Bachelor Jogtudomány

International University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bachelor Jogtudomány

International University

Bachelor Jogtudomány

A Jogi Karán 1994-ben alakult. Azóta ez már végzett több mint 2500 szakember, akik jelenleg alkalmazásban az állami és magán szervezetek, jogászok, ügyvédek és közjegyzők, előadásokat, a felsőoktatási intézmények, és a munka, mint tisztek nemzeti ügyészi szervek és a bűnüldöző szervek. Jelenleg van 1673 beiratkozott hallgatók nappali és levelező programok a Kar.

A Jogi Kar négy megyékben:

  • Department of Private Law
  • Department of Public Law
  • Department of History of Law and Humanities
  • Department of International Law

Fontos

Jogtudomány

Szakosodás

  • Gazdasági jog
  • Érdekképviseleti és közjegyző

Minősítés

Ügyvéd

A tanítási folyamat Karán végzi magasan képzett tanárok és a szakértők a jogtudomány és a nemzetközi jog, akiknek a többsége tudományos fokozattal a PhD és a tudományos címek a professzorok és docensek. Sokan közülük már kiterjedt nemzetközi tapasztalattal és vállalta szakmai nemzetközi szervezetek és kormányzati szervek külföldön.

2009 szeptemberében, a Resource Centre a nemzetközi humanitárius jog megnyílt az egyetemen. A Központ támogatja az ENSZ, a Nemzetközi Bizottsága a Vöröskereszt és más hiteles nemzetközi szervezetekkel.

A Jogi Kar az egyetlen kar a Belarusz Köztársaság a specializáció a törvény, amely kínál a hallgatók kötelező tanfolyamok két idegen nyelv és a választható kurzusok a másik két nyelven. Az idegen nyelvek: angol, német, francia, spanyol és olasz.

A kar szoros kapcsolatot tart fenn a legkiválóbb európai oktatási intézmények és kutatóközpontok területén a joggyakorlat és a nemzetközi jog. Ez biztosítja a Jogi Kar diákok egy jó lehetőség, hogy bővítsék szakmai ismeretek, a mester fontos gyakorlati készségek javítása, nyelvi készségek és hogy részt vegyenek a nemzetközi konferenciákon, szemináriumokon és egyéb tudományos rendezvényeken, valamint, hogy szakmai külföldön.

Sok a Kar hallgatói is tagjai a nemzetközi hallgatói kutatások club "Primum" amelynek az üzemeltetője és koordinálja a Nemzetközi Ügyek Osztálya az egyetem. Primum klub tagjai képviselik az intézet neves hazai és nemzetközi versenyeken és a versenyeken, mint a Philip C. Jessup International Law Moot Court Competition (USA), a Telders International Law Moot Court Competition (Hollandia), a Jean-Pictet Verseny ( Svájc), a FF Martens nemzetközi humanitárius jog Competition (Oroszország), stb

A Kar is híres, hogy a kezdeményezője és szervezője a Nemzetközi Jogi Verseny "Fiatalok a békéért" - a legelső éves hallgató verseny a nemzetközi humanitárius jog Kelet-Európában, amely vonzza és összehozza a hallgatói csapatok a világ minden tájáról. Az elmúlt öt évben a verseny látott hallgatói csapatok több mint 30 országban szerte a világon.

A Jogi Kar részt vett az ENSZ-kampány "Állj a szegénység ellen" (Stand-Up), tartott, mint egy világméretű esemény a 24 óra alatt. Ennek eredményeként a kampány, a kar szerepel a Guinness Rekordok Könyvébe. Jogi Karán a hallgatók vállalják a kötelező előzetes érettségi szakmai állami szervek, vállalatok, jogi irodák és a nyomozó hatóságok.

A diákok kutatási tevékenység támogatja számos tudományos társaság és a tanulmányi csoportok, amelyek egyesítik a diákok szerint a szakmai érdekeket: története és elmélete a jog, nemzetközi közjog, stb

Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
Részidős
Nappali
Locations
Belarusz - Minsk, Minsk Region
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Belarusz - Minsk, Minsk Region
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt