A Bachelor in International Management Brest Business School előkészíti, hogy a pályaválasztás. Akkor lesz előrelépés, a saját tempójában egy új és ösztönző környezetet, miközben a fejlődő vállalkozói szellem. Ismerje meg, hogy kihasználja a saját szakértelem és elméleti tudás mellett az épület interperszonális és üzleti ismeretek.

Egy nemzetközileg orientált program

A választott a "minden angol" pályán, akkor előnyös a gyakorlati oktatás a menedzsment által adott előadók a nemzetközi partner egyetemeken.

Töltsenek az utolsó évben az egyik partner egyetemek, akkor keresni egy francia és a nemzetközi kettős diplomát megnyíló kapuit a felsőoktatási és szakmai lehetőségeket.

Azáltal, használati egyedi igények alapján, az ilyen mértékű az egyik csak főiskolai diplomát Franciaországban, amely garantálja a működési kompetencia írásbeli és szóbeli angol érettségi után.

Azzal, hogy a bevezetés Mandarin egész folyamán, ez a főiskolai diplomát ad az alapjait kell kommunikálni az alapvető szakmai és társalgási kínai - nem csak hasznos eszköz a fenntartásához szakmai kapcsolatok, hanem kulcsfontosságú eszköz a szemében jövőbeni munkáltatók!

Szabott tanítást

  1. év: 100% vagy 50% -a angol? 2. év: bevezetők marketing, a pénzügy vagy üzlet? 3. év: szakmai vagy kettős diplomát? A főiskolai diplomát International Management lehetővé teszi, hogy személyre szabott oktatás az egész program, amely segít megkülönböztetni magát a vállalatok és egyetemek.

FELKÉSZÜLÉS a holnap világa

Azzal, hogy csatlakozott a főiskolai diplomát International Management, akkor részt vesz az üzleti és szolgáltatási projektek és megszervezi az innovatív eseményeket; Brest Business School ad a forrásokat meg kell majd elérni a céljait. Mi ígéretünk van, hogy segítségével válik a merész, kreatív és felelős vezetője, hogy a mai világnak szüksége van.

Csatlakozz a Bachelor in International Management (BIM) által jóváhagyott, a francia Minisztérium Felsőoktatási és Kutatási. Ön kap egy szilárd alapot a nemzetközi üzleti és általános menedzsment oktatás, miközben egyre alapos ismeretekkel valamennyi tudományterületen a klasszikus menedzsment, valamint a trendek, hogy kialakítja az innováció a közeljövőben. A sikeres tanulás nem pusztán az átviteli absztrakt és kontextus nélküli tudást, de egy finom kapcsolatot a gazdasági realitásokat és a környező világ. Célunk, hogy a vonat a vállalkozók, akik kreatív, mégis felelős és kész arra, hogy a kihívások egy karrier nemzetközi szinten.

Új tanítási módszerek kombinált state-of-the-art létesítmények kapsz az eszközöket találni, értékelni, hasznosítani, megosztani és hozzon létre tartalmat információs technológiák és az internet. Építünk a sokféleségét háttérrel és kultúrával a mi diákok és a tanárok, hogy segítsen szélesíteni a látókörét, és élvezze a valódi kozmopolita élmény. 40% -a tanfolyam tanítják a magasan képzett oktatók és tutorok a külföldi partnerintézmények, és a számos külföldi diákok a mi osztályok magasabb, mint valaha, egy 4 hallgatók jelzési tengerentúlon (25%). Mivel a program tanítják teljes egészében angol nyelven, előzetes ismerete francia köteles. A szabad francia nyelvtanfolyam külföldieknek is szerepel a tantervben. Általános és intenzív francia nyelvtanfolyamok, valamint a magánórákat, rendelkezésre állnak a díjat partnerünknél nyelviskola CIEL BRETAGNE.

PROGRAM ERŐSSÉGEI

  • Lehetőség a kettős diplomát, a harmadik évben, egy
  • partner intézmények.
  • Oktatás alapja az aktív és a szituációs tanulási
  • Bevezetés a kínai kultúra és a nyelv minden
  • A szakmai irányító digitális irodalom
  • Mentori az első év, hogy segítsen a CV és szakmai tervek
  • Kis létszámú osztályok és szoros személyes figyelmet

Belépési követelmények

Nyitott a jelöltek: érettségi, A 'vagy azzal egyenértékű. Diákok, akik sikeresen befejezték 1 vagy 2 év a felsőoktatásban (60 vagy 120 ECTS, ugyanazon a területen) beléphet a 2. vagy a 3. évben a program. Felvételi szeptemberben

Felvételi eljárás

Egy nagyon jó szintű angol nyelvtudás szükséges. Kezdeti kiválasztása elfogadásáról szóló pályázó kérelmét. Végső kiválasztás után interjút, hogy értékelje a jelölt motivációját és a nyelvi készségek. Felvételi alá a rendelkezésre álló helyeket. Jelentkezzen online @ http://talentdays.brest-bs.com/ Ezután csak regisztrálni, és válassza a "távoli alkalmazás".

Program oktatási nyelve:
Angol
Francia

1 további kurzus Brest Business School »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
3 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date