Hivatalos Leírás

Lehetővé teszik a vállalatok, hogy megértsék a működési alapok és fedezze fel a menedzsment technikák vezérlésére szervezetek és alapot nyújt a döntéshozatalban.

Ez most a környezetében, kiemelve a bonyolult kölcsönhatások, elsősorban a méretek: emberi, nemzetközi és szakmai.

A területeket a szakirányok: Human Resource Management, Marketing és Üzleti műszaki, minőségi és fenntartható fejlődése, kommunikáció, banki és pénzügyi tervezés, könyvvizsgálói és vezetői ellenőrzés, mikrofinanszírozási, agrár, helyi fejlesztés, logisztika menedzsment, HRM

JOGOSULTSÁG

• Bachelor • Jelentkezési lap • BSAT felvételi vizsgára • Karbantartás

NYELVEK

• angol • Japán • Kínai • Fulani és mandingók A Bachelor in Business IAM Audit és Management Control kínálják egyedül vagy közös diplomát UQAC Kanadában. Mint sok más Bachelor csoport, az eredetiség, a koherencia és a pedagógiai struktúra vezetett, hogy a jelölt a Központ által a kiválóság Monetáris Uniónak, az igazolandó minőségi előírásoknak ISO 9001: 2000, és kap a Akkreditációs az afrikai és madagaszkári Felsőoktatási Tanács (CAMES) .c; t szállított számok és a számviteli és pénzügyi elemzés.

A végzős megszerzi a végén a tudás bachelor képzés, amely lehetővé teszi számára, hogy: egységességének ellenőrzése kiadások a könyvelési tételek; készletek értékelésére a társaság az év végén; ellenőrizzék az amortizáció és értékvesztés rögzítik a mérlegben; tervezi a pénzügyi, humán és technikai üzleti e célok elérése érdekében; beállított költségvetés céljai eléréséhez; Folyamatosan elemzik az eredményeket a tevékenység, gazdálkodási mutatók arra utalnak, korrekciós intézkedések és állítsa be újra; mérésére és elemzésére a hiányosságok statisztikai és kommentálta műszerfalak; Lásd az általános iránya az összefoglaló jelentéseket.

A képzést követően a hallgató: Lesz fejleszteni hallgat készségek és interperszonális készségek, amelyek lehetővé teszik számára, hogy a szükséges információkat, hogy válaszoljon az audit és válaszok a vele kapcsolatban folytatott beszélgetéseiben vállalati tisztviselők; dolgozzon ki egy akut értelemben analitikus szigor és a jó számviteli készségek, hogy hatékonyan értelmezni a számviteli dokumentumok a rendelkezésére álló, lesz szigorú, módszeres, szervezett és tömör, hogy pontosan definiálják a célokat és cselekvési tervek . részesülniük könnyű informatikai eszközök, lesz objektív és pártatlan, hiszen kiszámítja a teljesítményét az egyes szolgáltatási .. kaphat egy jó kapcsolat, van értelme a kommunikáció, hiszen érintkező valamennyi szolgáltatás és menedzsment, lesz egy kis ízelítőt a számok és a számviteli és pénzügyi elemzés.

A hallgató a vizsgabiztos a számlák és a vállalati menedzsment. Az esetek túlnyomó többségében és jogi kérdésekről, ez a vállalaton kívül és tagja könyvvizsgáló cég, amelynek célja, hogy megvizsgálja a feltétele a szponzoráló cégek is. Ennek célja, hogy létrehozza a pontos diagnózis és a vezetői számviteli egységnek: értékesítés, személyzeti, cash-flow, gazdálkodási, szervezeti klíma. A vezérlővel, más néven irányításáért felelős, gyakorolja folyamatosan ellenőrzi, hogy a költségvetés a társaság, fejleszteni kell a költségvetés és a végrehajtási eljárásokat az optimális erőforrás-kihasználást. Ez egy fontos láncszem a cég az irányítást a napi munkavégzést. A vezérlővel van szerepe a másodpilóta, és segítenie kell a vállalat vezetői elérjék az üzleti célokat

Program oktatási nyelve:
Francia

11 további kurzus Institut Africain de Management »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
feb. 2020
Duration
6 félév
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019, feb. 2020
Jelentkezési határidő

szept. 2019, feb. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date