Hivatalos Leírás

Interkulturális Tanulmányok Major

Diákok, akik nagy az interkulturális vizsgálatoknak kell keresni a Bachelor of Arts fokozatot. A fő magában foglalja a 30 félév órás tanfolyam.

Diákok, akik nagy az interkulturális vizsgálatokra van szükség, hogy egy kiskorú. Egy kisebb az adott területen belül, a művészetek, humán tudományok, vagy a tudományok ajánlott (azaz, a filozófia, a történelem, az angol, a kommunikáció, a színház, a spanyol, a matematika, biológia, kémia).

Teljesítése nyelvi követelményeket, a hallgató választhatja bármelyik az alábbi lehetőségek közül: 1) 12 óra görög, 2.), 12 óra héber, 3) hat órán görög és hat óra héber, vagy 4) 12 óra a modern nyelv (azaz spanyol). Továbbá, a teljesítése alapvető tantervi követelmények, diákok meg kell tennie PHI 201 (bevezetés a filozófia), egy pszichológia persze, az egyik természetesen a szociológia, a politológia, vagy a közgazdaságtan, és hat órán irodalom egy ENG előtagot (pl. ENG 211-212 ).

Szabványok Felvételi

  • Gólya kérelem kitöltéséhez egyetemi felvételi - Küldje el $ 40 nevezési díj - Küldje el hivatalos ACT vagy SAT pontszámok - Küldje el hivatalos középiskolai átirat - Küldd igazoló kanyaró, mumpsz, rubeola (MMR) védőoltások (meg kellett egy MMR lövés az elmúlt tíz évben két MMR felvétel az életben.) - Ha megtették főiskolai osztályokat a középiskolában, hívja a főiskolai és kérje meg, hogy küldje el nekünk a hivatalos és a végső főiskolai átirat.

8 további kurzus William Carey University »

This course is Campus based
Start Date
aug. 2019
szept. 2019
Duration
Price
350 USD
kreditenként óra
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

aug. 2019

szept. 2019