Bachelor Interior Design

Fashion Institute of Technology

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bachelor Interior Design

Fashion Institute of Technology

Bachelor belsőépítészet

Belsőépítészet több, mint megszervezése bútorok. Ez nőtte ki egy sokoldalú szakma foglalkozik teljes környezetet, hogy nemcsak örömet, hanem fokozza az egészségügyi és a felhasználó biztonságát. Mint más belsőépítészeti programok, mi ösztönzi a kreatív látás és fejlessze a tervezési készségek, de a kreativitás önmagában nem teszi meg a sikeres munka belsőépítész. Abban FIT, nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlati készségek meg kell, hogy a projekt tenni. Mire végzett, akkor képes lesz arra, hogy elképzelni nagy terek, és tudja, hogyan kell építeni őket is.

FIT belső kialakítását programot a hallgatók felkészítése a siker több mint 50 éve. Ez a szigorú, multidiszciplináris program egyesíti a tudományos tanulmány a történelem és elmélet belső kialakítás praktikus, gyakorlati projektek. Majd együttműködni vezető szakemberek a New York-i, a design fővárosa a világ. Ebben tanított ipari szakemberek, megtudhatja szerkesztési technikák, számítógépes modellezés, a világítás, és az anyagok és módszerek, ahol a hangsúly a fenntarthatóságra és a felhasználó egészségét és biztonságát.

Highlights

  • FIT belső kialakítását programok által akkreditált Tanács Belsőépítészet Akkreditációs (CIDA).
  • Tanfolyamok megfelelnek Nemzeti Certification Interior Design selejtező (NCIDQ) vizsga és a New York-i Állami tanúsítvány (Certified belsőépítésze) alkalmassági követelményeknek.
  • A mintegy 400 diák, FIT belsőépítészete program a legnagyobb a maga nemében a New York City-ben.
  • Professzionális szintű szolgáltatások közé tartozik a világítás laboratórium, design grafika reprodukció központ, és a modell-készítés üzlet.
  • Projektek széles skáláját ölelik fel a belső terek, beleértve a lakóépületek, szállodák és éttermek, üzletek, történelmi beállítások, kórházak, és a támogató házban.

Ebben a programban, akkor:

  • dolgozni New York belsőépítészek, világítás és grafikusok, építészek és a szakmai felső cégek, mint a Gensler, belső építészek, és a Rockwell Group.
  • hálózat szakemberek és a munka a diáktársak belsőépítészeti Club projektek.
  • tudásodat osztályú projekteket, amelyek a lakossági, vállalati, kereskedelmi, vendéglátó, és az intézményi beállításokat.
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
Nappali
Locations
Amerikai Egyesült Államok - New York, New York
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Amerikai Egyesült Államok - New York, New York
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt