Bachelor in Industrial Engineering

Istanbul Aydin University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bachelor in Industrial Engineering

Istanbul Aydin University

Az alapképzési szak, a Department of Industrial Engineering egy 240 kredit 4 éves program áll nyolc félév, amelyek mindegyike a 30 ECTS munkát. Egy ECTS felel meg 25,5 óra hallgatói munkamennyiség szemeszterenként.

Ipari Mérnökök elemzik ember, gép, berendezés és más hasonló elemek mind az ipar és a szolgáltatási szektorban. A cél a Department of Industrial Engineering olyan villamosmérnökök képzése, akik képesek megelőzni, problémák megoldására rendszerek fejlesztésével, modellek és módszerek tervezése, szervezése, végrehajtása és ellenőrzése minden ágazatban.

Az ipari mérnökök képesek a munka minden területén iparágban. Ők a felelősek minden lépést a termékfejlesztés; származó termék tervezzen a végrehajtási folyamat maga. Ipari mérnökök dolgoznak gyártómérnökök, karbantartás és repairment vezetők, minőségellenőrzési mérnökök, AR-GE mérnök, termelés tervezők és marketing-értékesítési szakemberek. Industrial Engineering, mint a tanulmányi feltárja a következő témákat részletesen: a nyereségesség, hatékonyság, termelékenység, rugalmasság, érzékenység és hogy magasabb minőséget.

A program İstanbul Aydın Egyetemen a tanulók tisztában termék és szolgáltatás fejlesztése. Ebből a célból az osztály főként az alábbi területeken: viselkedési menedzsment tudomány, számítástechnika, az emberi erőforrások, a társadalomtudományok és a kommunikációs készség. A diplomások sikeres lesz a rendszer tervezése és fejlesztése és végrehajtása a folyamatos erőfeszítéseket a program frissíti a tananyag, a tudomány az oktatás és a modern technikát. Az oktatás nyelve a programunkban az angol.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
4 Év
Nappali
Locations
Törökország - Istanbul, Istanbul
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Törökország - Istanbul, Istanbul
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt