Bachelor International Business Economics-ban

Budapest Metropolitan University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bachelor International Business Economics-ban

Budapest Metropolitan University

Ma a helyi gazdaság szakértője már nem elegendő. Minden országnak és vállalatnak nagy szükségük van olyan üzleti és kommunikációs szakemberekre, akik megértik a nemzetközi gazdasági kapcsolatok legfontosabb kihívásait és kérdéseit, és képesek gyors mozdulni a felmerülő lehetőségek kihasználására.


Ha ezen a területen szeretne belépni, a Metropolitan International Business Economics programja mindent megmutat, amire szüksége van a szükséges készségek elsajátításához: a gazdasági és üzleti ügyek biztonságos ismerete, a második nyelv professzionális célú, folyékony tanítása gyakorlati és munkatapasztalat. A multinacionális cégekkel folytatott kiterjedt partneri kapcsolataink lehetővé teszik Önnek, hogy elsajátítsa a nemzetközi üzleti világban szerzett tapasztalatokat. A posztgraduális hallgatók olyan jól képzett üzleti szakembereket hagynak el, akik legalább két idegen nyelv professzionális vezetésével rendelkeznek, és sikeresek és azonnali eredményeket érnek el a nemzetközi üzleti életben.
Csatlakozzon hozzánk a nemzetközi gazdaság áramlásában!

A PROGRAMOT AZ EGYÉNEK SZEMPONTJÁBÓL:

Ha jól tájékozott és nagy érdeklődést tanúsít a nemzetközi üzleti élet, a politika és a média világában; ha meg akarjuk találni a jövőbeli karrierjüket egy nemzetközi környezetben, és ha nyitva áll a külföldi kultúrákkal szemben. A jövőbeli diákoknak két idegen nyelvet is be kell tudni használni a legtöbb személyes szükséglet kielégítésére, és várhatóan a nyelvi készségüket a jövőbeni karrierjük és alkalmazottaik számára fontos eszközként fogják át.

TÖRZSANYAG:

Nemzetközi gazdaságtan; EU integrációs tanulmányok; Nemzetközi pénzügyek; Nemzetközi üzleti tranzakciók; Szervezeti viselkedés; Bemutató készségek fejlesztése képzés; Nemzetközi jegyzőkönyv és etikett; Nemzetközi üzleti stratégiák és versenyképesség; EU politikák; Globalizáció és regionális gazdaság; Nemzetközi gazdasági szervezetek; Nemzetközi törvény

Szakirányok *:

  • Szervezet menedzsment
  • Globális kereskedelmi menedzsment

* A specializáció csak akkor indítható el, ha legalább 15 diák akar csatlakozni a specializációhoz.

Szeretne 2 fokot kapni? Mindössze 3,5 éven belül kaphat egy nemzetközi üzleti gazdaságtudományi BA diplomát a Metropolitan-tól, valamint egy nemzetközi üzleti BA diplomát a Coventry Egyetemen.

EREDMÉNYEK:

Az International Business Economics BA program 4 fős csapata megnyerte az EBMC-t - az európai induló szimulációs kupát, és minden tag egyedül elnyerte a nyereményeket a Stuttgartban megrendezett versenyen.

Metropolitan-TATA ösztöndíj:

A világ egyik legnagyobb technológiai szolgáltatója, a TATA Consultancy Services a Metropolitan hosszú távú stratégiai együttműködésével a TATA ösztöndíját kínálja a programba beiratkozott hallgatók számára. Az ösztöndíj az egy félévre szóló teljes tandíjat fedezi.

KARRIER KILÁTÁSOK:

  • nemzetközi gazdasági szakértő nemzeti vagy multinacionális vállalatoknál és vállalatoknál
  • kommunikációs szakértő a nemzetközi szervezetekben
  • az állami szektor szakértője
  • újságíró, aki a gazdasági kérdéseket fedezi

A bizonyítványban meghatározott képesítés:

Közgazdász a nemzetközi üzleti életben

A program vezetője:

Vásáry Miklós Ph.D., habil egyetemi docens

"Amint tudtam, hogy folytatni szeretném tanulmányaimat Budapesten, olyan egyetemet keresek, amely minőségi oktatást biztosítana nekem. A kutatásom során megtaláltam a Metropolitan Egyetem (akkori BKF) honlapját, és nagyon tetszett a programok kiválasztása és a programjaik kínálata. Jelenleg az International Business Economics programban veszek részt, és örömmel mondhatom, hogy ez a program teljes mértékben megfelel az elvárásaimnak. A hallgatói élet nagyszerű, számomra a legemlékezetesebb eseménynek kell lennie a Welcome Weekendnek, annyira szórakoztató voltam. Ott találkoztam a barátaim nagy részével, és időről időre még mindig beszélünk azokról a napokról. Ha emlékezni akarok egy olyan emlékezetes pillanatra, ami velem történt a Metropolitanban, elmondanám mindazt, ami velem történt a Welcome Weekendben. De ha teljesen őszinte vagyok, minden nap emlékezetes pillanata van. Az a lehetőség, hogy új koncepciókat tanuljak meg, ismerkedjenek meg az emberekkel, vagy erősítsék meg barátaikkal a kapcsolatot, az az egyik olyan dolog, ami egyedülállóvá teszi a napot. "

Dina Sara Kovacs, a Kanadai Nemzetközi Üzleti Gazdaságtudományi BA program hallgatója

"A Certificate of International Business Economics BA Program magában foglalja a sokoldalú tudás. A diplomások képesek jól teljesíteni a legkülönbözőbb pozíciókat a hazai vagy nemzetközi üzleti ágazatban, vagy akár kezdeni pályafutását a civil szférában és a gazdasági diplomácia területén. Ami a továbbképzés lehetőségét illeti, a program végzősei virágozhatnak az üzleti élet, a kommunikáció és a társadalomtudományok területén. "

Vass László Ph.D., habil, CSc, egyetemi tanár, rektor

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve May 15, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
feb. 2019
szept. 2019
Duration
Időtartam
7 félév
Nappali
Price
ár
2,375 EUR
szemeszterenként, nem EU-s diákok számára; 1700 EUR / szemeszter EU diákoknak
Information
Deadline
Kérj Információt
for Non-EU students; 15.01.2019 for EU students
Locations
Magyarország - Budapest
Kezdet : feb. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
for Non-EU students; 15.01.2019 for EU students
A befejezés dátuma Kérj Információt
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Június 30, 2019
for Non-EU students; 01.08.2019 for EU students
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
feb. 2019
Magyarország - Budapest
Jelentkezési határidő Kérj Információt
for Non-EU students; 15.01.2019 for EU students
A befejezés dátuma Kérj Információt
szept. 2019
Magyarország - Budapest
Jelentkezési határidő Június 30, 2019
for Non-EU students; 01.08.2019 for EU students
A befejezés dátuma Kérj Információt
Videók

Welcome to Budapest Metropolitan University