Bachelor Informatikai Engineering

Polytechnic Institute Of Bragança

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bachelor Informatikai Engineering

Polytechnic Institute Of Bragança

Program leírás

Ez a bachelor program teljes mértékben előadásokat angol és a profil a program magában foglalja a fejlesztés a műszaki-tudományos ismeretek és szakmai készségek a vizsgált területeken Informatikai Műszaki: Számítástechnikai; Számítástechnikai Tudományok; Információs rendszerek; Projekt.

Profilja a program

A profil a program magában foglalja a fejlesztés a műszaki-tudományos ismeretek és a szakmai képességek a vizsgált területeken az Informatikai Műszaki: Computer Engineering; Computing Sciences; Információs rendszerek; Project.

Key tanulási eredmények

Mértéke "licenciado" (bachelor) Informatikai Mérnöki oda azokat a fiatalokat, melyek azt mutatják, hogy ezen a területen, a képesség, hogy:

  1. fejlesztése és bővítése a megszerzett ismeretek;
  2. alkalmazzák megszerzett tudás és a megértés kapacitását annak érdekében, hogy világosan mutatják a szakmai megközelítés az elvégzett munka;
  3. problémák megoldása alapján a saját érveit;
  4. leválogatás, válassza, és értelmezni a vonatkozó információkat, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy megszilárdítsa a megoldásokat, és bemutatják az általuk előadott véleményeket, beleértve az elemzését az érintett társadalmi, tudományos és etikai szempontok;
  5. kommunikálni információk, ötletek, problémák és megoldások, mind a szakértők és nem szakértők;
  6. kompetenciák fejlesztése, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy az élethosszig tartó tanulás és a magas fokú autonómiát.

Hogy teljes legyen a minősítés, a hallgató köteles átadni minden kötelező kurzusra a vizsgálati tervet.

Foglalkozási profilok a diplomások

Mértéke "licenciado" (bachelor) Informatikai Műszaki tartozik az oktatás és képzés területén Technologies. Diplomások képzett, hogy dolgozzon ki egy szakmai tevékenység profilja a program.

Hozzáférés a további vizsgálatok

A mértéke "licenciado" lehetővé teszi, hogy folytassa posztgraduális tanulmányokat, az ábra szerint a portugál felsőoktatási rendszer által biztosított NARIC (http://www.dges.mctes.pt/DGES/pt/Reconhecimento/NARICENIC/ ) és 8. pontban bemutatott oklevélmelléklet.

Vizsgaszabályzat, értékelés és az osztályozás

Vizsgálata és értékelése szabályozza az IPB előírásoknak.

Képesítés (eredeti nyelven)

"Licenciatura em Engenharia Informática". Címe "Licenciado".

Képzettségi szint

  1. tanulmányi ciklust. EKKR szinten 6. ISCED 5.

Az előzetes tudás elismerése

Végrehajtását követően a bolognai folyamat és az ebből következő jogszabályok a diákok mobilitása között az oklevelek és a felsőoktatási intézmények, a korábbi tanulás kell ismerni, és jóvá. Az előzetes tudás fogalma tartalmazza az összes korábbi tanulási / képzési vállalt más felsőoktatási tanulmányi ciklusok nemzeti vagy nemzetközi intézmények (jóváírásának igazolt képzés), valamint a korábbi szakmai tapasztalat, és bármilyen középiskolai képzésben vagy oktatásban. Mint ilyen, a IPB elősegíti jóváírását a hallgató a korábbi tanulmányok, amikor megérkezett az intézményben. Amelynek célja egy gyors és teljes körű integrációja a hallgató az ő / neki az új oktatási program, a elismerési eljárásokat kell benyújtani, amikor beiratkozott a IPB.

Képesítési követelmények és előírások

6 félév (3 év). 20 hetes vizsgálatban, szemeszterenként, teljes munkaidőben (40 éves). 40 teljes óra hetente. 810 teljes tanóra (1620 euró). 180 kredit (30 szemeszterenként); 1 kredit felel meg 27 óra alatt. Ez magában foglalja a végleges projekt, amely 12 kredit. Az ezt a szakképesítést birtokló bevezetett a ANET - Országos Szövetsége műszaki mérnökök. Szakmai címek odaítélése ezen intézmény szerint a belső szabályainak. A program tartalmazza a FEANI INDEX - Európai Szövetsége Országos Műszaki Egyesület.

Követelményei

A felvételi a külföldi hallgatók Bachelor fok a IPB keresztül történik a Nemzetközi hallgatói jogviszony. A pályázók birtokosai középfokú oktatás során, vagy jogilag egyenértékű természetesen minden idegen ország által kiállított, jogi felhatalmazással, hogy igazolja a jóváhagyás, amely az oktatás, és hogy ruházza őket alkalmazásának lehetőségét, hogy a felsőoktatási természetesen a saját országukban .

SZAKMAI TAPASZTALAT

Nincs szakmai tapasztalat szükséges.

Program igazgatója

Jose Carlos Rufino Amaro (rufino@ipb.pt)

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
3 Év
Nappali
Price
ár
1,090 EUR
100 € egyszeri pályázati díjat, 1 € 090 a tandíj évente
Locations
Portugália - Bragança, Bragança District
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Portugália - Bragança, Bragança District
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt