Bachelor in Business Administration

Általános információk

Program leírás

Mint kiemelkedő egyetemi alapképzésben, az egyetem tartja magát az elvet a reform ápolása módban javításával tanulók kompetencia, növelve a pénzügyi input tanítás érdekében, hogy megfeleljen a társadalom igényeire, és irányításának javítása a különböző területeken, mint a tudományok , tanfolyamok és gyakorlati oktatás. Azzal a céllal, hosszú távú fejlesztési, az egyetem végez programsorozat tehetségek képzés és az innováció érdekében, hogy megfeleljen a követelményeknek a társadalom, mint például a témája a „Tanítás Week”, amelynek célja, hogy hozzon létre egy harmonikus campus kultúra „kiszolgáló diákok és tanárok tiszteletben”.

Az elmúlt években, a diákok az egyetem szerzett csodálatos eredményeket ért el a különböző országos versenyeken, mint például a német Red Dot Award, a China Youth technológiai verseny, a „Challenge Cup” a technológiai verseny, a verseny a matematikai modellezés és a verseny az elektronikus Tervezés. Azzal, hogy részt ilyen versenyek, sok diák, mint Huang Jiahou, Yin Peimeng, Liucheng nem csak elnyerte a különböző díjakat, hanem által megkérdezett állami vezetők. Sőt, az egyetem művelt számos kiváló hallgatók, akik már híres az egész országban, így He Ping - a „Napraforgó Girl”, valamint a „Nemzeti Model Egyetemisták 2011-ben”, és a Wu Liqiang és Li Jin - „Love Hírnök".

Ellenőrző lista a pályázati dokumentumok (szkennelt másolatokat készíteni)

 • Érvényes útlevél fénymásolata (formanyomtatvány)
 • Fizikális vizsgálat Form (formanyomtatvány) (Kérjük, nyomtassa ki, és vigye el a kórházba, hogy befejezze az összes példány vizsgálatára kap ez által aláírt és lepecsételt orvos a kórházban, majd beolvasni az egyetemre. Ne feledje, hogy az összes eredeti orvosi jelentéseket és az űrlapot, és hozd, ha jön a kínai. )
 • Diploma legmagasabb oktatás (Minősített angol fordítás)
 • Hivatalos átirata (Minősített angol fordítás)
 • Nem bűncselekmény tanúsítvány (kérjük, alkalmazza a helyi rendőrség Iroda hivatalos igazolást.)
 • Jelentkezési lap (formanyomtatvány)
 • Jelentkezési lap Ösztöndíj (formanyomtatvány)
 • Négy digitális fotó (mérete: 2 inch, formal)

Egyéb szükséges dokumentumok posztgraduális tanulmányok

 • Két ajánlólevél a tanár vagy docens (diplomás hallgató)
 • Kutatási javaslat nem kevesebb, mint 400 szót (diplomás hallgató)
 • HSK 4 igazolás (fok tanulmány)

A külföldiek elvárják, hogy a fizikális vizsgálat, mielőtt elhagyja a nemzeti vagy regionális állami kórházban, és kap az összes felsorolt ​​tételek formájában aláírásával az orvos és a bélyeg a kórházból. Ha az ellenőrzés során történik egy privát kórházban vagy klinikán, kell a jelentés által hitelesített közjegyző. Az űrlap benyújtott kell az eredeti példányt a fotó a vizsgázó és az azt alátámasztó dokumentációk, így a laboratóriumi jelentés lap, X-ray filmek és a szükséges vizsgálati jelentéseket.

A közigazgatási minőség felügyeleti, vizsgálati és karantén megduplázódik ellenőrzi a benyújtott formában és a csatolt dokumentációk érkezéskor és eldönteni, hogy elfogadható-e vagy meg kell tenniük a további, vagy más fizikai vizsgálat. Amennyiben további ellenőrzés vagy ismételt ellenőrzésre van szükség, a hallgató kell követnie a követelményt, és fizetni a saját. A kettős ellenőrzés díja RMB 160,00 jüan amelyet ki kell terjednie a diákok maguk.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Hunan University of Science & Technology (HNUST), co-constructed by the State Administration of Science, Technology and Industry for National Defense and People’s Government of Hunan Province, is ... Tovább

Hunan University of Science & Technology (HNUST), co-constructed by the State Administration of Science, Technology and Industry for National Defense and People’s Government of Hunan Province, is a comprehensive and key provincial university with multidisciplines and distinctive characteristics. It is honored as an “Outstanding College” of the undergraduate teaching evaluation by the Ministry of Education; a college among the “Excellent Engineer Training Program” by the Ministry of Education. Furthermore, it is among the first “Top 50 Universities for Innovation and Entrepreneurship” and one of the “Top 50 Universities for Graduates Employment”. Kevesebb