Hivatalos Leírás

Mit fogok tanulni?

Könyvelő - egyike azon kevés szakmák, amelyek a kereslet minden szféra és ágazatokban a nemzetgazdaságban.

A pénzügyi elemzők - magasan képzett közgazdászok, pénzügyi elemzés szakemberek, amely képes „olvasni” a pénzügyi kimutatások, hogy diagnosztizálják a pénzügyi helyzetét a szervezet, a gazdasági érvek szólnak az irányítási döntések.

Könyvvizsgálói - a szakemberek, akik ismerik a számviteli, jogi támogatást az üzleti szervezetek, adó, akiknek a tevékenysége lesz a kereslet a következő területeken: a külső és belső audit, számviteli és pénzügyi (számviteli) jelentési tanácsadás, jogi tanácsadás szolgáltatás, vállalati menedzsment .

Amellett, hogy a tudás a számviteli, elemzési és ellenőrzési, a diákok megtanulják, hogy nyújtson, megvitatása és megvédeni vélemények formális és informális környezetben, írásbeli és szóbeli, hallgat és analitikai fogadja írásos információt, beleértve a felfogás a kulturális és nyelvi különbségek; kérni, kapni, szervezni, végrehajtásához és az írásbeli tájékoztatást szóbeli, nyomtatott és elektronikus forrásokból.

Kihez tudok dolgozni?

Pályakezdő működhet, vezető könyvelők, közgazdászok, pénzügyi igazgatók, ellenőrök kereskedelmi és non-profit szervezetek, az állami ellenőrző szervek, pénzügyi és hitelintézetek, az adóhatóságok és egyéb szerkezetek.

Program oktatási nyelve:
Orosz

14 további kurzus Saratov Socio-Economic Institute »

This course is Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
4 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date