Hivatalos Leírás

Bachelor - Information Security

Nyelvoktatás tantárgyak: Orosz (a diákok, akik nem beszélnek oroszul, feltéve, felkészítő tanfolyam)Dosszié a program:


• Az egyik legértékesebb árucikkek ma információkat. A nagyon versenyképes, modern vállalatok arra kényszerülnek, hogy összpontosítson a biztonságot. Ebben a tekintetben, nehéz túlbecsülni a jelentőségét az információ biztonsági szakemberek.

Ezek közvetlenül részt vesznek a létrehozása információbiztonsági rendszer, annak ellenőrzése és felügyelete. Nem személyzet információbiztonsági ma nem tud semmilyen üzleti vagy megyei szervezet.
A program képzést biztosít az agglegények, akik a saját elemzési módszerek az információs kockázatokat, képes intézkedések kidolgozása és végrehajtása megelőzni.

Hatáskörükbe tartozik a telepítési, konfigurációs és karbantartási műszaki védelmi információk, képzés és tanácsadás a személyzet kérdésekben az informatikai biztonság, a fejlődés, a műszaki szabványok.


• kör: szakmai tevékenység területe az informatikai biztonság magában szféra tudomány, a technika és a technológia, amely a teljes egészében a problémákat nyújtásával kapcsolatos információ védelmére tárgyak a létfeltételek fenyegetések az információs szférában.

• A tárgyak a szakmai tevékenység diplomások:

- Információ elemei, beleértve a számítógépes, automatizált, távközlési, informatikai és információs-elemző rendszer, információs források és információs technológiák feltételeinek meglétét fenyegetések az információs szférában;

- Technológia az informatikai biztonság lehetőségek különböző szinteken, amely összefüggésbe hozható az információs technológia az azokban használt létesítményeket;

- Folyamatai információbiztonsági irányítási védett objektumok.

Program oktatási nyelve:
Orosz

6 további kurzus Northern (Arctic) Federal University »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
4 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019