A Muskingum Egyetem Kémia TanszékeLaboratóriumában intenzív oktatási program által hitelesített American Chemical Society 1966 óta. A program elősegíti annak megértését anyagok körülöttünk, és a változások mennek keresztül azáltal, hogy a hallgatók ismereteket, amelyekre szükségük van, hogy értik a mindennapi tapasztalat és a környezeti és gazdasági kérdéseket.

Diák lehetőségek

Szakmai

A legtöbb kémiai szakon alkalmazni NSF által támogatott kutatási tapasztalatok az alapképzésben, Valamint más kutatási gyakornoki különböző egyetemeken szerte az országban. Mindezek a szakmai vonja eredeti kutatás kémiai problémát. Egy pár példa az egyetemek, ahol a diákok már dolgozott az elmúlt pár évben a Bowling Green Állami Egyetem és a University of Oregon.

kutatás

Minden diák, akik nagy kémia ki kell töltenie egy kidolgozásában elért követelmény kémiai kutatás. Ezen felül, a diákok a lehetőséget, hogy a kutatási projektek a tanszék kezdve már a elsőéves. A projektek a diákok munkáját lehet kutatási ötletek, hogy a diákok maguk javasolták, vagy tudnak dolgozni egy kutatási projekt által javasolt kar tagjai a tanszék. Diákok is működik a közös kutatási projektek esetében, amelyek más programok, mint a biológia, geológia, a pszichológia, a környezettudomány és molekuláris biológia.

Néhány példa a kutatási projektjeit diákok a kémia tanszékének az elmúlt évben a következők:

  • Polimer / katalizátor kompozíciókat az eltávolítása szerves szennyező anyagokról a szennyvízben
  • Vizsgálata oxidáz kapcsolatos reakciók olyan enzim-tengelykapcsoló Fluoreszkáló módszer
  • Eltávolítása nehézfémek krómozott réz arzenátot kezelt fa via Chelating Ligand Extraction
  • Előállítása vízmentes lantanidák komplexek prekurzorok szintézise az új homoleptikus M-cianid komplexek

A Muskie Nyári Fellows Program Lehetőséget biztosít a diákoknak, hogy végezzen kutatást a kar tagjai. A diákok kapnak ösztöndíjat, valamint ingyenes lakhatást a tizenkét hetes ösztöndíj

Honoraries

A Muskingum University fejezet a Student Partner az American Chemical Society (ACS) aktív volt az egyetemen sok éve. A diákok csatlakoznia kell a csoporthoz már az első évben. Ez a csoport támogatók számos tevékenység, beleértve a tanulmányi kirándulások, kémiai tüntetések, és adománygyűjtő projektek, és koordinálja a társadalmi tevékenység elején és végén a tanév, és alkalmanként több mint nyaralás szünetek.

Foglalkoztatás

Az osztály rendszerint alkalmazunk 10-12 hallgatók minden félévben a munka, mint tutorok és osztályosok számára a bevezető kémia osztályok, valamint asszisztensként, a kémia előkészítése laboratóriumi készülő megoldások különböző laboratóriumi tanfolyamok, beállítási berendezések ilyen labor.

Szakmai tevékenység

A diákok rendszeresen elkíséri a tanárok, hogy a regionális és országos szakmai találkozók bemutatják a kutatás, a plakátokon vagy a papírok. Ezen kívül, a tanszék oktatói intézkedik több lehetőséget egész évben a diákok szemináriumopkra birtokában lévő kémiai programok a közeli intézményekben.

A diploma megszerzése után

Karrier lehetőségei kémia szak

Sok diplomás talált munkát, mint vegyészek különböző vegyipari vállalatok. Közülük néhány már fizetett ilyen egyének számára, hogy folytassa a fejlett, illetve szakmai fokozatok az MBA vagy jogi diplomát. Az alábbi példák a közelmúltban a munkáltatók a mi diplomások:

  • Procter & Gamble
  • Rohm & Haas
  • Eli Lilly

Néhány diák is talált munkát, mint vegyészek kormányzati szervezetek, mint például az Environmental Protection Agency (EPA). Mások mentek, hogy azonnal, hogy a szakmai fok jogi és üzleti Érettségi azok kémiai diplomát Muskingum. Néhány diák ment tovább keresni a szakmai képesítések Gyógyszertár, és még páran szerzett középfokú engedélyeztetést tanítani kémia középiskolai szinten.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

9 további kurzus Muskingum University »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019