Bachelor in Education

University College South Denmark

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bachelor in Education

University College South Denmark

Bachelor in Education

Fog engedélyt, mint egy tanár számára az alap- és középfokú szinten három tárgyból. Lesz kap magas színvonalú elméleti és gyakorlati képzés, és akkor 24 hetes felügyelt iskolai tapasztalatok tanulmányai során.

Az első évben az oktatás nyelve az angol vagy a német, az Ön választása. Meg fogják építeni egy osztály a dán diákok szeretnének lenni a tanárok az angol vagy a német, mint idegen nyelv. Mellett kap intenzív képzés dán nyelven. Ha él, vagy áthelyezni Dániába, ez természetesen ingyenes.

A második évtől kezdődően, és akkor kövesse a szokásos tanterv dán. Ha az első téma a német dönthet akár a matematika vagy a tudomány vagy az angol, mint a második téma.

Az elmúlt évben már szabadon választhat a harmadik alany közül a lehetőségek széles körét, például a művészet, a zene, biológia, sajátos nevelési igényű, a háztartási vagy sport. A tanév közepéig tart augusztus-december (őszi félév) és január közepétől május közepéig (tavaszi félév). Vizsgák kerül sor júniusban.

Tanulási környezetet

A főiskolai campus található központjában Haderslev. A legrégebbi épületek nyúlnak vissza a 19. század közepén, és mi campus egy bájos keveréke a régi és az új. Lesz mintegy 600 diáktársak.

A tanárképzés Haderslev vezető pozícióját az új technológiák használatának tanítás és a tanulás. Az interaktív táblák egy integrált része tanítási. Egyik jellemzője a dán tanítás és a tanulás egy barátságos és kötetlen légkörben, amely nagyra értékelik a nemzetközi hallgatók. A tematika keveréke előadások, csoportos munka, diák előadások, és a projekt-orientált tanulás.

Haderslev egy középkori város mintegy 30.000 lakossal, csodálatosan szép fekvésű, a keleti part of Southern Jütland a 12 kilométer hosszú fjord és körül kiterjedt tórendszer, 50 kilométerre északra a dán-német határon. Sok szabadidős lehetőségeit, mint a sport, koncert, mozi, kávézók, stb

Gazdaság

Az EU állampolgáraként nem fizet semmilyen díjat. Ugyanakkor tudatában kell lennie, hogy a megélhetési költségek viszonylag magasak Dániában: körülbelül 650-800 euró havonta összesen.

Mi segítünk megtalálni szállás - jellemzően lakások amit megosztani más diákokkal. Tudod van egy részmunkaidős állást mellett a tanulmány, de nem ajánljuk, hogy a munka során az első évben, mert akkor nagyon elfoglalt tanulási dán.

Mit várunk tőled?

  • A felső-középfokú érettségi bizonyítvány / középiskolát
  • Folyékony angol vagy német
  • És különösen -, hogy nyitottak, rugalmasak és kész arra, hogy egy új nyelvet tanulni

Jelentkezési határidő június 1, 2013

A nem európai polgárok csak akkor fogadják el, mint eredményeként kötött kétoldalú megállapodás egy egyetem vagy ha van egy állandó tartózkodási engedéllyel Dániában!

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
8 félév
Nappali
Locations
Dánia - Haderslev
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Dánia - Haderslev
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt