Bachelor környezetvédelmi és mezőgazdasági gazdálkodás

International Business College Mitrovica (IBCM)

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bachelor környezetvédelmi és mezőgazdasági gazdálkodás

International Business College Mitrovica (IBCM)

Bachelor Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Szakigazgatási

Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Management IBCM

A IBCM Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Management (EAM) program biztosít a hallgatók interdiszciplináris tapasztalat a kritikus környezeti kérdések, mint a mezőgazdasági termelés, a biológiai sokféleség, a természeti erőforrások és a megújuló energiaforrások. Mint EAM diák, akkor kapnak valós betekintést modern környezetvédelmi és agrár-üzleti gyakorlat és trendek, hogy az Ön számára a készségek van szüksége a sikeres karrier.

Nemzetközi és akkreditált fok

A program tanított angol és alapja az Európai Kreditátviteli Rendszer (ECTS). A kurzusok nemzetközileg elismert és átruházható.

IBCM kínál két kivétel:

Bachelor: 3,5 év (egyenértékű 210 ECTS) Academy Professional (AP) fok: 2 év (egyenértékű 120 ECTS).

Minden IBCM diákok kapnak kettős diplomát. Ez azt jelenti, hogy kapsz egy oklevelet IBCM és az oklevelet a partner intézmény, Lillebaelt Akadémia profi Felsőoktatási Dániában.

Diplomások a IBCM EAM program is szert további foka által akkreditált partnerünk az Unió Nikola Tesla University Belgrádban, a hivatalos címe "Analyst Környezetvédelmi". Az írás további négy vizsgát a diákok kaphatnak uniós diploma a környezet- és ökológia (érdemes 180 ECTS).

Valódi szakmai tapasztalat

Lesz teljes két három hónapos, teljes munkaidős szakmai alatt negyedik és hetedik félév tanulmányi, amely biztosítja, hogy megvan a valós képességek, hogy sikerül a karrierje.

Gazdag és változatos tanulmányi program

Az EAM részleg egy holisztikus és multidiszciplináris kurzus, amely menedzsment, valamint a legfontosabb környezetvédelmi és mezőgazdasági területeken. Az első és a második félévben, az egységek vizsgálták a következők: hatékony kommunikáció, Európai ismeretek, alapjai mezőgazdasági és környezetvédelmi és az ökoszisztéma. A harmadik félévben (mielőtt az első gyakornoki negyedik félévben), akkor fednie, mint például: a természet tervezés, megőrzése / helyreállítás, élőhely-kezelési, zöld technológiák, a megújuló energiaforrások és a hulladékkezelés, az élelmiszer-termelés és az üzleti tervezés. Az ötödik és a hatodik félév, akkor kapnak a tudás és készségek egy sor területen, többek között: biokémia, élelmiszer-termelés, a fenntarthatóság, a fenntartható mezőgazdaság, a projekt menedzsment, és a stratégia és üzletfejlesztés. És kössenek meg tanulmányait a hetedik félév lesz teljes a második és az utolsó szakmai és főiskolai szakdolgozat.

Változatos és izgalmas karrierlehetőségeket

Sok izgalmas karrierlehetőséget a diákok egy Bachelor EAM származó IBCM. Lehetőségek a jövőbeni foglalkoztatási tartalmazza: környezeti vizsgálat orvos, környezeti menedzser, agrárközgazdász és tanácsadó, élelmiszer-biztonsági tanácsadó, farm vezetője, és még sokan mások.

Tanulmányi kirándulások

Ennek része a tanulmányi program, akkor kap lehetőséget vesz részt a tanulmányi kirándulások, amelyek kiegészítik és fokozzák a vizsgálatok az osztályban. A költségek utak általában fedezi IBCM.

Tanulmányi csere lehetőségek

IBCM tud ajánlani korlátozott számú nemzetközi tanulmány csere lehetőséget minden évben. Ezek teszik lehetővé partnerintézetünk Erasmus +, akik anyagilag támogatják ezeket a cseréket.

Mire vársz?

Jelentkezz most viszont a szenvedély a környezet egy karrier!

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
okt. 2019
Duration
Időtartam
Részidős
Nappali
Locations
- Mitrovica
Kezdet : okt. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
okt. 2019
- Mitrovica
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt