Hivatalos Leírás

Key tanulási eredmények

Mai napon, Információtechnológiai (IT) diffundál a munka világába, valamint a mindennapi életben, sok szempontból. Ez automatikusan azt eredményezi, egyre nagyobb az igény az IT szakemberek a modern társadalomban.

Abban Vaasan Ammattikorkeakoulu VAMK, ​​University of Applied Sciences, a B.Sc. Information Technology (Bachelor Information Technology) gyökerei a helyi energetikai ipar. Célunk termelő szakemberek, akik segíthetnek a nagy nemzetközi vállalatok és a helyi szereplők a saját termékek fejlesztése és műszaki alkalmazásokhoz kapcsolódó IT.

Mint informatikai hallgató, akkor megismerik a különböző programozási nyelvek, mint a C és Java, valamint néhány alapvető technikai eszközöket, például az IP alkalmazások, a vezeték nélküli hálózatok, Internet programozás, és a különböző beágyazott rendszerek. A korszerű szakmai tanulmányok középpontjában a nemzetközi és a csapatmunka a projektekben, mint például a robotika labdarúgó csapat és az új NAO humanoid robot csapat.

Diákjaink hogy a legtöbb gyakorlati feladatok a modern laboratóriumi telephelyén Technobothnia. Meg fog összpontosítani műszaki alkalmazások a gyakorlati szempontból, miközben a lábad ma, de hajlik a jövő felé.

Foglalkozási profilok

A VAMK-diplomát IT mérnök egy multi-tehetséges ember, aki megérti a technológia és az üzleti, hanem kiváló szakértelemmel logikus következtetés és a kommunikáció. Egy tipikus munkakörnyezet energiával kapcsolatos ipar, ahol az IT mérnök dolgozik a tervezés területén, marketing, értékesítés és a kutatás. Továbbá, egy informatikai mérnök általában dolgozik a termelésben, a termék fejlesztés és programozás elektronikus eszközök. Informatikai mérnökök is épít kapcsolatokat között elektronikus eszközök és adatátviteli hálózatok. Nagyon is lehetséges, hogy megtalálja magát, mint önálló vállalkozó a széles IT területén is.

A szakértő az információs technológia

  • sokoldalú és vállalkozói, és rendelkezik egy logikai ereje levonása, valamint a kommunikációs készségek
  • jár az iparban az elektronika és az informatika, például a tervezés, kutatás, marketing, termelés vagy termékek fejlesztése, önálló vállalkozó vagy a nemzetközi pozíciók export cégek

A szak van osztva:

  • Basic és Professional Studies (140 kr)
  • Advanced Professional Studies (45 kr)
  • Választható Tanulmányok (10 kr)
  • Gyakorlati képzés (30 kr)
  • Tézis (15 kr)

Minden hitel egység megfelel körülbelül 27 óra hallgatói munka, átlagosan. A mi egyetem, akkor specializálódtak Software Engineering vagy beágyazott rendszerek. Ajánlunk egy 10 kr modul Távközlési. Továbbá előfordulhat, hogy a teljes 10 kr modul üzleti tanulmányok.

Basic és Professional Studies

Bevezetés a mérnöki tanulmányok, elektronika, alapjai IKT készségek, Távközlési és Elektronikai, szakmai tanulmányok az IKT, Közgazdaságtan és energiatechnológiai.

Advanced Professional Studies

  • Szoftverfejlesztés: Alkalmazása modern tervezési és programozási módszerek az információs rendszerek fejlesztésére.
  • Beágyazott rendszerek: A termék fejlesztés és programozás elektronikai eszközök. Csatlakozó elektronikai eszközök adatátviteli hálózatok.
Program oktatási nyelve:
Angol

1 további kurzus VAMK University of Applied Sciences »

This course is Campus based
Start Date
aug. 2019
Duration
4 Év
Nappali
Price
4,000 EUR
A nem EU / EEA diákok
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő

aug. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date