Hivatalos Leírás

A tudás, amely megvilágítja a jövőben, Şehir ...

Miért története?

Miért története? Mivel a történelem az élet tanító. A történelem a legfontosabb kulcs titkainak a jövőben. A történelem több, mint dátumok, helyek, nevek, háborúk, és az intézkedések a híres férfiakat. Az elmúlt száz évben a történelem vált színes új tudományág, amely eltér attól, amit akkor tanult a középiskolai osztályok. A történelem tudományos megnyilvánulása az alapvető emberi vágy, hogy tudja a múltban.

A Történelem Tanszék Isztambulban Şehir Egyetem, röviden

a Történeti Tanszékének Istanbul University Şehir, Van egy interdiszciplináris és összehasonlító megközelítés történetében. Odafigyelés új trendek a török ​​és a világ történetírás nyitunk osztályok különböző almezők világtörténelemben, kezdve oszmán-török ​​történelem az európai, ázsiai és amerikai történelemben. Szeretnénk, ha megismerik történelmi módszertan és jó forrásai, valamint a módszerek a társadalomtudományokban, és képesnek kell lennie, hogy írjon egy irodalmi stílusban. Nem elhanyagolva a módszerek történeti értelmezés elő Európában és Amerikában, reméljük, hogy dolgozzon ki módszereket a regionális történetírást, és beépíteni azokat általános történetét. Úgy véljük, a felelősséggel Törökország történészek megosztani Törökország gazdag történelmi örökség a világ. Képzése jövő tudósok graduális és posztgraduális tanulmányokat, és támogatva a kutatási projektek, a Történeti Tanszékének Istanbul University Şehir nyújt eredeti hozzájárulást történetírás Törökországban.

Mit tehet History Majors Do érettségi után?

Történelem szakon lehet dolgozni a nemzeti és nemzetközi intézmények, civil szervezetek, kutatóközpontok, különböző területeken a magánszektorban, és az egyetemeken. Ha azt szeretnénk, folytathatja a tanulmányait a mester program minden fegyelem; vagy lehet dolgozni, mint egy történész vagy levéltáros intézmény. Miután befejezte a mester fokozatot középfokú oktatásban (nem tézis), akkor válhat a történelem tanár a középiskolai, illetve oktatási központ.

Lehet, hogy működik egy intézmény feltárásában eltemetett dokumentumok a Kulturális Minisztérium, rögzíti irodák, a Török Nagy Nemzetgyűlés, és a kapcsolt paloták és a bíróságok.

Vagy az érettségi után, akkor dönthet úgy, hogy a munkát a turizmus vagy a világon a tömegmédia.

Tanterv

Az alapképzés története révén tananyag, arra törekszik, hogy ápolják jól felszerelt egyének és célja, hogy a hallgatók megismerjék a történelmi források, és hogy képes legyen értelmezni őket, és megvitatja példák történelmi témákat. Amellett, hogy a dinamikus tantervet, amelyet módosítására, hogy az új fejlesztések és a folyamatok történetírás együtt oktatók, jártas publikációk és az oktatás mind nemzeti, mind nemzetközi szinten, a program célja, hogy hozzájáruljon a felhalmozási tudás / gondoltak mind Törökországban és a világ egésze.

Mivel a fő tanítási nyelv a History alapképzés angol, a diákok nem megfelelő szintű angol beiratkozik egy egyéves angol előkészítő programot. Összhangban az általános tanterv a mi Egyetem, minden diák részt vesz a közös Bölcsészettudományi és Társadalomtudományi Kar Tanfolyamok az első évben. Hogy teljes legyen a program, a diákok meg kell szereznie 92 kredit a kötelező kurzusok (beleértve a közös képzés) és 48 kredit a megyei / nem minisztériumi választani. A kreditek teljes számát szükséges érettségi 140.

A program magában foglalja a megyei választani a különböző területeken a Távol-Keleten az amerikai történelemben. Bár a program számos lehetőséget a hallgatók számára az osztály, az ilyen tanfolyamok, alkotó mintegy 35% -át a tananyag, egyrészt beiratkozási nagyobb és kisebb programok segítik, és másrészt intra / inter-egyetemi vízszintes / függőleges átadás javasolt. A választható medence is érdekes lehet, hogy a diákok más osztályok, akik érdeklődnek a történelem. Ezen kívül a tanfolyamok már elő, hogy a diákok egy formáció, amely lehetővé teszi számukra, hogy a munka a nemzeti és nemzetközi magánszektorbeli vagy állami intézmények, nem kormányzati szervezetek, a kutatóközpontok és az egyetemek.

Program oktatási nyelve:
Angol

11 további kurzus Istanbul Sehir University »

This course is Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
4 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date