Bachelor In Chemistry

Allegheny College

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bachelor In Chemistry

Allegheny College

Bachelor in Chemistry

A kémia program felépítése, hogy a diákok válnak bensőségesen ismeri a vonatkozó tényeket a természet kémiai reakciók ugyanakkor a fejlődő kritikai megértése a logika és elmélet, hogy egyesítse ezeket bit információt egy egységes egészbe. Ezen kívül át az önálló és együttműködő laboratórium tapasztalatok, kémia szakon felfedezni a kapcsolatok között a subdisciplines kémia. A Junior / Senior Szeminárium megismerteti a hallgatók újabb fejleményei kémiai kutatás és felkészíti őket a Senior Project.

Osztály Tények

elismerések

 • 1920 óta a tanszék rangsorolva a felső 5 százalék között magán egyetemi intézmények a termelés esetleges Ph.Ds.
 • Bezár a diák-tanár kapcsolat, különösen a junior és senior évben.
 • Professzorok kiválóság és az elkötelezettség a tanítás minden szinten.
 • A tananyag összekötő al-tudományok a kémia és a biztosító rengeteg laboratóriumi tapasztalatok.
 • Lehetőségeket és TDK, beleértve a szükséges Senior Project.
 • Szigorú tudományos standardoknak.

A legfontosabb előnyök

 • Hang felkészülés posztgraduális tanulmányok, szakmai képzés, a foglalkoztatás, a kémiai tudomány.
 • Értékelés szellemi szigor és a fegyelem szükséges mértéken.
 • A függetlenség, a kreativitás, és jelentős laboratóriumi munkában.
 • Kritikai gondolkodás képességek, amelyek kiterjednek a kölcsönhatás elmélet és a kísérlet.
 • Az élmény a tanulás kollektív jelenség, részvétel az ismeretek, mint egy csoport része.

Elismerések

 • "Allegheny egy mesés országos hírnévre a tudomány és csak általában. Vannak izgalmas kísérletek a tudományos oktatás folyik Allegheny. Ők kiforduló sok jó termék, és azt akarom, hogy mi a titok itt van. "- Harry Gray, a rendező a Beckman Institute Caltech, Priestley Medalist, és már Lord oktatója Allegheny
 • Támogatások összesen több mint 518.000 $ a National Science Foundation, a Petroleum Research Fund és más alapítványok támogatására kar és egyetemi kutatási projektek.
 • A támogatás több mint 118.000 $ a Thomas Lord Charitable Trust támogatja a tanítás és a tanulás kémiai technológia segítségével támogatott utasítást.
 • "Én mindig azt hitte, hogy mivel egy orvos volt a legjobb módja annak, hogy segítsen az embereknek és az életmentés. De a tapasztalat az Allegheny és szakmai szintetikus szerves kémiában meggondoltam magam. Rájöttem volna jelentős hatással a kutatások végzése, és az új gyógyszerek. "- Aaron Balog '91 tagja speciális rákellenes kutatócsoport, a Memorial Sloan-Kettering Cancer Center, New York City
 • "A Allegheny laboratóriumaiban, szoktam, hogy az új vegyületek, amelyek senki másnak, és ez az, ahol az izgalom van, csinál valami újat." - Dr. William Wilcko '76, fogszabályzó és társ-fejlesztő Wilckodontics, szabadalmaztatott sebészeti eljárás, amely felgyorsítja a fog beállítási folyamatot és jelentős mértékben csökkenti az időt a betegek kell fogszabályozó viselése.
 • Tanszék által akkreditált American Chemical Society.

Tanulási eredmények

Tanulási eredmények (pdf)

Lehetőségek

Intézeti döntéshozatal

Hallgatói képviselők rendszeresen részt vesznek osztály kar ülésein. A diákok voltak instrumentális legutóbbi tanterv felülvizsgálata és aktívan részt vesznek a bérleti új kar tagjai.

szakmai konferenciák

A diákok és a tanárok rendszeresen részt vesznek, és előadások, szakmai konferenciák, mint például találkozók az American Chemical Society és az Országos Konferencia Tudományos Diákköri.

Elismerések és díjak

Minden évben a tanszék díjakat több díjat kiemelkedő teljesítményre képesek: különleges díjat az első éves hallgatók, a szerves és analitikai kémia; A College-díjat a Társaság Analitikai Kémia; Richard I. Lee díj a legígéretesebb fő; és a kiemelkedő Junior Major díjat.

Az Úr előadása

Kémia Tanszéke élénkítő szeminárprogramunkat hogy hozza nyolc-tíz külső hangszórókat campus minden évben. Az éves Lord előadás hozza néhány ország legkiválóbb kémikusok a testület. Legutóbbi Lord előadók között Roald Hoffmann, Nobel-díjas kémikus, költő, drámaíró és; Dudley Herschbach nyertese, a 1986 kémiai Nobel-díjat; és George Whitesides, Mallinckrodt kémiaprofesszorához Harvard Egyetem és elnyerte a 1998 National Medal of Science.

klubok

A diák-futni Chemii (ACS Student Partner fejezet) szervezi kirándulások, hangszórók, előadások a helyi iskolákban, és társadalmi események kémia diákok.

A testület is van egy fejezet a Phi Lambda Upsilon a kémia tiszteletbeli Társaság.

nyári Research

A legtöbb kémiai diákok tölteni legalább egy nyáron, mint kutatási gyakornok. Sok Allegheny kar támogatási alapok támogatására rendelkezésre álló nyári munka, és Allegheny diákok is sikeres megszerzése szakmai más intézmények, mint például az Oak Ridge National Laboratory és a PPG Industries.

Különleges tanulói teljesítmények

 • 2009-ben két diák mutatta be vezető kutatója a Sigma Xi Konferencia és egy hallgató nyerte az első helyet a fizikai kémia osztály neki talk című, "hőmérsékletfüggése DNS Duplex Formation használata Stopped-flow technikákkal."
 • 2005-ben öt Allegheny kémia szakon bemutatott poszterek, vagy beszél a Nemzeti Konferencia Tudományos Diákköri.
 • A friss diplomás volt az első nem-Ph.D. felvették a vegyész Magellan Labs.
 • Egy Allegheny kémia szak nemrég együtt bemutatott (két kar tagjai) peer-vezette csapat tanít a 2004 Biennálé Konferencia Kémiai Oktatási Ames, Iowa.
 • Minden évben a diákok bemutatják a kutatás a RNS Rustbelt konferencián.

Eredmények

 • Kutatási programok a nyári és a tanév során a tanulók számára, hogy megalapozott döntést arról, hogy a doktori iskola is jobb nekik.
 • Egy bizonyos fokú kémiai jó alapot számos területen, beleértve a jogi, üzleti, kriminalisztika, oktatás, környezeti tanulmányok, gyógyszeripari kutatás és tudománypolitika.
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2018
Duration
Időtartam
Nappali
Locations
Amerikai Egyesült Államok - Meadville, Pennsylvania
Kezdet : szept. 2018
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2018
Amerikai Egyesült Államok - Meadville, Pennsylvania
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt