Hivatalos Leírás

A Department of Chemistry and Physics kínál a főiskolai diploma kémia. Kémia összpontosít a tanulmány az anyag, és a változások azt megy; mint ilyen, magában foglalja a széles spektrumú területen, beleértve a biokémia, az orvostudomány, a meteorológia, a mérnöki, a régészet, az elektronika és a pszichológia. Rutinszerűen, a diákok választják, mint a nyári gyakornokot helyeken szerte az Egyesült Államokban. A legújabb diákok dolgoztak Kent State University, University of Alabama, Dél-Mississippi Egyetem, University of Pittsburgh, és az USDA Agricultural Research Center at Poplarville, MS.

Miután egy 4 éves alapképzés a kémia, a diplomások dolgoznak a kormány, az ipar, vagy az oktatás; mások folytassa oktatási beleértve doktori iskola, orvosi iskola, gyógyszertár iskola, vagy más egészségügyi szakmák. Jelenleg a hivatal alumni a doktori iskolába Alabamai Egyetem, a Carnegie Mellon Egyetem és a University of Southern Mississippi és az orvosi egyetemre, a University of Mississippi Medical Center és a Yale University Medical Center.

Diákok tervezi, hogy nagy a kémia kell kérnie az osztály szék vagy tudományos tanácsadója a választott kurzusok, amelyek megfelelnek az adott követelményeknek a programot az érdeklődés. Kémia szakon tervezi, hogy tanítsa konzultáljon a részleg elnöke, vagy tudományos tanácsadó kapcsolatos követelmények által előírt Mississippi Oktatási Minisztérium keresni az alapvető pedagógus engedély. A diák, aki úgy dönt, hogy jelentős a Chemistry meg kell felelnie az egyetem Core követelmények Bachelor of Science fokozatot, valamint azokat az alábbiak szerint.

Szabványok Felvételi

  • Gólya kérelem kitöltéséhez egyetemi felvételi - Küldje el $ 40 nevezési díj - Küldje el hivatalos ACT vagy SAT pontszámok - Küldje el hivatalos középiskolai átirat - Küldd igazoló kanyaró, mumpsz, rubeola (MMR) védőoltások (meg kellett egy MMR lövés az elmúlt tíz évben két MMR felvétel az életben.) - Ha megtették főiskolai osztályokat a középiskolában, hívja a főiskolai és kérje meg, hogy küldje el nekünk a hivatalos és a végső főiskolai átirat.

8 további kurzus William Carey University »

This course is Campus based
Start Date
aug. 2019
szept. 2019
Duration
4 Év
Nappali
Price
350 USD
kreditenként óra
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

aug. 2019

szept. 2019