Hivatalos Leírás

Bachelor Jogtudomány

A Jogi Karán 1994-ben alakult. Azóta ez már végzett több mint 2500 szakember, akik jelenleg alkalmazásban az állami és magán szervezetek, jogászok, ügyvédek és közjegyzők, előadásokat, a felsőoktatási intézmények, és a munka, mint tisztek nemzeti ügyészi szervek és a bűnüldöző szervek. Jelenleg van 1673 beiratkozott hallgatók nappali és levelező programok a Kar.

A Jogi Kar négy megyékben:

  • Department of Private Law
  • Department of Public Law
  • Department of History of Law and Humanities
  • Department of International Law

Fontos

Jogtudomány

Szakosodás

  • Gazdasági jog
  • Érdekképviseleti és közjegyző

Minősítés

Ügyvéd

A tanítási folyamat Karán végzi magasan képzett tanárok és a szakértők a jogtudomány és a nemzetközi jog, akiknek a többsége tudományos fokozattal a PhD és a tudományos címek a professzorok és docensek. Sokan közülük már kiterjedt nemzetközi tapasztalattal és vállalta szakmai nemzetközi szervezetek és kormányzati szervek külföldön.

2009 szeptemberében, a Resource Centre a nemzetközi humanitárius jog megnyílt az egyetemen. A Központ támogatja az ENSZ, a Nemzetközi Bizottsága a Vöröskereszt és más hiteles nemzetközi szervezetekkel.

A Jogi Kar az egyetlen kar a Belarusz Köztársaság a specializáció a törvény, amely kínál a hallgatók kötelező tanfolyamok két idegen nyelv és a választható kurzusok a másik két nyelven. Az idegen nyelvek: angol, német, francia, spanyol és olasz.

A kar szoros kapcsolatot tart fenn a legkiválóbb európai oktatási intézmények és kutatóközpontok területén a joggyakorlat és a nemzetközi jog. Ez biztosítja a Jogi Kar diákok egy jó lehetőség, hogy bővítsék szakmai ismeretek, a mester fontos gyakorlati készségek javítása, nyelvi készségek és hogy részt vegyenek a nemzetközi konferenciákon, szemináriumokon és egyéb tudományos rendezvényeken, valamint, hogy szakmai külföldön.

Sok a Kar hallgatói is tagjai a nemzetközi hallgatói kutatások club "Primum" amelynek az üzemeltetője és koordinálja a Nemzetközi Ügyek Osztálya az egyetem. Primum klub tagjai képviselik az intézet neves hazai és nemzetközi versenyeken és a versenyeken, mint a Philip C. Jessup International Law Moot Court Competition (USA), a Telders International Law Moot Court Competition (Hollandia), a Jean-Pictet Verseny ( Svájc), a FF Martens nemzetközi humanitárius jog Competition (Oroszország), stb

A Kar is híres, hogy a kezdeményezője és szervezője a Nemzetközi Jogi Verseny "Fiatalok a békéért" - a legelső éves hallgató verseny a nemzetközi humanitárius jog Kelet-Európában, amely vonzza és összehozza a hallgatói csapatok a világ minden tájáról. Az elmúlt öt évben a verseny látott hallgatói csapatok több mint 30 országban szerte a világon.

A Jogi Kar részt vett az ENSZ-kampány "Állj a szegénység ellen" (Stand-Up), tartott, mint egy világméretű esemény a 24 óra alatt. Ennek eredményeként a kampány, a kar szerepel a Guinness Rekordok Könyvébe. Jogi Karán a hallgatók vállalják a kötelező előzetes érettségi szakmai állami szervek, vállalatok, jogi irodák és a nyomozó hatóságok.

A diákok kutatási tevékenység támogatja számos tudományos társaság és a tanulmányi csoportok, amelyek egyesítik a diákok szerint a szakmai érdekeket: története és elmélete a jog, nemzetközi közjog, stb

5 további kurzus International University »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date