Bachelor in Business

Hardin-Simmons University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bachelor in Business

Hardin-Simmons University

A legtöbb ember kiad 30-50 év életük dolgozik valamilyen szervezet - egyház, jótékonysági, a szakmai partnerség, a vállalat, vagy valami else.You valószínűleg nem ugyanaz.

Minden szervezet létezik átalakítani ötletek áruk vagy services.They létezik, mert az átalakulási folyamat bonyolult, és nem egy ember meg tudja csinálni egyedül. Menedzserek kell dolgozni könyvelők. Marketing szakemberek kell dolgozni vezetői információs rendszerek. Ügyvédek kell dolgozni mindenkinek.

Ha azt szeretnénk, hogy jelentősen hozzájárulnak a teljesítését a szervezet célja, szüksége lesz készség, és talán nagyon specializált ismeretek. -On Hardin-Simmons Kelley College of Business, Akkor lehetősége van arra, hogy dolgozzon ki közülük. Néhány képesség lesz nagyon specifikusak, mint a képesség, hogy olvassa el a pénzügyi kimutatásokat. Mások lesznek az általános, de még ennél is fontosabb: a képesség, hogy olvassa el és tisztában árnyalta. Az a képesség, hogy írjon. Az a képesség, hogy manipulálni számok és adatok.

Üzleti szakon a HSU tapasztalni szigorú tudományos program célja, hogy felkészítse őket az élet az üzleti világban. Az Educational Testing Service rendszeresen hozza a diplomások a felső ötöd összes üzleti iskolában végzettek országos.

Mi köszönjük az érdeklődést Hardin-Simmons Egyetem Kelley College of Business, és várjuk, hogy látni itt.

Üdvözlettel, Michael L. Monhollon - Dean, Kelley College of Business

gyakornoki program

Során egy üzleti hallgató élményét minden egyetem, a legtöbb tanulási és az expozíció új fogalmakat előfordul a hagyományos tantermi környezetben. Ez egy fontos része minden tanuló oktatását; ez biztosítja számukra a rengeteg információt, amely lehetővé teszi számukra, hogy végre ügyesen mikor kezdődik a post-érettségi karrierjét.

Van, persze, a bökkenő - ami a feladata parlaying tantermi élményt az első munkahely. A Hardin-Simmons Egyetem Kelley College of Business gyakornoki program lehetővé teszi a diákok, hogy megkezdhesse a munkát az üzleti életben, miközben továbbra is beiratkozott az egyetemre. Az előny az ilyen tapasztalat, hogy a diákok kezdenek alkalmazni az ismereteket tanulnak az osztályban még érettségi előtt.

Nem csak ez a tapasztalat, hogy a diákok, hogy megszerezzék a felső osztály választható óra, de ez is ad nekik lehetőséget, hogy meghatározzák, milyen útvonalon úgy tervezi követni az üzleti érettségi után.

Jogosultság a szakmai program:

  • diákok kell beiratkozott a Kelley College of Business
  • diákok ki kell töltenie négy félév, vagy legalább 60 félév óra hitel felé egy üzleti diploma
  • hallgatók must carry minimum 2,5 fokozatú pont átlaga, és megfelelnek minden egyéb követelménynek az egyes munkáltatók
  • diákok kell ajánlott tanácsadóik számára szakmai hitel.

Természetesen jóváírás:

Diákok kérheti a Kelley College of Business keresni három félév óra főiskola hitel megfelel a következő feltételeknek:

1. fenntartani folyóirat képest a munkát

A folyóirat, hogy tartsa meg, miközben részt vesz a szakmai gyakorlat kell tartalmaznia dokumentációt minden elvégzett feladatok során a szakmai, speciális tapasztalatok hozzájuk kapcsolódva jelentős és karrier terén, és kapcsolatban észrevételeket információk és gyakorlatok, amelyek kapcsolódnak ahhoz, amit tanult az osztályteremben. Ez a folyóirat szerepelni fog a jelentés mellékleteként.

2. nyújtson gépelt összefoglaló jelentést a szakmai

A jelentés azt a szívet, a szakmai gyakorlat. Egy szakmai áthidalja a worldplace az osztályteremben. A jelentés az, ahol bemutatjuk, hogy meg tudja-e kapcsolni a munkát és a tantermi együtt. A jelentésben, akkor annak eldöntésére, hogy a szakmai tapasztalat tárgya, amit / ő már tanult az osztályteremben. Fontos, hogy a hallgató beszélni konkrét információt tanult tanfolyamok, hasznos volt vagy alatt használt gyakorlat. A jelentésnek tartalmaznia kell az aktuális eseményeket a hallgató területén, hogy rátaláltam és képességek elért a munkát. Ez a jelentés azt is leírja a tanfolyamok HSU, amelyek a legtöbb hasznos az Ön számára a szakmai gyakorlat.

3. elkészíteni és beadni egy szóbeli beszámolót tartsanak a Kelley Üzleti Főiskola kari

Az előadás lényegileg összefoglalva, szóbeli formája a jelentés és a naplót. A diák használhatja látvány, mint a powerpoint, fehér tábla, vagy írásvetítő megkönnyítése érdekében a / saját bemutatót a kari. Előadások tipikusan 20 percesek (amelynek tartalmaznia kell kb 5 perc kérdés).

4. kap kielégítő munkaértékelési a munkáltató.

Ez formája lehet egy ajánlólevelet, vagy a befejezése írásbeli értékelése a munkát a munkáltató kérésére a hallgató.

Természetesen hitel számít a fejlett üzleti választható. Megfelelt / nem felelt fokozat kapnak gyakornoki hitel. A hallgató kar tanácsadója jóvá kell hagynia a gyakorlat. A szakmai tapasztalat szerint legalább 100 órányi munka kapcsolódik a hallgató tanulmányi területen.

Diákszervezetek

A Kelley College of Business Hardin-Simmons Egyetem amely számos diákszervezetek. Minden élénk, dinamikus szervezetek meglévő fejlesztésére vezetői és üzleti készségek és az élethosszig tartó barátságok tagok között.

Delta Mu Delta egy nemzetközi Honor Society in Business. A teljes tagság, most meghaladta 150.000 hallgatók, diplomások, és doktori hallgatók, Delta Mu Delta kettős küldetés támogatása magasabb ösztöndíjat az oktatásban az üzleti és hogy elismerje és jutalmazza üzleti hallgatók, akik kitüntették magukat scholastically. A Iota Eta fejezete Delta Mu Delta Hardin-Simmons Egyetem bérlésének 1999. Felhívás tagság kiterjed azokra az üzleti diákok a felső 20 százaléka főiskolai osztály (minimum 3,25 GPA). Az eljárás megindítása végzik az őszi félévben minden évben. További információ megtalálható a Társaság honlapján: http://www.deltamudelta.org

a KGB

technikailag az úgynevezett Kappa Gamma Beta, De a közös rövidített hangzik egy kicsit félelmetes. Hardin-Simmons Egyetem számos társadalmi klubok, ez egy üzleti diákok. Működik más diákok fejlesztésére szolgáltatási lehetőségeket, a hálózatot és csak szórakozni. Amellett, hogy élvezi röplabda éjszaka és Fielding egy relé-for-Life csapat, a KGB kísérte professzorok az ipartelep, hogy látogassa meg a Federal Reserve Bank of Dallas, Ranger Stadium, A Bureau of Metszet, Anchor Fabricators, precíziós fém hamisító és a kormány vállalkozó, Weaver, a regionális könyvelő cég irodái egész Texas és a VP Marketing a Belo Corporation a Fortune 500 cég.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
Nappali
Price
ár
12,615 USD
Locations
Amerikai Egyesült Államok - Abilene, Texas
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Amerikai Egyesült Államok - Abilene, Texas
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt