Bachelor in Chemistry

Bilkent University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bachelor in Chemistry

Bilkent University

A Department of Chemistry ad a diákok egy szigorú oktatás alapjait kémia. A tananyag célja, hogy megtanítsa a szerkezet az anyag molekuláris szinten, és hogy a kutatási tapasztalat a laboratóriumi környezetben. Jelenlegi nemzetközileg elismert kutatás középpontjában a felületi kémia, polimer kémia, a nukleáris kémia, környezeti kémia, elméleti kémia, szilárdtest kémia, katalizátorok, szupramolekuláris és polimer kémia, nanoszerkezetek, és ketrecbe molekulák.Miért érdemes Bilkent University


Bilkent University-ben alapították, hogy olyan környezetet a tanuláshoz és a szellemi növekedés amely magában foglalja a tudomány, a technológia, a humán és a művészetek.


Bilkent kínál ösztönző tanulási környezet és a színes társadalmi légkör. Kiterjedt campus kényelmes bázist biztosít az egyetemi tanulmányok és a tanórán kívüli bevonása, miközben az előnye, hogy közel egy virágzó nagyváros. A diákok ingázik campus keresztül ingyenes shuttle rendszer.


Bilkent University rangsorolja 32. az alakuló Times Higher Education 100 50 év alatti listáját a világ legjobb fiatal egyetemeken. Szerint ISI Citation Index, Bilkent továbbra is előkelő Törökországban számos publikációt per kar tagja, és előkelő helyen nemzetközi szinten.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
4 Év
Nappali
Price
ár
14,500 USD
Information
Deadline
Július 19, 2019
Locations
Törökország - Ankara, Ankara
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Július 19, 2019
A befejezés dátuma Május 31, 2023
Dates
szept. 2019
Törökország - Ankara, Ankara
Jelentkezési határidő Július 19, 2019
A befejezés dátuma Május 31, 2023