Bachelor in Chemistry

Általános információk

Program leírás

kémia

rosemont05

Kémia nélkül a világ, mint tudjuk, nagyon is nem létezik, akkor volna, nem tanulta, hogyan kell megőrizni az élelmiszer, a betegségeket gyógyítani, hogy hozzon létre vakcinák és még sok más.

A kémia szakos Rosemont biztosít a hallgatók ismereteket szükséges, hogy létrejöjjön egy sikeres karrier a különböző iparágak és posztgraduális tanulmány. Szakos hallgatók a kémia van szükség, hogy kurzusok: évente általános kémia, egy évvel a szerves kémia, analitikai kémia, fizikai kémia, biokémia és.

Támogató kurzusok közé tartozik: a fizika és a fogkő. A program keretében a diákok rendelkeznek egy szilárd alapot tervez posztgraduális tanulmányok és a kémia kapcsolatos pályára. A diákok nem kell, hogy vegyenek részt a kutatásban és gyakornoki lehetőséget, de ezek a lehetőségek egy tipikus része a hallgatói kémia tapasztalat.

Tudományos lehetőségek

 • Hands-on laboratóriumi gyakorlat
 • Kutatási lehetőségek
 • Assist professzorok végzett kutatás szerves kémia és a tengeri biológia, valamint a mikrohullámú támogatott poliol előállítási eljárást a nano-kristályos ötvözetek.
 • Lehetőség, hogy jelen kutatás eredményei
 • Kis osztálylétszám
 • Kar Mentor

Korallzátony ProjectA Coral Reef támogatás által finanszírozott projekt, amelynek célja a diákok felfedezzék a fenntarthatóság és a környezeti tudomány. Szeretne részt venni? Email professzor John Ullrich meg jullrich@rosemont.edu.

Felvételi követelmények

Fontos, hogy ha készek sikerül tudományosan meg Rosemont College. Minden felvételi kérelmeket benyújtani Rosemont Kollégium vizsgálni azzal a céllal, meghatározó a siker esélyét. Amint az alkalmazás fájl teljes, az összes feltételt a felvételi alábbi tartják abban, hogy egy felvételi döntést. A legfontosabb része ennek a folyamatnak az, hogy küldje el a jelentkezését, és egyéb szükséges dokumentumokat a lehető leghamarabb, hogy ki tudjuk kommunikálni egy felvételi döntés az Ön számára.

Kritériumai Állóhely

 • Kitöltött jelentkezési felvételi
 • Hivatalos középiskolás átirat
 • Hivatalos SAT / ACT pontszám jelentést
 • Ajánlólevél (nem kötelező)
 • Felvételi esszé (nem kötelező)
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Rosemont College is a community of lifelong learners dedicated to academic excellence and fostering joy in the pursuit of knowledge. Rosemont College seeks to develop in all members of the community o ... Tovább

Rosemont College is a community of lifelong learners dedicated to academic excellence and fostering joy in the pursuit of knowledge. Rosemont College seeks to develop in all members of the community open and critical minds, the ability to make reasoned moral decisions, and a sense of responsibility to serve others in our global society. Kevesebb