Bachelor in Environmental Science

Általános információk

Program leírás

A misszió a Environmental Science program Muskingum Egyetem az, hogy a hallgatók a gondoskodó és elgondolkodtató tudományos és kutatási tapasztalat, hogy ösztönözni fogja életre, és valódi érdeklődés közötti kapcsolat ember és a természeti környezet a föld.

Diák lehetőségek

Szakmai

Legutóbbi gyakornoki Environmental Science diákok között:

NSF által szponzorált kutatás Egyetemi hallgatók (REU) Programok - Muskingum hallgató vett részt a különböző REU programok különböző egyetemeken tanul környezetvédelmi kérdések. Ilyenek például az egyik diák, aki tanult Furman Egyetem részeként a medence kutatási programot, és egy másik, aki részt vett a University of Delaware a REU program monitoring vízminták a Chesapeake-öböl térségében.

Yellowstone Nemzeti Park - Nyári szakmai szezonális Park Rangers, változatos feladatok, amelyek magukban foglalják idegenvezetők, szemétszállítás, a tűzoltóság, a nyomvonal karbantartás és biztonsági képzés és végrehajtásáról.

Cuyahoga Valley Nemzeti Park Egyesület - A területen oktatók vezetnek egységek 4.-8. Osztályos tanulók integrálása a globális nevelés, multi-kulturális tanulmányok, környezetvédelmi kérdések és a művészetek.

Ohio Division of Wildlife - Lehetőségek állnak mind a területek hal és vadgazdálkodás.

Columbus Zoo - Lehetőséget, hogy részt vegyenek az állatok gondozása és oktatási programok.

Colgate-Palmolive kínál Corporate Technology Nyári Program főiskolai juniorok és a felnőttek tanulni egy vállalati környezetben. A résztvevők felelősek a kutatási projekt irányítása alatt és támogatása a mentor.

Kenny B. Lengyelország ('12) részt vesz egy szakmai Tanszék Mineral Resources Cambridge-ben, Ohio, szeptemberétől kezdődően.

kutatás

Kutatási lehetőségek érhetők el a szervezeti egységek teszik ki a környezetvédelmi interdiszciplináris tudomány jelentős. Biológia, kémia, és Földtani professzorok Muskingum végre a területen dolgoznak a vadak egész tanévben, és különösen a nyári. Diák kutatás nyáron gyakran keresztül támogatott a kollégium nyári Muskie Fellows Program. Néhány példa a kutatási tevékenység a következők:

Dr. Danny Ingold (biológia) működik tanuló füves madarakat a vadak. Ő a jelenlegi nyári kutatási diák tanul fészek helyén hűség között földön fészkelő madarakat a vadak.

Dr. Lois Zook-Gerdau (Chemistry) és Dr. Toyin Osunsanya (biológia) dolgoztak a közös projekt közötti kapcsolat meghatározása kémiai összetételét a talaj és a kapott baktérium populáció újrahasznosított strip-bányászott földet a vadak.

Dr. Lois Zook-Gerdau (Chemistry) tanul polimer-katalizátor kompozit anyagok az elektro-oxidációs szennyező anyagok szennyvíz kezelési eljárásokat. A nyár folyamán a 2005-ben ő is dolgozik a jelenlegi diák vesz részt a Muskie Fellows programmal együtt a Muskingum Talaj- és vízvédelem District elemezni víz- és talajminták a Salt Creek vízválasztó.

Dr. Stephen Van Horn (Geology) dolgozik egy másik diákkal a Muskie Fellows program megoszlását vizsgálva ostracoda (közel mikroszkopikus rákok) The vadak. Dr. Van Horn és kutatócsoportja a diákok is végzett egy felmérést a nagy-koncentráció a felszíni vizek között egy sorban

A diploma megszerzése után

Karrier lehetőségei Environmental Science Majors

Karrierlehetőségeket Environmental Science szakok rendkívül változatosak. A lehetőségek közé tartoznak, de nem kizárólagosan a munka, mint környezetvédelmi tanácsadó, előadó-kormányzati szolgáltatások az ügynökségek, mint például az Environmental Protection Agency és a US Forest Service, dolgozik egy non-profit szervezet, mint a World Wildlife Fund, vagy a természetvédelmi, végző laboratórium elemzése a környezeti szennyezőanyagok, valamint a környezeti nevelés.

Emellett a diákok is úgy döntött, hogy továbbra is az oktatás és keresni fejlett fok látogat posztgraduális vagy szakmai iskola számos további, speciális programokat, beleértve a környezetvédelmi jog, műszaki, tudományos kutatás, és a közgazdaságtan.

Doktori iskolák

  • Miami Egyetem
  • Ohio University
  • Az Ohio State University
  • Purdue University
  • University of New Hampshire

Mission Statement

A misszió a Environmental Science Program Muskingum egyetem, hogy a hallgatók a gondoskodó és elgondolkodtató tudományos és kutatási tapasztalat, hogy ösztönözni fogja életre, és valódi érdeklődés közötti kapcsolat ember és a természeti környezet a föld. Ennek során a diákok lesznek felszerelve készségek és ismeretek, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy keresik a karrier és vezetői pozíciókban egy sor környezetvédelmi vonatkozású arénák kezdve a gazdaság a politika az élet és a fizikai tudományok.

Közötti kapcsolat Environmental Science Program és Muskingum Egyetem Missions

A tápláló és elgondolkodtató tudományos és kutatási tapasztalattal középpontjában az Environmental Science Program illeszkedik az egyetem küldetése, hogy minőségi tanulmányi programok a szabad művészetek és a tudományok. A hangsúly a kapcsolatot ember és a természeti környezet a föld segít fejleszteni - intellektuálisan és társadalmilag - egész személyek támogatása révén a kritikus gondolkodás, pozitív diszkriminációt, és etikai érzékenység. A megszerzett tudás révén ez a program, amely lehetővé teszi a hallgatók keresik a karrier és vezetői pozíciókban egy sor környezetvédelmi vonatkozású arénák kezdve a gazdaság a politika az élet- és fizikai tudományokkal vezet szakmailag termékeny, személyesen kielégítő, és a társadalmilag felelős életét.

Utoljára frissítve márc. 2015

Az iskoláról

The mission of Muskingum University is to offer quality academic programs in the liberal arts and sciences in the setting of a residential, coeducational, church-related college and in the context of ... Tovább

The mission of Muskingum University is to offer quality academic programs in the liberal arts and sciences in the setting of a residential, coeducational, church-related college and in the context of a caring community where individual fulfillment is encouraged and human dignity is respected. Kevesebb