Bachelor in International Management

University of Information Technology and Management

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bachelor in International Management

University of Information Technology and Management

Diákok vizsgálja egy széles spektrumú kapcsolatos kérdések gazdaság, a hangsúlyt a különböző aspektusait menedzsment a nemzetközi vállalatok. A tanulmányok a diákok megtanulják, hogyan kell tervezni és lévő vállalatok a globális piacon. Azt is megtanulják, hogy megoldja a problémákat, és használja a vállalat irányítását. A gyakorlati megközelítés a tanítás tükröződik a gyakorlat-orientált tanfolyam:

  • Makroökonómia szemlélteti alapelvek együtt a tapasztalat valós esettanulmányok, statisztikák kurzus közötti egyensúly statisztikák elmélet és alkalmazás,
  • Előrejelzés és szimulációs tárgyalja keretében alkalmazás gyártás, kiskereskedelem, és a szolgáltató iparban,
  • Matematikai Közgazdaságtan hangsúlyt helyez a jelentős mennyiségű értelmezése számszerűsített indikátorok azt a gazdasági környezetet,
  • Számvitel alkalmazásával foglalkozik a számviteli fogalmak és elvek a valós életben üzleti helyzetekben,
  • Bevezető számítástechnikai tudományok kurzus szerint szervezik látni-hallani-touch megközelítés; előadások kísérik műhelyek számítógéplaborban.
  • A tárgyalások a hallgatók a kérelmek és a különleges tárgyaló forgatókönyvek (több fél, koalíciók és a csapatok, a kultúrák tárgyalások hallgatólagos tárgyalások és szociális dilemmák). A diákok kínált szakmai.

Mint International Management nagyobb, akkor megtudjuk, a kultúrák gazdálkodási gyakorlat és hogyan működik viselkedése különbözik az egész világon; tanulmányozza a nemzetközi üzleti szempontjai, a kereskedelem, a marketing, a pénzügy és a gazdasági rendszerek; dolgozzon folyékonyan egy második nyelv; szert a kultúrák tapasztalat; élesíteni a készségek szükségesek, hogy megfeleljen a kihívásoknak a nemzetközi üzleti; építeni egy hálózatot a személyes kapcsolatok az egész világon.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
okt. 2018
Duration
Időtartam
3 Év
Nappali
Locations
Lengyelország - Rzeszow, Podkarpackie Voivodeship
Kezdet : okt. 2018
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma szept. 30, 2020
Dates
okt. 2018
Lengyelország - Rzeszow, Podkarpackie Voivodeship
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma szept. 30, 2020