Hivatalos Leírás

Bachelor belsőépítészet

Belsőépítészet több, mint megszervezése bútorok. Ez nőtte ki egy sokoldalú szakma foglalkozik teljes környezetet, hogy nemcsak örömet, hanem fokozza az egészségügyi és a felhasználó biztonságát. Mint más belsőépítészeti programok, mi ösztönzi a kreatív látás és fejlessze a tervezési készségek, de a kreativitás önmagában nem teszi meg a sikeres munka belsőépítész. Abban FIT, nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlati készségek meg kell, hogy a projekt tenni. Mire végzett, akkor képes lesz arra, hogy elképzelni nagy terek, és tudja, hogyan kell építeni őket is.

FIT belső kialakítását programot a hallgatók felkészítése a siker több mint 50 éve. Ez a szigorú, multidiszciplináris program egyesíti a tudományos tanulmány a történelem és elmélet belső kialakítás praktikus, gyakorlati projektek. Majd együttműködni vezető szakemberek a New York-i, a design fővárosa a világ. Ebben tanított ipari szakemberek, megtudhatja szerkesztési technikák, számítógépes modellezés, a világítás, és az anyagok és módszerek, ahol a hangsúly a fenntarthatóságra és a felhasználó egészségét és biztonságát.

Highlights

  • FIT belső kialakítását programok által akkreditált Tanács Belsőépítészet Akkreditációs (CIDA).
  • Tanfolyamok megfelelnek Nemzeti Certification Interior Design selejtező (NCIDQ) vizsga és a New York-i Állami tanúsítvány (Certified belsőépítésze) alkalmassági követelményeknek.
  • A mintegy 400 diák, FIT belsőépítészete program a legnagyobb a maga nemében a New York City-ben.
  • Professzionális szintű szolgáltatások közé tartozik a világítás laboratórium, design grafika reprodukció központ, és a modell-készítés üzlet.
  • Projektek széles skáláját ölelik fel a belső terek, beleértve a lakóépületek, szállodák és éttermek, üzletek, történelmi beállítások, kórházak, és a támogató házban.

Ebben a programban, akkor:

  • dolgozni New York belsőépítészek, világítás és grafikusok, építészek és a szakmai felső cégek, mint a Gensler, belső építészek, és a Rockwell Group.
  • hálózat szakemberek és a munka a diáktársak belsőépítészeti Club projektek.
  • tudásodat osztályú projekteket, amelyek a lakossági, vállalati, kereskedelmi, vendéglátó, és az intézményi beállításokat.
Program oktatási nyelve:
Angol

9 további kurzus Fashion Institute of Technology »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019