Mint kiemelkedő egyetemi alapképzésben, az egyetem tartja magát az elvet a reform ápolása módban javításával tanulók kompetencia, növelve a pénzügyi input tanítás érdekében, hogy megfeleljen a társadalom igényeire, és irányításának javítása a különböző területeken, mint a tudományok , tanfolyamok és gyakorlati oktatás. Azzal a céllal, hosszú távú fejlesztési, az egyetem végez programsorozat tehetségek képzés és az innováció érdekében, hogy megfeleljen a követelményeknek a társadalom, mint például a témája a „Tanítás Week”, amelynek célja, hogy hozzon létre egy harmonikus campus kultúra „kiszolgáló diákok és tanárok tiszteletben”.

Az elmúlt években, a diákok az egyetem szerzett csodálatos eredményeket ért el a különböző országos versenyeken, mint például a német Red Dot Award, a China Youth technológiai verseny, a „Challenge Cup” a technológiai verseny, a verseny a matematikai modellezés és a verseny az elektronikus Tervezés. Azzal, hogy részt ilyen versenyek, sok diák, mint Huang Jiahou, Yin Peimeng, Liucheng nem csak elnyerte a különböző díjakat, hanem által megkérdezett állami vezetők. Sőt, az egyetem művelt számos kiváló hallgatók, akik már híres az egész országban, így He Ping - a „Napraforgó Girl”, valamint a „Nemzeti Model Egyetemisták 2011-ben”, és a Wu Liqiang és Li Jin - „Love Hírnök".

Ellenőrző lista a pályázati dokumentumok (szkennelt másolatokat készíteni)

 • Érvényes útlevél fénymásolata (formanyomtatvány)
 • Fizikális vizsgálat Form (formanyomtatvány) (Kérjük, nyomtassa ki, és vigye el a kórházba, hogy befejezze az összes példány vizsgálatára kap ez által aláírt és lepecsételt orvos a kórházban, majd beolvasni az egyetemre. Ne feledje, hogy az összes eredeti orvosi jelentéseket és az űrlapot, és hozd, ha jön a kínai. )
 • Diploma legmagasabb oktatás (Minősített angol fordítás)
 • Hivatalos átirata (Minősített angol fordítás)
 • Nem bűncselekmény tanúsítvány (kérjük, alkalmazza a helyi rendőrség Iroda hivatalos igazolást.)
 • Jelentkezési lap (formanyomtatvány)
 • Jelentkezési lap Ösztöndíj (formanyomtatvány)
 • Négy digitális fotó (mérete: 2 inch, formal)
Egyéb szükséges dokumentumok posztgraduális tanulmányok
 • Két ajánlólevél a tanár vagy docens (diplomás hallgató)
 • Kutatási javaslat nem kevesebb, mint 400 szót (diplomás hallgató)
 • HSK 4 igazolás (fok tanulmány)

A külföldiek elvárják, hogy a fizikális vizsgálat, mielőtt elhagyja a nemzeti vagy regionális állami kórházban, és kap az összes felsorolt ​​tételek formájában aláírásával az orvos és a bélyeg a kórházból. Ha az ellenőrzés során történik egy privát kórházban vagy klinikán, kell a jelentés által hitelesített közjegyző. Az űrlap benyújtott kell az eredeti példányt a fotó a vizsgázó és az azt alátámasztó dokumentációk, így a laboratóriumi jelentés lap, X-ray filmek és a szükséges vizsgálati jelentéseket.

A közigazgatási minőség felügyeleti, vizsgálati és karantén megduplázódik ellenőrzi a benyújtott formában és a csatolt dokumentációk érkezéskor és eldönteni, hogy elfogadható-e vagy meg kell tenniük a további, vagy más fizikai vizsgálat. Amennyiben további ellenőrzés vagy ismételt ellenőrzésre van szükség, a hallgató kell követnie a követelményt, és fizetni a saját. A kettős ellenőrzés díja RMB 160,00 jüan amelyet ki kell terjednie a diákok maguk.

Program oktatási nyelve:
Angol
Kínai

5 további kurzus Hunan University of Science and Technology »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
4 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date