Hivatalos Leírás

Bachelor in Public Service Management

Bachelor in Public Service Management IBCM

A IBCM Public Service Management (PSM) BA képzésben a diákok a képességét, hogy megfeleljen a kihívásoknak a modern közszektor irányítási és reform. Ez magában foglalja egy sor társadalmi, demokratikus és gazdasági fogalmak, mint például az emberi jogok, az innováció, a fejlesztés és az európai integráció. Célunk, hogy felkészítse a hallgatók problémamegoldó gondolkodás és a világos értékrend, hogy segítsen nekik, hogy megfeleljen a kihívásoknak a köztisztviselők és a modern polgár ma.

Nemzetközi és akkreditált fok

A program tanított angol és alapja az Európai Kreditátviteli Rendszer (ECTS). A kurzusok nemzetközileg elismert és átruházható.

Minden IBCM diákok kapnak egy kettős diplomát. Ez azt jelenti, hogy kap egy oklevelet IBCM és az oklevelet a partner intézmény, Lillebaelt Akadémia profi Felsőoktatási Dániában.

A Közigazgatási Tanszék kínál két kivétel:

Bachelor diplomát Public Service Management: 3,5 év / 7 félév (210 ECTS) Academy Professional (AP) diplomát Public Administration: 2 év / 4 félév (120 ECTS)

Valódi szakmai tapasztalat

Minden diák egy teljes 5-6 hónapos, teljes munkaidős szakmai gyakorlat a 6. félévben a tanulmányait. Ez a tapasztalat a diákok a lehetőséget, hogy gyakorlatilag végre tudásukat, és átveheti az alapos és érdemi megértése a valós világban a munka, és akkor van esélye, hogy összpontosítson a kérdés, hogy érdekes az Ön számára.

Gazdag és változatos tanulmányi program

Ennek PSM diák, akkor kapnak a tudás és készségek széles skáláját kapcsolódó területeken a modern közigazgatás és a menedzsment. Ebben az első és a második félévben, az egységek vizsgálták a következők: hatékony kommunikáció, Európai uniós ismeretek, a szegénység csökkentésére és a fejlesztési, az emberi fejlődés és politika kidolgozása. Az Ön harmadik és negyedik félév akkor kapnak a tudás és készségek témákban, mint: Az emberi jogok és adminisztráció, Alkalmazott Innováció, projekt menedzsment, interkulturális kommunikáció, és az egyéni szocializáció és tanulás. Ebben az ötödik félévben, akkor tanulmányozza témákban, mint a szakmai szervezet és az Állampolgári és jogi rendszereket, mielőtt a kötelező 5-6 hónapos szakmai hatodik félévben. Befejezésül a tanulmányait, a hetedik félév lesz teljes a főiskolai dolgozat projekt.

Változatos és izgalmas karrierlehetőségeket

Karrier kilátások tartalmazza a rengeteg foglalkozások a kormány, a nemzetközi és a non-profit szektorban. diplomások tovább, hogy köztisztviselők, politikai tanácsadók, a piaci elemzők, az állami ügynökségek igazgatói, városi vezetők és önkormányzati tisztviselők, és így tovább!

Tanulmányi kirándulások

Ennek része a tanulmányi program, akkor kap lehetőséget vesz részt a tanulmányi kirándulások, amelyek kiegészítik és fokozzák a vizsgálatok az osztályban. A költségek utak általában fedezi IBCM.

Tanulmányi csere lehetőségek

IBCM tud ajánlani korlátozott számú nemzetközi tanulmány csere lehetőséget minden évben. Ezek teszik lehetővé partnerintézetünk Erasmus +, akik anyagilag támogatják ezeket a cseréket.

Mire vársz?

Jelentkezz most viszont a szenvedély a társadalmi változások, hogy a karrier!

Program oktatási nyelve:
Angol

2 további kurzus International Business College Mitrovica (IBCM) »

This course is Nappali bejárós
Start Date
okt. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
okt. 2019
Jelentkezési határidő

okt. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date