Hivatalos Leírás

Több mint 4000 diplomás dolgozó változatos tevékenységi ágazatok, Portugáliában és külföldön, a cáfolhatatlan bizonyíték a kiváló minőség és az innováció jellemzi, hogy a Nova SBE alapképzés közgazdász, amely azért jött létre 1978-ban.

A alapképzés közgazdász áll a válogatott alapvető tanfolyamok, hogy hozzájárulnak a szilárd képzés közgazdasági, menedzsment és kvantitatív módszerek. A hallgatók szerezzenek egy kiegyensúlyozott műszaki és tudományos ismeretek mellett megkapta a közoktatásban a kapcsolódó területeken, mint például a jog és a társadalomtudományok, többek között.

A program felépítése

Az egyetemi első fokú programok Economics strukturált félév. Minden egyes természetesen részt vett és sikeresen befejezett hallgatók kapnak több ECTS (European Credit Transfer System).

Annak érdekében, hogy teljes az egyetemi közgazdász, akkor kötelező, hogy beiratkozik legalább hat egyetemi félév és sikeresen elérjük 180 és 195 kredit.

Az első év során megadhatja, hogy osztályok angol vagy portugál. A kurzusok az első évben tanítják portugál és angol nyelven (van külön osztályokban minden Hangsáv). Angol lesz az oktatás nyelve a többség a második és a harmadik évben tanfolyamok.

Styk

Személyes fejlődés

Amellett, hogy egy szilárd tudományos képzés NOVA kiváltságokat fejlesztése a diákok, mint az egyének és a polgárok. Ez a holisztikus megközelítés magában foglalja:

  • Nemzetközi expozíció
  • Javítása az angol nyelv
  • Társadalmi felelősség
  • Tudományos és társadalmi integráció
  • Személyes és szakmai fejlődés

Nemzetközi diákok

Ma már lehetőség van az EU-n kívüli hallgatók közvetlenül alkalmazni Nova School of Business és Gazdaságtudományi a agglegény Közgazdasági és menedzsment.

Nova School of Business és Gazdaságtudományi most lehetővé teszi, hogy a teljes alapdiplomával program angol nyelvű, vagyis akkor választhat, hogy kövesse az első évben portugál vagy angol nyelven, míg a második és harmadik évben teljes egészében tanítani angol nyelven.

Ezt követi a "puha elindítása" A program 2015-ben, ami vonzotta alkalmazások Brazília, az Egyesült Államok, Nepál, Kína, Nigéria, Törökország, Egyiptom, és Mozambik között más országokban.

Program oktatási nyelve:
Angol
Portuguese (Portugal)

1 további kurzus Nova School of Business and Economics »

This course is Nappali bejárós
Start Date
okt. 2019
Duration
3 Év
Nappali
Price
6,000 EUR
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
okt. 2019
Jelentkezési határidő

okt. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date