Ez a Bachelor Audit és Management Control kínál íráskészség, relációs és műszaki szakértelmet végrehajtásának pénzügyi ellenőrzések, design műszerfalak, valamint kapcsolatok részvényesek. Ez a program, amelynek végrehajtása engedelmeskedik a fénymérő rendszer és az ISO programtervezés módszertani adattár 9001 változata 2008 elérhető egyedül vagy közös diplomát Bachelor UQAC. Eredetiség, a koherencia és a pedagógiai szerkezetét szerzett akkreditációt afrikai és madagaszkári Felsőoktatási Tanács (CAMES) és a kiválósági központ a Monetáris Uniónak.

EK felajánlotta ezt a PROGRAM

Képzés hogy megfeleljen a kihívásoknak a ma és a holnap A jelenlegi gazdasági és szabályozási környezet, az elvárások szemközti üzleti könyvvizsgálói és vezetői ellenőrzés vezetők egyre erősebb. A készségek lesz garancia a munka minőségét.

Ez a program lehetőséget nyújt, hogy jobban megfelelnek a piaci követelményeknek az átláthatóság, olvashatóság a pénzügyi kimutatások, a kényelem a belső ellenőrzés ...

A jelek először fejleszteni módszertani szakértelem, majd javaslatot tesz alkalmazása ezeket a készségeket a különböző üzleti funkciók és ágazatokban.

Licencelési program

Ez zajlik több mint hat félév, beleértve az első öt félév képviseli mag tanfolyamok. A hatodik félévben az a koncentráció vagy a speciális, amelyben a hallgató választhat. Mielőtt az engedély megszerzését (Bachelor in Business Administration ebben specialitás), túl érvényesítése tanulságokat a hallgatónak kell bemutatni egységek, támogatást és tutored projekt sikeres munkája alapján felügyeli az Audit and Control menedzsment.

Ez alapképzési szak Audit és Management Control biztosítja a szükséges készségeket döntéseket alapján alapos elemzése a pénzügyi kimutatások bármely szervezet és ellenőrzése megfelelő eszközöket a működésének értékelése és a teljesítményt egy menedzsment szolgáltatás.

Kíséri hallgató szakmai fejlődés, míg a fejlődő vezető és vállalkozó készségek, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy megértsék az afrikai üzleti és a pénzügyi és számviteli környezetet.

Amellett, hogy beilleszkedjen a szakmai világban, miközben készül a hallgató, hogy végrehajtsák ezeket a készségeket és ismereteket a gyakorlatban kereskedések igényes szigor, precizitás, szervezeti és interperszonális készségek.

A tanítás a Bachelor Audit és Management Control adja a kulcsot, hogy a diákok, hogy jobban kezeljék a döntéshozatal és a tanácsadás.

A hallgató a vizsgabiztos a számlák és a vállalati menedzsment. Az esetek túlnyomó többségében és jogi kérdésekről, ez a vállalaton kívül és tagja könyvvizsgáló cég, amelynek célja, hogy megvizsgálja a feltétele a szponzoráló cégek is. Ennek célja, hogy létrehozza a pontos diagnózis és a vezetői számviteli egységnek: értékesítés, személyzeti, cash-flow, gazdálkodási, szervezeti klíma.

A vezérlővel, más néven irányításáért felelős, gyakorolja folyamatosan ellenőrzi, hogy a költségvetés a társaság, fejleszteni kell a költségvetés és a végrehajtási eljárásokat az optimális erőforrás-kihasználást. Ez egy fontos láncszem a cég az irányítást a napi munkavégzést. A vezérlővel van szerepe a másodpilóta, és segítenie kell a vállalat vezetői elérjék az üzleti célokat

JOGOSULTSÁG

  • Érettségi vizsga
  • Jelentkezési lap
  • Teszt BSAT
  • Felvételi interjú

NYELVEK

  • Angol
  • Japán
  • Kínai férfi
  • Fulani és Mandinka üzleti
Program oktatási nyelve:
Francia

11 további kurzus Institut Africain de Management »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
feb. 2020
Duration
6 félév
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019, feb. 2020
Jelentkezési határidő

szept. 2019, feb. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date