Bachelor Kémiai és biológiai Engineering

Polytechnic Institute Of Bragança

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bachelor Kémiai és biológiai Engineering

Polytechnic Institute Of Bragança

Program leírás

Ez a bachelor program teljes mértékben előadásokat angol és a profil a program magában foglalja a fejlesztés a műszaki-tudományos ismeretek és a szakmai képességek tanulmányi területek a kémiai és biológiai Engineering: termodinamika és transzport jelenségek; Kémiai Process Engineering; Környezettechnológiai; Biotechnológia.

Profilja a program

A profil a program magában foglalja a fejlesztés a műszaki-tudományos ismeretek és a szakmai képességek a vizsgált területeken a kémiai és biológiai Engineering: termodinamika és transzport jelenségek; Chemical Process Engineering; Környezettechnológiai; Biotechnológia.

Key tanulási eredmények

Mértéke "licenciado" (bachelor) vegyészmérnöki ítélik oda azoknak a tanulóknak, hogy bizonyítják, hogy ezen a területen, a képesség, hogy:

  1. fejlesztése és bővítése a megszerzett ismeretek;
  2. alkalmazzák megszerzett tudás és a megértés kapacitását annak érdekében, hogy világosan mutatják a szakmai megközelítés az elvégzett munka;
  3. problémák megoldása alapján a saját érveit;
  4. leválogatás, válassza, és értelmezni a vonatkozó információkat, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy megszilárdítsa a megoldásokat, és bemutatják az általuk előadott véleményeket, beleértve az elemzését az érintett társadalmi, tudományos és etikai szempontok;
  5. kommunikálni információk, ötletek, problémák és megoldások, mind a szakértők és nem szakértők;
  6. kompetenciák fejlesztése, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy az élethosszig tartó tanulás és a magas fokú autonómiát.

Hogy teljes legyen a minősítés, a hallgató köteles átadni minden kötelező kurzusra a vizsgálati tervet.

Foglalkozási profilok a diplomások

Mértéke "licenciado" (bachelor) Kémiai és biológiai Engineering tartozik az oktatás és képzés területén Technologies. Diplomások képzett, hogy dolgozzon ki egy szakmai tevékenység profilja a program.

Hozzáférés a további vizsgálatok

A mértéke "licenciado" lehetővé teszi, hogy folytassa posztgraduális tanulmányokat, az ábra szerint a portugál felsőoktatási rendszer által biztosított NARIC (http://www.dges.mctes.pt/DGES/pt/Reconhecimento/NARICENIC/ ) és 8. pontban bemutatott oklevélmelléklet.

Vizsgaszabályzat, értékelés és az osztályozás

Vizsgálata és értékelése szabályozza az IPB előírásoknak.

Képesítés (eredeti nyelven)

"Licenciatura em Engenharia Química e Biologica". Címe "Licenciado".

Képzettségi szint

  1. tanulmányi ciklust. EKKR szinten 6. ISCED 5.

Az előzetes tudás elismerése

Végrehajtását követően a bolognai folyamat és az ebből következő jogszabályok a diákok mobilitása között az oklevelek és a felsőoktatási intézmények, a korábbi tanulás kell ismerni, és jóvá. Az előzetes tudás fogalma tartalmazza az összes korábbi tanulási / képzési vállalt más felsőoktatási tanulmányi ciklusok nemzeti vagy nemzetközi intézmények (jóváírásának igazolt képzés), valamint a korábbi szakmai tapasztalat, és bármilyen középiskolai képzésben vagy oktatásban. Mint ilyen, a IPB elősegíti jóváírását a hallgató a korábbi tanulmányok, amikor megérkezett az intézményben. Amelynek célja egy gyors és teljes körű integrációja a hallgató az ő / neki az új oktatási program, a elismerési eljárásokat kell benyújtani, amikor beiratkozott a IPB.

Képesítési követelmények és előírások

6 félév (3 év). 20 hetes vizsgálatban, szemeszterenként, teljes munkaidőben (40 éves). 40 teljes óra hetente. 810 teljes tanóra (1620 euró). 180 kredit (30 szemeszterenként); 1 kredit felel meg 27 óra alatt. Ez magában foglalja a végleges projekt, amely 6 kredit. Az ezt a szakképesítést birtokló bevezetett a ANET - Országos Szövetsége műszaki mérnökök. Szakmai címek odaítélése ezen intézmény szerint a belső szabályainak. A program tartalmazza a FEANI INDEX - Európai Szövetsége Országos Műszaki Egyesület.

Követelményei

A felvételi a külföldi hallgatók Bachelor fok a IPB keresztül történik a Nemzetközi hallgatói jogviszony. A pályázók birtokosai középfokú oktatás során, vagy jogilag egyenértékű természetesen minden idegen ország által kiállított, jogi felhatalmazással, hogy igazolja a jóváhagyás, amely az oktatás, és hogy ruházza őket alkalmazásának lehetőségét, hogy a felsőoktatási természetesen a saját országukban .

SZAKMAI TAPASZTALAT

Nincs szakmai tapasztalat szükséges.

Program igazgatója

Paulo Miguel Pereira Brito (paulo@ipb.pt)

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
3 Év
Nappali
Price
ár
1,090 EUR
100 € egyszeri pályázati díjat, 1 € 090 a tandíj évente
Locations
Portugália - Bragança, Bragança District
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Portugália - Bragança, Bragança District
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt