Hivatalos Leírás

A Nemzetközi Üzleti Bachelor Program a School of hazai és nemzetközi üzleti, banki és pénzügyi egy három éves program, amely készíti fel tárgyal az ajánlatkérő és végrehajtása a nemzetközi üzleti életben.

A program során meg fogod érteni a szerepét és érdekeit a nemzetközi köz- és magánszervezetek a nemzetközi üzleti környezetben. Végére a tanulmányok, akkor képes lesz, hogy előkészítse és segítse a végrehajtását a nemzetközi szerződések és azonosítani a megfelelő lépéseket, alaki és technikákat használnak, a szerződéskötés és végrehajtása a nemzetközi üzleti, megfelelő hazai, az európai és a nemzetközi kereskedelmi politikák és szabályozások . Miatt ez a megközelítés, agglegények a program képesítéssel sikeresen kezelni munkahely egy nemzetközi üzleti kilátások mind Romániában, és / vagy a világ bármely pontján.

Bachelor in International Business:

 • Központban a tárgyalási, szerződéskötési és végrehajtása a nemzetközi üzleti - Minden tanított tantárgyak globális dimenziója - Testre szabott pályák mellett alapvető tudományágak - Szakmai végén a 2. évben Pályakezdő Nemzetközi Üzleti Bachelor Program (Tanított román vagy angol) a School of hazai és nemzetközi üzleti, banki és pénzügyi lesznek képesek segítséget nyújtani a nemzetközi üzleti területen az állami és magán szervezetek, szakmai szövetségek, kereskedelmi kamarák, klaszterek stb

Ők lesznek képesek, hogy előkészítse és segítse a végrehajtását a nemzetközi szerződések és azonosítani a megfelelő lépéseket, alaki és technikákat használnak, a szerződéskötés és végrehajtása a nemzetközi üzleti szerint a hazai, az európai és a nemzetközi kereskedelmi politikák és szabályozások. A hallgatók a, valamint a lehetőséget, hogy tanulmányozza a négy idegen nyelven (angol, francia, spanyol és német nyelven).

Minden oktatók Egyetemünk felel meg a jogszabályi előírásoknak, hogy az összes professzorok, docensek és oktatóknak a PhD címet és a tanársegédek és junior asszisztensek mester tanulmányok és a hiteles tanítás képzés, melyek mindegyike PhD hallgatók. A legtöbb Karunk tanult külföldön, egy részük az Egyesült Államokban és közben minden félévben lesz az amerikai professzorok tanítás, 1-2 tanfolyamok.

Az International Business Bachelor Program tartalmazza a következő speciális témakörökben:

 • Nemzetközi Üzleti Menedzsment
 • nemzetközi kereskedelem
 • Európai Integrációs Economics
 • Kereskedelmi politikák
 • Az EU közös politikáinak
 • Nemzetközi pénzügyi és kifizetések Technique
 • International Investments
 • A nemzetközi szállítások
 • A nemzetközi kereskedelmi jog
 • Nemzetközi Üzleti kommunikáció angol nyelven

A hallgatók a második évben vállalja különféle gyakornoki 3 hétig (a végén a második félév) a szakosodott szervezetek, vagy a különböző cégek.

Szerint azok tartalmát, az első és a második év tanulás, az alapvető tantárgyak és gazdasági képzést érvényesülnek-tól pedig a harmadik tanév, szaktárgyak minél több szoba, a törvényi előírásoknak megfelelően.

Román-Amerikai Egyetem kínál minden pályázó egy angol teszt online, a tanúsítvány megszerzéséhez az Ön angol nyelvtudás.

Program oktatási nyelve:
Angol

1 további kurzus Romanian-American University »

This course is Campus based
Start Date
okt. 2019
Duration
3 Év
Nappali
Price
2,200 EUR
évi EU / EGT-állampolgárok. A nem EU / EGT állampolgárok: 3100 EUR / év (ösztöndíjak).
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
okt. 2019
Jelentkezési határidő

okt. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date