Bachelor in Computer Science

Buena Vista University (BVU)

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bachelor in Computer Science

Buena Vista University (BVU)

Bachelor in Computer Science

Tervezése és végrehajtása a legmodernebb operációs rendszer. Vezetni egy szoftverfejlesztő csapat a Fortune 500-as listáján. Védelmezi bizalmas adatokat a szervezet. Mivel a számítógép-tudomány jelentős a BVU, akkor kap egy kombinációja a magas színvonalú elméleti és gyakorlati tapasztalat, hogy lehetővé teszi, hogy folytassa a pályafutását a különböző iparágakban.

BVU a számítástechnika program célja, hogy felkészítse a diákokat, hogy adja meg a gyorsan bővülő és egyre fejlődő területén a számítástechnika. Korán, akkor tedd elméletet a gyakorlatba át szakmai, tanórán kívüli bevonása és valós alkalmazásoknál. Azt is végez kutatási és munka mellett szakértői professzorok, akik hozzák dolgozik élményt az osztályterembe, és elkötelezettek a hallgatói sikert. Három pálya Számítástechnika BVU - rendszerek, információs technológia és matematika - lehetővé teszi, hogy megszilárdítsa a erősségeit, testre karrier, vagy továbbra is a doktori iskola. A számítógép-tudomány diplomát BVU, akkor legyen jártas számos területen, amely lehetővé teszi, hogy kreatív és alkalmazkodóképes és a munka igen változatos szerepeket.

Program jellemzők

  • BVU van egy aktív Association for Computing Machinery (ACM) hallgatói klub, amelyben a hallgató elhelyezett nagy regionális programozási versenyek és megnyerte az első Sun / Oracle Java World Cup nemzetközi verseny.
  • A tanszék ad otthont az éves "Capture the Flag" hacker kihívás, amelyben hallgatói csapatok megvédeni saját virtuális szerverek, miközben próbálnak beszivárogni többi csapat szerverek meg ellopni adatokat.
  • A számítógép-tudomány programot ad utasítást a különböző programozási nyelvek, beleértve a Python, Java, C, Scheme, C ++, Ruby, és Prolog, valamint az új nyelvek és keretek, mint a Groovy, és Ruby on Rails.
  • Számítástechnika szakon férhetnek hozzá a különböző kreatív, gyakorlati tanulás tapasztalatok beleértve tanfolyamok, hogy a szolgáltatás alapvető számítógépes játék design.

Berendezések

Az Estelle Siebens Science Center egy 70.000 négyzetméteres épületben 18 laboratóriumok és három kutatási terület. Mivel a számítógép-tudomány diák, akkor rendszeres hozzáférést a laborok és végez kutatás segítségével state-of-the-art berendezések tulajdonában BVU. Mert minden a laborok található a Science Center, könnyen hozzáférhető és professzorok mindig kéznél van, hogy mutassa meg, hogyan kell használni őket.

Labs elérhető számítástechnika hallgatók a következők:

  • Robotics Lab
  • Server Lab, ami egyben egy társasági összejövetelen helyet biztosít a tanulók, a "The Bit Pit"
  • Parallel Computing Lab
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
Nappali
Locations
Amerikai Egyesült Államok - Storm Lake, Iowa
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Amerikai Egyesült Államok - Storm Lake, Iowa
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt