Hivatalos Leírás

Computer Science a tanulmány a számítógépes rendszerek, beleértve az építészet számítógépek, szoftver-fejlesztés, információfeldolgozás, számítógépes alkalmazások, az algoritmikus problémamegoldás és a matematikai alapjait a fegyelem.

A Computer Science fő biztosít a szakmai oktatás számítástechnika, hogy előkészítse a hallgató posztgraduális tanulmányok vagy a karrier a számítástechnika területén. A diákok megtanulják fogalmak és készségek szükségesek tervezése, programozása és alkalmazása a számítógépes rendszerek, miközben a tanulás elméleti és matematikai alapjait számítástechnika. Ezek elég szabadságot a programban, hogy más tudományos érdekek a szabad művészetek, a tudományok és a mérnöki, hogy kiegészítse a tanulmány a számítástechnika. A Computer Science program Stony Brook Egyetem, amely SUNY Korea program szorosan követi által akkreditált Computing Akkreditációs Bizottság ABET.

Sok diák felkészülni a szakmai karrier a szakmai helyi cégek. Számítógép diplomával toborzott erősen, és a karrier lehetőségek közé tartozik a fejlődő szoftver rendszerek a legkülönfélébb alkalmazásokhoz, mint például: a felhasználói felületek, hálózatok, adatbázisok, számítógépes játékok, a számítógépes biztonság, a szociális hálózatok, az intelligens energia, a mobil számítástechnika, mesterséges intelligencia, robotika, előrejelzés, webes technológiák, valamint az orvosi, távközlési, műholdas, és beágyazott rendszerek. Sok foglalkoztatnak a távközlés és a pénzügyi iparágak, és néhány önálló vállalkozóként feje szoftver tanácsadó cégek.

történelem

Alapítva 1969-ben, a Számítástudományi Tanszék Stony Brook Egyetem következetesen rangsorolva a felső Computer Science kutatási osztályok. A Gourman jelentés jelezte Stony Brook alapképzés volt rangsorolva 15. országos és 2. New York államban. A legutóbbi NRC felmérése rangsorolt ​​körében a top 20 doktori programok az USA-ban a részleg a legnagyobb egység a College of Engineering és Alkalmazott Tudományok és az egyik legnagyobb a campus. A kar és a diákok szorosan működjenek együtt egy nyitott, kollegiális légkörben. Az osztály aktívan részt vesz számos, a főbb kutatási területek a számítástechnikában szakirányú Algoritmusok és komplexitás, Architecture and Organization, Big Data, Orvosbiológiai Informatikai, Computational & Systems Biology, Human-Computer Interaction, Information Assurance és biztonság, Information Management, intelligens Systems, Hálózat és kommunikáció, programozási nyelvek, Software Engineering, Smart Energy Systems Alapok és vizualizáció. Az osztály az elsődleges résztvevő a Center of Excellence in Wireless és az információs technológia (CEWIT), a $ 230 millió High-Tech Center Stony Brook és az egyik egy maroknyi a New York államban.

Küldetés

A Computer Science Department létrehozta a következő feladatokat: - A nevelés egyetemisták szakmai feladatok; - Nevelés MS diákok fejlesztési munkák; - Nevelés doktoranduszhallgatókkal egyetemi / K + F munkahelyek; - Magatartási első osztályú kutatás; - Secure kutatási támogatás; - Szolgálja a Stony Brook College of Engineering és Alkalmazott Tudományok (CEAS), a Stony Brook Egyetem és SUNY Korea, és a szakmai közösség; - Interact és átadják a technológiákat az iparban; - Együttműködés a kutatási intézmények, mint például Brookhaven National Laboratory, Cold Spring Harbor Labs, és a Long Island, NY és IFEZ, Korea közösségek és - Interdiszciplináris együttműködés más Stony Brook Egyetem és SUNY Korea egység.

CS alapképzés oktatási céljai: - Létre kell hozni magukat gyakorló szakemberek, vagy vegyenek részt a fejlett tanulmány számítástechnika, informatika, vagy a kapcsolódó területeken.

 • Advance szakmailag a szervezett képzés vagy öntanuló kapcsolatos területeken számítástechnika és az informatika.

CS alapképzés eredményei

A CS program lehetővé teszi a diákok, hogy elérjék, mire az érettségi:

 • Egy tudás alkalmazásának a számítástechnika és a matematika megfelelő fegyelem
 • A képesség, hogy elemezze a problémát, és azonosítja és meghatározza a számítástechnikai követelményeket indokolt annak megoldása
 • A képesség, tervezésére, kivitelezésére és értékelésére a számítógép-alapú rendszer, folyamat, összetevő vagy program kívánt igényeket kielégítő
 • A képesség, hogy hatékonyan működjön a csapat, hogy megvalósítja a közös cél
 • Annak megértése, szakmai, etikai, jogi, társadalmi és biztonsági kérdéseket és feladatokat
 • A képesség, hogy hatékonyan kommunikálni a különböző közönség
 • A képesség, hogy elemezze a helyi és globális hatása a számítástechnika az egyének, a szervezetek és a társadalom
 • Felismerése, hogy szükség van, és a képesség, hogy vegyenek részt a folyamatos szakmai fejlődés
 • A képesség, hogy használja a jelenlegi technikák, készségek és eszközök szükségesek a számítási gyakorlat
 • Alkalmazásának képessége a matematikai alapok, az algoritmikus elveket, és a számítástechnika elmélet a modellezés és tervezés számítógépes alapú rendszereket olyan módon, hogy bemutatja megértését arányt a tervezési döntéseket
 • Alkalmazásának képessége tervezési és fejlesztési elvek az építőiparban szoftver rendszerek különböző összetettségű.
Program oktatási nyelve:
Angol

4 további kurzus SUNY Korea »

This course is Nappali bejárós
Start Date
márc. 2020
Duration
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
márc. 2020
Jelentkezési határidő

márc. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date