Bachelor in Engineering

Messiah College

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bachelor in Engineering

Messiah College

Mérnöki képzés a Messiah College-ban

Légy technikailag kompetens, hatékony elemző gondolkodó, aki valós mérnöki megoldásokat teremt a legmagasabb rangú, ABET-akkreditált Bachelor of Engineering mérnöki (BSE) programon keresztül.

A Messiás az egyetlen privát keresztény főiskola az országban, ahol egy ABET-akkreditált alapképzési program kínálja a hat típusú mérnöki fokozat egyedi koncentrációját. Választhat, hogy koncentrál az orvosbiológiai mérnöki, építőmérnöki, számítástechnikai, villamosmérnöki, környezetmérnöki vagy gépészmérnöki. Az elmúlt öt évben pedig a Messiah College-ot az Egyesült Államokban az USA Hírek és Világjelentésében a "Legjobb egyetemi programnak" rangsorolták. A 2017-es rangsor szerint a Messiás országonként 200 programból 55-ben volt.

Mérnöki képzési program sajátosságai:

 • Az ABET-akkreditált BÉT fokú koncentráció koncentrációja az orvosbiológiai, a polgári, a számítógépes, az elektromos, a környezetvédelmi vagy a gépészeti szakban.
 • Tanuljon meg hatékony számítógépes tervezőeszközöket, például SolidWorks, LabView, Multisim, Ultaboard és mikroprocesszoros szimulációs csomagokat.
 • Részvétel az Integrált Projektek Tantervében (IPC) a Collaboratory-val együttműködve, amely minden mérnöki hallgató számára biztosít ötéves, hitelképes lehetőséget arra, hogy az osztályteremben tanuljon tanulni, hogy megoldja az autentikus problémákat a helyi és nemzetközi ügyfelek számára.
 • Használja a legmodernebb mechanikai, elektromos, környezetvédelmi és biomedikai mérnöki laboratóriumokat, valamint professzionális gépi boltot és házon belüli prototípuskészítő berendezéseket.
 • Munka a többi diákkal a kommunikációs technológia, a fogyatékkal élők segítése, a fenntartható energia, a közlekedési technológiák és a vízkészletek terén.
 • Kísérletezzen egy automata marógéppel, gyártási folyamatlaboratóriummal, szélcsatornával, gépgyárral, robottechnikai szerelősorral, és még egy biodízel laboratóriumból és napenergia-kísérletezéssel is.

Mérnöki feladatok

A mérnöki diplomával rendelkező hallgatók felkészültek a következő pozíciók biztosítására:

 • Tervezés mérnök
 • Gyártómérnök
 • Villamosmérnök
 • Környezetmérnök
 • informatikus mérnök
 • Gépészmérnök
 • Építőmérnök
 • Biomedical Engineer
 • Számítástechnikai mérnök
 • Szakmai mérnökök

Szakmai gyakorlat és kutatási lehetőségek a mérnöki szakok számára

A Messiás országosan elismert gyakornoki programja a diákokat különféle mérnöki szakmai gyakorlatokba helyezi. Néhány példa a következőkre:

 • Phoenix Contact
 • Oakland University, MI
 • Az NREIP, a Haditengerészeti Kutatási Hivatal (ONR)
 • DiversiLabs
 • Hirschmann automatizálás és vezérlés
 • Diplomáciai Biztonsági Hivatal / US State Department
 • Hershey Orvosi Kutatás
 • World Vision
 • A Collaboratorio

A modern létesítmények

Ezen felül speciális szolgáltatásokat is igénybe vehet, beleértve a szakszerűen működő gépeket is; a legmodernebb mechanikai, elektromos, környezetvédelmi és biomedikai mérnöki laborok; iparági szabványú mérnöki szoftvert és házon belüli prototípuskészítő berendezéseket.

Hands-on mérnöki tapasztalat diákként

A második év kezdetétől fogva olyan IPC projekteken dolgozik, amelyek megfelelnek a valós ügyfelek igényeinek. A környezeti, kulturális és közgazdasági környezet szélesebb környezetében megtanulhat problémákat felvenni, és kidolgozni a folyamatot, a tervezést, a csapatmunka, a vezetés, a projektmenedzsment és a tervezési készségeket. Ez az egyedülálló projektintegráció lehetővé teszi számodra, hogy azonnal kezdjék használni a mérnöki készségeket, nem csak Pennsylvaniában, hanem világszerte is. És ha befejezi a diplomáját, az első munkájába belép, teljes projektmenedzsment és technikai alkalmazás tapasztalattal.

Többféle tanfolyam

A mérnöki követelmények teljesítéséhez 15 előkészítő tanfolyamot és nyolc felső szintű műszaki tanfolyamot vesz igénybe. Ezután befejezi a fokozatot kilenc kurzussal az orvosbiológiai, a polgári, a számítógépes, az elektromos, a környezeti vagy mechanikai koncentrációkban.

Folyamatosan felismertünk egy felsőmérnöki szakot az amerikai hír- és világjelentéssel, műszaki tanfolyamaink biztosítják a technikai tudás, a széles körű oktatás és a keresztény hit egyensúlyát, ráadásul megvan az a lehetőségünk, hogy ismereteinket a szolgáltatási projektekre való valós és kézzelfogható módon a Főiskola egyedülálló integrált projektjeinek tanterve (IPC).

ösztöndíjak

A Messiah College számos ösztöndíjat kínál, köztük a Provost és a College Honors Programs ösztöndíjakat, amelyek mindegyike különböző tudományos követelményekkel és határidőkkel rendelkezik. Minden pályázati anyagot január 15-ig kell megkapnunk a legmagasabb ösztöndíj megfontolásért.

A nemzetközi állampolgárok eseti alapon kaphatnak további pénzügyi támogatást a Nemzetközi Student Scholarship Application (ISSA) által nyújtott információk felhasználásával. Az ISSA-űrlapra mutató linket a diákok e-mailben elküldjük a felvételi döntési levélhez. Ez azt jelenti, minél hamarabb indul be a felvételi eljárás, annál hamarabb pályázhatnak pénzügyi támogatásra, és megkapják a csomagot.

Az akadémiai ösztöndíjak és pénzügyi segélyek levonása után a nemzetközi diákok évente 20 000 és 30 000 dollárt fizetnek négy évre. Az amerikai nagykövetség megtagadja a diákok vízumkérelmét, ha a hallgató nem tudja igazolni a támogató pénzügyi dokumentumokat, hogy kifizesse ezt az összeget a főiskolai kiadásokért. Ez egy kormányzati szabály, nem pedig főiskolai szabály.

Az év során bármikor elfogadhatjuk az alkalmazásodat, a hivatalos átiratodat és a tesztpontot. Meg kell választania, hogy melyik kifejezést írja be. Minden egyes tanévben két bevétel érkezik - augusztus végén az őszi időszakra és január végén a tavaszi időszakra.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
4 Év
Nappali
Price
ár
30,000 USD
Information
Deadline
Kérj Információt
Applications have no deadline or due date
Locations
Amerikai Egyesült Államok - Mechanicsburg, Pennsylvania
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
Applications have no deadline or due date
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Amerikai Egyesült Államok - Mechanicsburg, Pennsylvania
Jelentkezési határidő Kérj Információt
Applications have no deadline or due date
A befejezés dátuma Kérj Információt