Bachelor in Industrial Engineering

Bilkent University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bachelor in Industrial Engineering

Bilkent University

Az Ipari Mérnöki Tanszék tanterve integrálja a rendszerek tervezésében, működtetésében és irányításában való oktatást az információ, a nyersanyagok, a gépek / berendezések, valamint az emberi és pénzügyi források optimális szervezésére. A tanítás és a kutatás középpontjában a termelési rendszerek modellezése és elemzése, optimalizálási elméletek és technikák kidolgozása a problémák megoldására. A minisztérium emellett hangsúlyt fektet a rendszermodellezésre és a valószínűségi elméleten alapuló elemzésre, valamint a számítógépes termelésirányítási rendszerek kialakítására. A Bachelor of Science programot teljes mértékben akkreditálta a Műszaki és Technológiai Akkreditációs Testület (ABET).

Miért tanulhat a Bilkent University

Bilkent University alapították a tudást, a technológiát, a humán tudományokat és a művészetet magában foglaló tanulási és szellemi növekedéshez szükséges környezet biztosítását.

A Bilkent stimuláló tanulási környezetet és színes társadalmi légkört kínál. A kiterjedt campus kényelmes alapot biztosít az egyetemi tanulmányokhoz és az extracurricularis részvételhez, miközben előnyei vannak a virágzó nagyváros közelségének. A diákok szabadon közlekedhetnek az egyetemre.

Bilkent University a közelmúltban 54. helyezést ért el a 2018-as Times Higher Education (THE) Ázsiai Egyetem rangsorában. Az ISI Citation Indexek szerint a Bilkent továbbra is magas rangú Törökországban számos kolléganeveként megjelent publikációban és nemzetközi szinten magas rangsorban.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve October 22, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
4 Év
Nappali
Price
ár
14,500 USD
évente.
Information
Deadline
Július 19, 2019
Locations
Törökország - Ankara, Ankara
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Július 19, 2019
A befejezés dátuma Május 31, 2023
Dates
szept. 2019
Törökország - Ankara, Ankara
Jelentkezési határidő Július 19, 2019
A befejezés dátuma Május 31, 2023