Bachelor in Chemistry

Általános információk

Program leírás

A Muskingum Egyetem Kémia TanszékeLaboratóriumában intenzív oktatási program által hitelesített American Chemical Society 1966 óta. A program elősegíti annak megértését anyagok körülöttünk, és a változások mennek keresztül azáltal, hogy a hallgatók ismereteket, amelyekre szükségük van, hogy értik a mindennapi tapasztalat és a környezeti és gazdasági kérdéseket.

Diák lehetőségek

Szakmai

A legtöbb kémiai szakon alkalmazni NSF által támogatott kutatási tapasztalatok az alapképzésben, Valamint más kutatási gyakornoki különböző egyetemeken szerte az országban. Mindezek a szakmai vonja eredeti kutatás kémiai problémát. Egy pár példa az egyetemek, ahol a diákok már dolgozott az elmúlt pár évben a Bowling Green Állami Egyetem és a University of Oregon.

kutatás

Minden diák, akik nagy kémia ki kell töltenie egy kidolgozásában elért követelmény kémiai kutatás. Ezen felül, a diákok a lehetőséget, hogy a kutatási projektek a tanszék kezdve már a elsőéves. A projektek a diákok munkáját lehet kutatási ötletek, hogy a diákok maguk javasolták, vagy tudnak dolgozni egy kutatási projekt által javasolt kar tagjai a tanszék. Diákok is működik a közös kutatási projektek esetében, amelyek más programok, mint a biológia, geológia, a pszichológia, a környezettudomány és molekuláris biológia.

Néhány példa a kutatási projektjeit diákok a kémia tanszékének az elmúlt évben a következők:

  • Polimer / katalizátor kompozíciókat az eltávolítása szerves szennyező anyagokról a szennyvízben
  • Vizsgálata oxidáz kapcsolatos reakciók olyan enzim-tengelykapcsoló Fluoreszkáló módszer
  • Eltávolítása nehézfémek krómozott réz arzenátot kezelt fa via Chelating Ligand Extraction
  • Előállítása vízmentes lantanidák komplexek prekurzorok szintézise az új homoleptikus M-cianid komplexek

A Muskie Nyári Fellows Program Lehetőséget biztosít a diákoknak, hogy végezzen kutatást a kar tagjai. A diákok kapnak ösztöndíjat, valamint ingyenes lakhatást a tizenkét hetes ösztöndíj

Honoraries

A Muskingum University fejezet a Student Partner az American Chemical Society (ACS) aktív volt az egyetemen sok éve. A diákok csatlakoznia kell a csoporthoz már az első évben. Ez a csoport támogatók számos tevékenység, beleértve a tanulmányi kirándulások, kémiai tüntetések, és adománygyűjtő projektek, és koordinálja a társadalmi tevékenység elején és végén a tanév, és alkalmanként több mint nyaralás szünetek.

Foglalkoztatás

Az osztály rendszerint alkalmazunk 10-12 hallgatók minden félévben a munka, mint tutorok és osztályosok számára a bevezető kémia osztályok, valamint asszisztensként, a kémia előkészítése laboratóriumi készülő megoldások különböző laboratóriumi tanfolyamok, beállítási berendezések ilyen labor.

Szakmai tevékenység

A diákok rendszeresen elkíséri a tanárok, hogy a regionális és országos szakmai találkozók bemutatják a kutatás, a plakátokon vagy a papírok. Ezen kívül, a tanszék oktatói intézkedik több lehetőséget egész évben a diákok szemináriumopkra birtokában lévő kémiai programok a közeli intézményekben.

A diploma megszerzése után

Karrier lehetőségei kémia szak

Sok diplomás talált munkát, mint vegyészek különböző vegyipari vállalatok. Közülük néhány már fizetett ilyen egyének számára, hogy folytassa a fejlett, illetve szakmai fokozatok az MBA vagy jogi diplomát. Az alábbi példák a közelmúltban a munkáltatók a mi diplomások:

  • Procter & Gamble
  • Rohm & Haas
  • Eli Lilly

Néhány diák is talált munkát, mint vegyészek kormányzati szervezetek, mint például az Environmental Protection Agency (EPA). Mások mentek, hogy azonnal, hogy a szakmai fok jogi és üzleti Érettségi azok kémiai diplomát Muskingum. Néhány diák ment tovább keresni a szakmai képesítések Gyógyszertár, és még páran szerzett középfokú engedélyeztetést tanítani kémia középiskolai szinten.

Utoljára frissítve márc. 2015

Az iskoláról

The mission of Muskingum University is to offer quality academic programs in the liberal arts and sciences in the setting of a residential, coeducational, church-related college and in the context of ... Tovább

The mission of Muskingum University is to offer quality academic programs in the liberal arts and sciences in the setting of a residential, coeducational, church-related college and in the context of a caring community where individual fulfillment is encouraged and human dignity is respected. Kevesebb