Bachelor Közgazdasági

Ezek a napok, a gazdaság mindenki fejében. Közgazdasági tanulmányait ad egy alaposabb megértéséhez, és megnyitja az utat a számtalan lehetőséget az üzleti, a közszolgálati és az oktatás. Itt Birmingham-Southern, akkor győződjön meg róla, minden diák felkészült bármi is jön a következő. A diplomások mentek, hogy sikeresek legyenek a banki és a befektetési világ; A non-profit szervezetek; a kormányzati és a politikai munka helyi, regionális és országos szinten; és sok más érdekes karriert.

Mi teszi a közgazdaságtan más a BSC?

  • Nagy hangsúlyt fektetünk a fundamentumok, hogy minden egyes diplomás van az alapjait a következő szakaszában az életben, függetlenül attól, hogy ez a doktori iskola, vagy az elején a karrier az üzleti, a közszolgálati, vagy az oktatás.
  • Tekintettel a csatlakoztatott természet a világ gazdasága, a program egy erős nemzetközi figyelmet és számos lehetőséget kínál a külföldön tanulni, hogy ez azt jelenti, hogy az utazási tanfolyamot Exploration Term, ezzel a bank szakmai Spanyolországban, vagy részt vesz egy csere a HES Iskola A Gazdasági és Üzleti Amszterdamban.
  • Idősek kezelése egy kutatási projekt, végzett primer kutatás irányítása alatt a kar és a termelő a kutatási papír és bemutatása. Idősek is van esélye, hogy beszéljen a panel az alumni beleértve üzletemberek a pénzügyi szektorban, azok a nonprofit világban, és az egyetemi professzorok, a karrier lehetőségeket.

Tanulási eredmények

Közgazdasági használ egy sor hatékony és rugalmas eszközök megérteni szakmák: kereskedések termelők és fogyasztók közötti, szakmák között, a munkavállalók és a munkaadók, a szakmák között, a befektetők és a cégek, kereskedik a bankok között, szakmák között egy nemzedék és a következő, kereskedik az egyes országok között, és az adózási és szabályozása a kereskedés. Economics úgy véli továbbá, kapcsolatos kérdéseket a méltányosság és a tulajdonjogokat.

Közgazdasági szakon szerez, hogy értik a kis számú alapvető eszközök a közgazdaságtan és annak megértését, ezek hasznosságáról, azok korlátait, és a részleteket a kérelmük fontos kérdések.

A mag tanfolyamok mind a nagyobb és a kisebb két bevezető kurzusok (EC 201 és 202) és két közbenső tanfolyamok (EK 308. és 309.). Bevezető tanfolyamok matematika és a statisztika is szükség van a nagyobb. Javasoljuk, hogy a hat tanfolyamokat kell végezni vétele előtt mások a nagy, és bevezető fogkő előtt kell elvégezni, hogy figyelembe Mikroökonómia (EC 309).

Befejezése után a közgazdaságtan fő, a hallgatók képesek lesznek:

  • bizonyítani megértése alapvető elméleti eszközei a gazdaság,
  • bizonyítani megértése hasznosságának és korlátait az elméleti közgazdasági eszközöket használ értékelésében kérdésekben a politikai vagy üzleti,
  • megfogalmazni, hogy a készségeket és tudást szerzett a nagy hozzájárul a karrier célok.
Program oktatási nyelve:
Angol

9 további kurzus Birmingham-Southern College »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019