányi program, akkor kap lehetőséget vesz részt a tanulmányi kirándulások, amelyek kiegészítik és fokozzák a vizsgálatok az osztályban. A költségek utak általában fedezi IBCM.

Tanulmányi csere lehetőségek

IBCM tud ajánlani korlátozott számú nemzetközi tanulmány csere lehetőséget minden évben. Ezek teszik lehetővé partnerintézetünk Erasmus +, akik anyagilag támogatják ezeket a cseréket.

Mire vársz?

Jelentkezz most viszont a szenvedély a társadalmi változások, hogy a karrier!

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
okt. 2019
Duration
Időtartam
Részidős
Nappali
Locations
- Mitrovica
Kezdet : okt. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
okt. 2019
- Mitrovica
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt