Hivatalos Leírás

Ennek Computer Science nagy, akkor vegye kurzusok témákról, mint például:

  • Alapjait számítástechnika
  • Programozás és problémamegoldás
  • Adatszerkezetek
  • Nyelvű programozás
  • Rendszerek elemzése és tervezése
  • Adatbázis-kezelés
  • Szoftverfejlesztés

A tananyag átadásán egy erős alapot a számítástechnika, míg elültették egész életen át tartó tanulás szeretete -essential siker ebben a folyamatosan fejlődő területen. A tanfolyam támogatja a tanulás mind elméletben, mind gyakorlatban, vizsgálja a filozófiai alátámasztását a fegyelem és biztosítja a gyakorlati tapasztalat a technológiai problémamegoldás. A legtöbb képzések laboratóriumi alkatrész, segítve a hallgatók egy erős sor műszaki ismeretek.

MC4

Válassza ki a Focus

Bachelor of Arts / Bachelor of Science in Computer Science

Az ilyen mértékű pálya kínál átfogó tanulmányt a fegyelem a számítástechnika, készül diplomások pályára a rendkívül műszaki területeken.

Bachelor of Arts / Bachelor of Science in Computing és Információs Rendszerek

Az ilyen mértékű pályán gyakorlati szempontokat kombinálja a számítógép-tudomány alapítvány ismeretek a School of Business, készül diplomások hatékonyan kihasználni a technológia az üzleti környezetben.

Az MC Tapasztalat

A Department of Computer Science és a fizika egy dinamikus környezetben, energetizált közötti kapcsolat egyik legrégebbi tudományos diszciplínák és az egyik legújabb. Fizika ismerteti az alapítvány és a építőkövei a fizikai világ számítástechnika egyik legizgalmasabb területeken felmerülő ki, hogy a szabályok. A diákok mindkét egyensúlyban kell az elmélet és gyakorlat, ahogy a mester művészetét problémamegoldás. A Department of Computer Science and Physics, kínálunk diákok egy esélyt, hogy megtapasztalják a kihívások és jutalmak a problémamegoldás és a feladatok megoldását, a matematika és a technológia, mint eszköz. Jön a legkülönbözőbb háttérrel, a számítógép-tudomány kar képviseli a gazdag, változatos tapasztalatok és képességek.

MC7

Hogyan megtudhatja

Gyakorlati tapasztalatokat könnyen jön, egy olyan környezetben, amely a diákok sok lehetőséget annak bizonyítására, hogy mit tudnak, és tegye a készségek dolgozni. State-of-the-art technológia és a dedikált számítógép-tudomány laborok biztosítják, hogy a megfelelő eszközöket a tanulás mindig rendelkezésre áll. Diákok is személyre szabott tanulás céljaikat, a lehetőséget az egyéni tanulás és a kutatás.

Gyakornoki segítséget számítástechnika diákok építeni saját folytatódik, és tudásukat. Számítástechnika diákok vettek részt szakmai gyakorlaton a Hivatal az államtitkár Mississippi, Mississippi főügyész, a US Army Corps of Engineers, General Electric, a General Dynamics, Stennis Space Center, Hughes Aircraft, Teledyne Brown, Ergon Caterpillar Inc., Horne, LLP, Mississippi Department of Information Technology Services, a hajózás Experiment Station, és még sok más.

Mit fogsz csinálni

Vegyen részt Pi Mu Epsilon, megtiszteltetés társadalom számára a matematika, és segíteni a matematika az egyetemen miközben támogatja a tudományos fejlődését a többi taggal.

Hol fog menni

Friss diplomások

Néhány közelmúltbeli számítástechnika diplomások vesznek részt Grad iskolában az Arizona Állami Egyetemen, a Mississippi Állami Egyetem és a University of Florida. Mások foglalkoztatnak szervezetek, mint például Bomgar Corporation, Cellular South, és a Mississippi Egyetem Egészségügyi Központ.

MC6

Kiváló Alumni

MC Computer Science öregdiákok egy sikeres csapat, ami jelentős hatással a munkahelyükön, bárhová is menjenek. Például, Ann Speyer, aki jelenleg elnök és stratégiai vezérigazgató-helyettese az A + kormány Solutions, Inc. (és korábban szolgált CIO a Smithsonian Intézet). Vagy Craig Lowery, a Dell technológiai stratégája Inc. Vagy Steve Safigan elnöke Foundations for Tomorrow (és egykori alapítója és elnöke Universal adórendszerek). Vagy Brian Long, a rendszergazda a Cisco Systems. Vagy Trent Townsend, egy jól ismert számítógépes biztonsági szakértő. Mások foglalkoztatott a Bank of America, az IBM Corporation, a Lockheed Martin, Trustmark Nemzeti Bank, valamint a US Army Corps of Engineers.

Program oktatási nyelve:
Angol

1 további kurzus Mississippi College »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019