Bachelor Információs Rendszerek

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Az információs rendszerek programja azoknak szól, akik folyékonyan akarnak lenni a modern szoftverfejlesztési módszerekről, különböző méretű hálózati technológiákról és különböző információs rendszerekről.

A program célkitűzései

A program oktatási célkitűzései olyan átfogó nyilatkozatok, amelyek leírják a pályafutást és a szakmai eredményeket, amelyeket a program a diplomások számára készít elő.

A Kazah-Brit Műszaki Egyetemen az informatikai rendszerekben szerzett diplomát három-öt éven belül elvárjuk a diplomásoktól, hogy a következő mérföldkövek teljes vagy nagy részét elérjék:

 • Az információs rendszerek területén működő szakértők, akik átfogóan megértik az IS szerepét, és hatékonyan tudnak működni különféle iparágakban és ágazatokban, valamint kihívást jelentő IS környezetekben.
 • Magasan képzett szakemberek és kompetens, elkötelezett és képességekkel rendelkező rendszerfejlesztő és megvalósító csapatok tagjai és vezetői, akik képesek professzionálisan és önállóan működni, amikor alkalmazzák a KBTU-ban történő felhívásuk során szerzett fogalmi ismereteket és készségeket, valamint később információs rendszerek tervezése, fejlesztése és integrálása mind a magán, mind az állami szektor szervezetei számára.
 • Technológiai úttörők, akik fogalmi tudásukat és mérnöki készségeiket alkalmazzák a legmodernebb IS lakosztályok tervezésére, fejlesztésére és szállítására, és esetleg azok is, akik vállalkozássá válnak azáltal, hogy sikeresen indítanak olyan induló vállalkozásokat, amelyek hozzáadott értéket képviselnek a gazdaság számára és munkahelyeket teremtenek. lehetőségeket másoknak, ezáltal a társadalom egészének javát szolgálva.
 • Az egész életen át tartó tanulók, akik formális értelemben vett fel és sikeresen befejezik a mérnöki, tudományos vagy üzleti szempontból nemzeti és / vagy nemzetközileg elismert továbbfejlesztett posztgraduális és szakmai oktatási és tanúsítási programokat, és akik informálisabban és elég bölcs marad ahhoz, hogy diagnosztizálják, elemezzék és orvosolják saját tudásbázisuk hiányosságait vagy hiányait az idő múlásával azzal, hogy a környezetükből önmagukkal felszabadítják őket.

A hallgatók eredményei

A hallgatói eredmények szűkebb állítások, amelyek leírják, hogy mit várnak el a hallgatók az elvégzésük idejére. Ezek a készségekre, ismeretekre és viselkedésre vonatkoznak, amelyeket a hallgatók a program során megszereznek a felvételük során .

 • Értsd meg - Megérteni a modellek, módszereinek és módszereinek elveit és módját az információs rendszerek tervezésében, elemzésében, fejlesztésében és fejlődésében. Annak megértése, hogy az információs rendszerek kialakításának és fejlesztésének ismerete etikusan felelős a társadalom javára.
 • Kérdés - Az alternatív feltételezések, megközelítések, eljárások, kompromisszumok és az információs rendszerek fejlesztési és integrációs problémáival kapcsolatos eredmények kritikus értékelése.
 • Tervezés - Informatikai rendszerek és azok összetevőinek tervezése és fejlesztése, ideértve a számítógépes programokat, adatbázisrendszereket, weboldalakat, biztonsági szempontokat figyelembe véve a szakmai elvek és szabványok alkalmazása során.
 • Vezetés - A projekttervezők és fejlesztők csoportjainak vezetése, valamint a csapat különböző szerepköreinek megismerése és megértése, hogyan járulnak hozzá a feladat megvalósításához.
 • Kommunikáció - Az írásos és szóbeli kommunikáció használata a munka dokumentálásához, a projekt eredményeinek bemutatásához és angol nyelvtudás magas szintű hozzáértéséhez.

Főfogás

 • Bevezetés a számítógépes tudományba
 • Programozási technológiák
 • Magasabb matematika I, II
 • Angol I, II
 • Fizika I

Karrier kilátások

Pályakezdőink több éven át tartó sikere megmutatta magas színvonalát és az informatikai szaktudásukat. Szakmai portfóliójukon belül olyan tulajdonságok is megtalálhatók, mint a széles látókörű kilátások, a szakmai ismeretek és a gyakorlati készségek, az analitikus gondolkodás és a hatékony csapatmunka. Őszintén reméljük, hogy hallgatóink továbbra is ugyanazt a szintet fogják elérni, és sikerül tovább megszerezni a professzionalizmus és a kiválóság csúcsát.

Elérhetőségeit:

Cím: Almaty, Tole Bi St., 59, 332 fülke.
Telefon: 7 (727) 2725615, 2725129
E-mail: study.international@kbtu.kz

Utoljára frissítve aug. 2020

Az iskoláról

KBTU considers its mission to provide high-quality education for future leaders in business and industry, to promote innovative technologies and research in the most advanced and prospective areas of ... Tovább

KBTU considers its mission to provide high-quality education for future leaders in business and industry, to promote innovative technologies and research in the most advanced and prospective areas of science for the benefit of the region and the country as a whole. The strategic vision of the University is to promote the ideals of academic excellence, scientific progress, and national well-being, to maintain the status of an undisputed leader in the field of technical and business education. The major goals and ambitions of the university are the creation of a scientific and educational center with highly qualified scientific and pedagogical potential and a developed modern material and technical base, the development of a dual vocational training, training of highly qualified specialists who have professional and personal competencies with emphasis on financial, power-generating sector, spheres of high and information technologies and the maritime industry. Kevesebb