Bachelor in International Business

Haaga-Helia University of Applied Sciences

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bachelor in International Business

Haaga-Helia University of Applied Sciences

International Business tanulmányok kínálnak kiváló karriert a globális üzleti. A BBA diplomások széles körű ismereteket, készségeket és kompetenciákat tudják alkalmazni a különböző üzleti helyzetekben. A lényege a BBA tanulmányok áll az üzleti környezet fejlesztése, hogy képes elemezni az üzleti adatokat és megoldásokat kínál, innovatív és végrehajtási digitális megoldások, kapcsolatépítés és megkönnyíti az ismeretek stratégiai döntéseket. Attól függően, hogy a diákok többsége választási 2-5 a következő szakirányok pályák kínálnak:

 • Customer Relationship Management és kommunikáció
 • vállalkozói tevékenység
 • Pénzügyi menedzsment
 • Emberi Erőforrás Menedzsment
 • Ellátási lánc menedzsment.

A diák is választhat támogató kurzusok más szakterületek. Több nyelv és kommunikáció tanulmányi lehetőségek is kínálnak. Életpályaterveket szerviz- és értékesítési orientáció erőteljesen támogatta. A tanulók multikulturális csapat, a tárgyalás és hálózati ismeretek fejlesztik a különböző tanulási módszerek, például a problémát, és a projekt alapú tanulás. Együttműködés nemzetközi vállalatok szerves része a vizsgálatok. Minden diák arra ösztönzik, hogy tartalmaz egy csere félévben vagy a szakmai gyakorlatot külföldön fokuk; ez kötelező finn diákok. Folyamatos visszajelzést öregdiákok és a vállalatok figyelembe veszik az éves tervezési a tanterv végrehajtását.

»Haaga-Helia kivételes volt mely a diákok a munka a multikulturális csoportok számára valós cégek. Ezek a tanfolyamok nem csak tanítani nekem az elméleti része a kurzus, de ők is kaptam egy konkrét tapasztalat, hogy hogyan működnek a dolgok valós cégek. Azt értékes tapasztalatokat szerzett, miközben a Haaga-Helia. Azt szakosodott Pénzügyi megoldások globális üzleti. Jelenleg dolgozom Koodiviidakko Oy részeként a hozzáértő értékesítési csapat. A munkám áll konzultatív vállalati értékesítési ahol foglalkozom marketing igazgatói és a vállalati vezetők naponta. Átmenet Haaga-Helia dolgozni élet könnyed miatt segítségével Haaga-Helia tanáraival. Összességében élveztem időm Haaga-Helia és egy kitűnő "kezdők kit" indítására a saját karrierjét az üzleti életben.

Tuomo Röppänen, Account Manager, Koodiviidakko Oy
DP International Business, Helsinki

Profilja a Degree Program in International Business

Miért válasszunk Haaga-Helia BBA International Business, Helsinki Pasila?

A cél az, hogy:

 • Szerez egy elme-set a folyamatos személyes és szakmai fejlődés.
 • Van egy erős szakmai orientáció a globális üzleti.
 • Kompetenciára hatékony multikulturális csapatmunka és a kommunikáció.
 • Megszerezni a különböző kompetenciák szükségesek az üzleti fejlesztők, digitális kivitelezők, tudás segítők, kapcsolat építők és megoldás szolgáltatók.
 • Legyen szakértő az egyik legfontosabb területek a globális üzleti, mint ügyfélkapcsolat menedzsment és a kommunikáció, a vállalkozás, a pénzügyi menedzsment, az emberi erőforrás menedzsment és ellátási lánc menedzsment.

Főbb tanulmányi eredmények a diploma program

Haaga-Helia International Business diplomások rendkívül versenyképes tudással rendelkező munkavállalók a globális munkaerőpiac. Diplomások a készségek és széles körű know-how szükséges a globális szakmai B2B szolgáltatások fókuszú környezetben. Elvárják a jövőbeli tendenciák és megbirkózni proaktív a volatilitás a globális piacokon. Értékesítési és szolgáltatási beállítottságú diplomások értéket teremtenek proaktív hálózati nemzetközi kontextusban. Ezen felül, az általuk kezelt és vezetni a multinacionális projektek segítségével hatékony csapatmunka, digitális eszközök, időgazdálkodás, kommunikációs és tárgyalási készség. Azt is értékelik a fenntarthatóság fontosságát és az üzleti etika.

Oktatás 8500 E
Diákszállótömbben (inc. Víz, villany) 300 E / hó
Élelmiszer 150-250 E / hó
szállítás 50 E / hó
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
aug. 2019
Duration
Időtartam
7 félév
Nappali
Price
ár
8,500 EUR
évente.
Locations
Finnország - Helsinki
Kezdet : aug. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
aug. 2019
Finnország - Helsinki
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt