Bachelor in International Management

Menedzserek iparban és a kereskedelemben képesnek kell lennie arra, hogy megértsék a bonyolult nemzetközi értéknövelő és elosztási folyamatok. Nem csak van, hogy széles körű ismeretekkel a beszerzési és kereskedelmi piacokon, de ők is hozzá kell járulnia a cég fejleszti saját stratégiánk fő fogyasztói magatartás.

A bachelor vizsgálat során Nemzetközi Ipari és Kereskedelmi Management (rövidítve: International Management) a School of Commerce a Neuss Egyetem Nemzetközi Üzleti akkor fogják bevezetni a vonatkozó részeit az ipar és a kereskedelem kezelése. Akkor kapnak gyakorlati betekintést területeken, mint a többcsatornás értékesítés / forgalmazás, beszállítók integráció, végfelhasználói marketing, valamint a márkaépítés. Tanulmányai során akkor lesz illetékes területeken lesz jogosult, hogy üzletet az országos és a nemzetközi vállalatok. 

Mind a tartalmi és szervezeti tanterv célja egy nemzetközi szinten. A tartalom a kurzus tanulmányok foglalkozik a globális értékláncok és kereskedelmi kapcsolatokat. Szervezeti szinten, szerves részei a tanulmány kurzusok közé tanulmány félévet külföldön (a kettős programban kötelező, a szakmai program választható) és az idegen nyelvek (Business English plusz egy második idegen nyelv), valamint a különböző eseményekről, kerül sor angolul.

Emellett különös hangsúlyt fektetni a szempontból az ipar és a kereskedelem. Ez volt a szándékunk, hogy ezekkel a két területet egy tanulmányba. A műszaki fejlesztések, másrészt egyre több ipari cégek üzleti magukat partnerek E / M kereskedelem - és, másrészt, kereskedők / kiskereskedők fontos szerepet játszanak a fejlesztés ügyfélorientált termékek. Sőt, ez körülbelül menedzsment, hogy a vizsgálati módszereket és eszközöket tanított az egyetemen lehet alkalmazni egy konkrét napi munkát helyzetet, és a projektek nemzeti és nemzetközi kontextusban.

A választható kurzus modulok lehetővé teszik, hogy összekapcsolják az Ön érdekeit és a munka területén. Ezek közé tartozik számos Természetesen lehetőség, például E- / Mobil kereskedelem Technologies, Store tervezés, tervezés és gyártás területén dolgozó ügyvezető, többcsatornás stratégiájukat, Üzleti Pszichológia, Piackutatás, energia, gazdaság és nemzetközi pénzügyi piacokon.

Program oktatási nyelve:
Angol

4 további kurzus Neuss University for International Business »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
okt. 2019
Duration
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
okt. 2019
Jelentkezési határidő

okt. 2019