Bachelor információs rendszerek

Effat University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bachelor információs rendszerek

Effat University

Az információs rendszerek fő elsősorban az felhasználása az információs technológia (IT), a különböző üzleti és menedzsment területén. Sok sikere a mai modern üzleti függ az információs és hogyan használják. Idővel, a következetesség, a pontosság, és teljessége információ vált fontos sikertényezők számos különböző üzleti vállalkozások.

Pályakezdő IS programban tanulnak mind a technológiai és irányítási szempontjainak információs rendszerek. Azt is megtudjuk, a különböző üzleti menedzsment koncepciók.

Tudják alkalmazni tudásukat egyaránt információs rendszerek és az információs technológia különböző szervezetek, mint például:

  • Oktatási szervezetek
  • Banks
  • Könyvtárak
  • Kórházak
  • Gazdasági társaságok
  • Kormányzati ügynökségek

Vision (2012-2017)

Az Információs Rendszerek Program képzeli a globálisan versenyképes Arab amelyek állampolgárai által felhatalmazott információt. Az IS programot elképzelés célja, hogy támogassa a helyi üzleti közösség és a gazdaság átadását a helyi munkaerőpiacon a magasan képzett diplomások, akik optimális tudás lehetővé.

Mission (2012-2017)

A misszió az információs rendszerek B.Sc. Program Effat Egyetem kínál egy átfogó oktatás, amely megfelel a nemzetközi szabványoknak, és egy utat a nők, hogy az Excel az információs rendszerek karrier és folytatni a fejlett posztgraduális tanulmányokat információs rendszerek és a kapcsolódó tudományágak. Az IS program célja, hogy felkészítse a női hallgatók be a helyi és a nemzetközi piacon magasan képzett technikai és vezetői képességek létrehozására, szállít, és kezelése az információs technológiák egy etikailag és társadalmilag felelős módon.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
4 Év
Nappali
Locations
Szaúd-Arábia - Jeddah, Makkah Province
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Szaúd-Arábia - Jeddah, Makkah Province
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt