Bachelor környezetvédelmi és mezőgazdasági gazdálkodás

Általános információk

Program leírás

Bachelor Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Szakigazgatási

Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Management IBCM

A IBCM Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Management (EAM) program biztosít a hallgatók interdiszciplináris tapasztalat a kritikus környezeti kérdések, mint a mezőgazdasági termelés, a biológiai sokféleség, a természeti erőforrások és a megújuló energiaforrások. Mint EAM diák, akkor kapnak valós betekintést modern környezetvédelmi és agrár-üzleti gyakorlat és trendek, hogy az Ön számára a készségek van szüksége a sikeres karrier.

Nemzetközi és akkreditált fok

A program tanított angol és alapja az Európai Kreditátviteli Rendszer (ECTS). A kurzusok nemzetközileg elismert és átruházható.

IBCM kínál két kivétel:

Bachelor: 3,5 év (egyenértékű 210 ECTS) Academy Professional (AP) fok: 2 év (egyenértékű 120 ECTS).

Minden IBCM diákok kapnak kettős diplomát. Ez azt jelenti, hogy kapsz egy oklevelet IBCM és az oklevelet a partner intézmény, Lillebaelt Akadémia profi Felsőoktatási Dániában.

Diplomások a IBCM EAM program is szert további foka által akkreditált partnerünk az Unió Nikola Tesla University Belgrádban, a hivatalos címe "Analyst Környezetvédelmi". Az írás további négy vizsgát a diákok kaphatnak uniós diploma a környezet- és ökológia (érdemes 180 ECTS).

Valódi szakmai tapasztalat

Lesz teljes két három hónapos, teljes munkaidős szakmai alatt negyedik és hetedik félév tanulmányi, amely biztosítja, hogy megvan a valós képességek, hogy sikerül a karrierje.

Gazdag és változatos tanulmányi program

Az EAM részleg egy holisztikus és multidiszciplináris kurzus, amely menedzsment, valamint a legfontosabb környezetvédelmi és mezőgazdasági területeken. Az első és a második félévben, az egységek vizsgálták a következők: hatékony kommunikáció, Európai ismeretek, alapjai mezőgazdasági és környezetvédelmi és az ökoszisztéma. A harmadik félévben (mielőtt az első gyakornoki negyedik félévben), akkor fednie, mint például: a természet tervezés, megőrzése / helyreállítás, élőhely-kezelési, zöld technológiák, a megújuló energiaforrások és a hulladékkezelés, az élelmiszer-termelés és az üzleti tervezés. Az ötödik és a hatodik félév, akkor kapnak a tudás és készségek egy sor területen, többek között: biokémia, élelmiszer-termelés, a fenntarthatóság, a fenntartható mezőgazdaság, a projekt menedzsment, és a stratégia és üzletfejlesztés. És kössenek meg tanulmányait a hetedik félév lesz teljes a második és az utolsó szakmai és főiskolai szakdolgozat.

Változatos és izgalmas karrierlehetőségeket

Sok izgalmas karrierlehetőséget a diákok egy Bachelor EAM származó IBCM. Lehetőségek a jövőbeni foglalkoztatási tartalmazza: környezeti vizsgálat orvos, környezeti menedzser, agrárközgazdász és tanácsadó, élelmiszer-biztonsági tanácsadó, farm vezetője, és még sokan mások.

Tanulmányi kirándulások

Ennek része a tanulmányi program, akkor kap lehetőséget vesz részt a tanulmányi kirándulások, amelyek kiegészítik és fokozzák a vizsgálatok az osztályban. A költségek utak általában fedezi IBCM.

Tanulmányi csere lehetőségek

IBCM tud ajánlani korlátozott számú nemzetközi tanulmány csere lehetőséget minden évben. Ezek teszik lehetővé partnerintézetünk Erasmus +, akik anyagilag támogatják ezeket a cseréket.

Mire vársz?

Jelentkezz most viszont a szenvedély a környezet egy karrier!

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Welcome to IBCM, a unique college which prides itself on fresh ways of thinking, learning, and applying knowledge. Based in our two beautiful, modern campuses in North and South Mitrovica, we speciali ... Tovább

Welcome to IBCM, a unique college which prides itself on fresh ways of thinking, learning, and applying knowledge. Based in our two beautiful, modern campuses in North and South Mitrovica, we specialise in preparing our students for the world of work. Kevesebb