Bachelor in International Hotel Management

Ma, a vendéglátás és a turizmus is kozmopolita és globalizált, ezért átfésüli a képzett szakember.

A Bachelor diploma Hotel Management program célja, hogy a vonat a diákok a működési és igazgatási vezető pozíciókat. A program egyesíti a legmodernebb menedzsment tudomány hagyományos know-how nemzetközi hotel és étterem irányítását. A diákok várhatóan aktívan részt vesz minden fázisában ez erősen nemzetközi és multikulturális oktatási programot, és természetesen a munka még erősebb azonnali alkalmazása a tudás gyakorlati beállításokat.

Amely egy rögzített tananyag kötelező tanfolyamok, hallgatók alternatív természetesen a munka gyakorlati helyzeteket, amelyekben a lehetőséget, hogy alkalmazzák és tesztelése, mit tanultak a valós szállodák és éttermek. Ebben az utolsó évben, a diákok növeljék a tudományos osztályok és gyakorlati időszakok elsősorban a közigazgatási szervek, mint a marketing, PR, kommunikáció, a kiadások csökkentése, események ...

Versenyképes díjstruktúrára

Diákok, akik a svájci vagy európai uniós útlevél joga van különleges tandíjat a Vatel Svájc campus.

A tanfolyam felépítése

Hospitality Management 1. év
A hallgatók megismerkednek a marketing, emberi erőforrások, gazdálkodási és szakmai kultúra. Az iskolában, mert tapasztalatszerzés az étteremben, a kulináris művészetek a konyhában, megtanulják a megszorítások bankettek van, a váratlan események a recepció, stb

Hospitality Management 2. év

miközben továbbra is elvi ismeretek új témákat, mint a társasági jog és a Tourist Economics, a diákok kezdik vezetői képzés. Ennek egy része a gyakorlati alkalmazás tanfolyamok, sikerül 1. évfolyam, miközben sikerült maguk 3. évfolyam. Ezek bízni és megismerjék a hierarchia a munkahelyen. Diákok is alkalmazásának lehetőségét a Marco Polo program a 2. évben.

Hospitality Management 3. év

A diákok most már jogi, gazdasági és nyelvi ismeretek, és sikerült csapatok szállodákban és az iskolában. Ebben az évben növeljék elemzési kapacitást, használja minden tudásukat, tervezési stratégiák és teszi az első döntések

Marco Polo Csereprogram

Vatel a diákok a lehetőséget, nyitás a világ eltöltött tanév bármely más, a Vatel iskola szerte a világon. Ez egy kiváló módja annak, hogy felfedezzék az új ország, alkalmazkodni egy új kultúra és megtanulni egy másik idegen nyelvet.

Szakmai

A Karrier és Szakmai igazgató, aki felelős az operatív és irányítási gyakorlat vezeti ülés, hogy értékelje a profilt, és tanácsot ad a karrier lehetőségek alapján a teljesítmény és motiváció. Vatel felkéri továbbá a HR osztályok válogatott legjobb szállodai ingatlanok hogy jöjjön, és bemutatkozásra, hogy a diákok a lehetőséget, hogy találkozzanak és megvitassák velük kapcsolatban a karrierlehetőségeket iskola után.

Foglalkoztatás

100% a diplomások toborzott az év végét követő tanulmányait a Vatel. 75% -a diplomás egy Bachelor kap határozatlan munkaszerződés közvetlenül az iskola befejezése után. Ők biztos munkahely középvezetői szintek vendéglátás láncok vagy magán tulajdonságok:

  • Assistant Front Office Manager
  • Étterem vezető
  • Assistant Housekeeping vezető
  • Sales Executive
  • költség Controller
  • Marketing asszisztens
  • Guest Relations Officer ...

Meg kell a bátorságot, hogy válassza ki a nyelvet, és a hely, ahol követni a Vatel programot

5 nyelven, 30 campusok tanulni bárhol a világon!

Program oktatási nyelve:
Angol
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
feb. 2020
Duration
3 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
feb. 2020
Jelentkezési határidő

feb. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date