Hivatalos Leírás

Bachelor of Business

GMIT Castlebar Campus


Ez a program termel diplomásokat átfogó ismeretekkel rendelkeznek a legfontosabb funkcionális területek üzleti és szervezeti menedzsment (beleértve a marketing, pénzügy, Operations, MIS és személyzet), különös tekintettel a kis- és középvállalkozások (kkv-k) az információs korban. Elsajátítják egy sor analitikus alkalmazott technikai és személyes készségek és képes lesz felvenni a számos különböző junior irányítási és adminisztratív szerepek a különböző szervezetek.

program modulok


Program modulok a következők:

Statisztikák, marketing, kommunikáció, számítógép alkalmazások, számviteli, üzleti matematika, mikroökonómia, makroökonómia, jogi, menedzsment, üzleti információs rendszerek, a szociális és szervezeti pszichológia, Personnel Management, Business Research; Operations Management, Small Business Management, Management Information Systems, Döntési és kvantitatív elemzés, valamint Szervezeti magatartás.

Állásajánlatok


Diplomások dolgoznak az ipari és kereskedelmi vállalkozások a számviteli, pénzügyi szolgáltatások, marketing és adminisztratív területeken. Alternatív módon folytassák a tudományos tanulmányok kitüntetéssel diplomázott szinten és / vagy tagság egy illetékes szakmai testület. Pályakezdő megfelelő tapasztalattal átmehet karrier felsővezetői szinten. Minden támogatás célja a diákok, hogy saját vállalkozás indítására.

Diákok is lehetősége van arra, hogy megszerezzék egy díjat a turizmus.

Anyatej-tanulmányok


Diplomások is át kitüntetéses diplomát programok ezen vagy más intézetek és egyetemek Írország és másutt. Linkek az EU intézmények nyitnak izgalmas új lehetőségeket a további vizsgálat.

Belépési követelmények


Pass (Grade D3 vagy jobb) öt (5) Leaving Certificate tantárgyból matematika és angol vagy ír egy minimum 140 pont.

Is elérhető ACC módot.

Program oktatási nyelve:
Angol

10 további kurzus Galway-Mayo Institute of Technology (GMIT) »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
3 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date