Hivatalos Leírás

A Filozófia Tanszék Isztambulban Şehir Egyetem egy fiatal, ambiciózus, és egyre Tanszék elkötelezett a pluralista megközelítés filozófia. A szakértelem a multinacionális kar tagjai egyaránt tartalmaz analitikus hagyomány összpontosító filozófiai problémák és az európai és az iszlám hagyomány összpontosítva ugyanazokkal a problémákkal történelmi szemszögből. A minisztérium tiszteletben tartja mind az egyetemes és a helyi hagyományokat a gondolat. Ez különösen elkötelezett az interdiszciplináris szempontból keresztül kínál kétágyas nagyobb és kisebb programokat.

A Filozófia Tanszék elkötelezett a kiválóság a nemzetközi szabványoknak megfelelően az oktatás és a kutatás. Bár a legtöbb diák érkezik sz.Gyermekklinikán egy kiválasztási folyamat Törökországban, egy részük külföldről érkezik a University ösztöndíj program és a mi Erasmus-megállapodások európai egyetemek. Építve erősségeire Isztambul Şehir Egyetem más szervezeti egységek, a diákok a lehetőséget, hogy tanulni és fejlődni proficiencies klasszikus nyelvek, mint oszmán-török, arab, ógörög és latin, valamint javítani az angol, ami a nyelv, amelyen Tanfolyamaink tanítják. A rendszeres tevékenység a tanszék előírja a hallgatók és oktatók között a nyilvános előadás sorozat „filozófia Talks”, és a szervezet a nemzetközi szemináriumok és konferenciák.

Pályakezdő a minisztérium nem csak akkor válnak a szakemberek, de dolgozzon ki egy sor formális készségek, amelyek segítik őket, hogy sikeres legyen az élet számos területén, és számos szakmában. Ők lesznek a kritikus gondolkodók elemzésére képes és megítélése mindenféle tartalmát és tárgyak. Emellett lesznek képesek kifejezni magukat sok téma strukturált és meggyőző módon. Filozófiai gondolkodás azt jelenti, logikus és koherens gondolkodás általános és sikeresen lehet alkalmazni számos tevékenység. Pályakezdő Osztályunkon készek dolgozni, mint a filozófia tanárok, egyetemi oktatók, újságírók, szerkesztők, illetve számos más területen.

Oktatási küldetése a filozófia tanszék

A filozófia tanszék İstanbul Şehir Egyetem küldetésének amely egy jól lekerekített oktatás a filozófia, amely felöleli a történelem a téma, a különböző tudományágak és megközelítéseket, és megbirkózik a teljes körű filozófiai problémák. Célja, hogy vezető hely azok számára, akik az oktatás a filozófia megfelel a legmagasabb nemzetközi szabványoknak.

Tanulási eredmények:

P1 Az a képesség, hogy kritikusan gondolkodni és elemezni és kritizálni állítások és érvek.

P2 Az a képesség, hogy kihasználja a módszerek filozófiai gondolkodás és alkalmazza őket egy társadalmi / gyakorlati életben.

P3 A szellemi találkozás a filozófiai örökség civilizációk nyugatról kelet felé.

P4 A fejlesztés a szakmai készségek és a képesség, hogy végezzen kutatást mind a klasszikus és a modern nyelvek.

P5 Az olvasni és értelmezni az írásokat az alapítók a nagy keleti és nyugati filozófiai hagyományok.

P6 A képes azonosítani és elemezni az alapvető fogalmak és alapvető problémát a filozófia.

P7 Az a képesség, hogy írjon óvatosan, világosan és logikusan.

P8 elismerése hatálya filozófia mint tudomány és kapcsolata más tárgyakkal az interdiszciplináris szempontból.

P9 Az a képesség, hogy értékelje a jelenlegi világ ügyeiben belül filozófiai keretet, és alternatív megoldásokat ajánl a kortárs problémákat.

P10 A fejlesztés egy életre elkötelezettség gondolkodás, kikérdezés és a tanulás.

Program oktatási nyelve:
Angol

11 további kurzus Istanbul Sehir University »

This course is Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
4 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date