Bachelor in Business Administration

Grupo Tiradentes

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bachelor in Business Administration

Grupo Tiradentes

Tervezésére, szervezésére, irányítására és ellenőrzésére szolgáló emberek, tárgyi és anyagi erőforrásokat. Ezek a klasszikus funkciók a rendszergazda, hogy a pályafutása során, hozzátette, hogy más fontos funkciók: cselekedni szellemében a vezetés, a megértés, az emberiség és az érzelmi érettség, javítani, hogy képesek kezelni az embereket, és fejlesszék erejét meggyőzés.

A jelenlegi társadalmi helyzet változásokat hozott a különböző területeken az emberi tevékenység. A technológiai fejlődés és a globalizáció megköveteli szakemberek egyre felkészülve egy versenyképesebb piacon.

  • 04 éves időtartam
  • Nappal és éjszaka

MUNKAPIACI

Minden üzleti vagy vállalati szüksége van egy jó rendszergazda szolgáltatásokat. A piaci fűtött. Az indikátor Serasa Experian Business Nascimento, csak a 2014 első felében jött létre 1.115.630 új vállalatok Brazília.

Egy ország bővítési számos területen, amely otthont nagy nemzetközi események és a kormány növekedési gyorsulás programok biztosítja a munkaerő-piac folyamatos bővülése. Az érettségi lehetőség van a tapasztalatok gyűjtése révén fizetett gyakornoki ösztöndíjak között R $ 250 és R 724 $, kínálta az intézmény és tagvállalatai a színpad közepén.

Tapasztalatok, hogy értékeljük a pályáját az egyetem, amely amellett, hogy a tudományos ismeretek és hozza primer készségek gyakornoki programot, amely végre sok szakember befejezése előtt a tanfolyam, a kezdő fizetése R $ 2,100. Lehetőségek is adott a nyilvánosság előtt, a nyitás vitatja kereső több mint R $ 4,000. Amellett, hogy a harmadik szektor, a tér, ahol a rendszergazda egyre nagyobb szükség van, mivel a professionalization döntések az operatív területeken, taktikai és stratégiai. Tanulás St. Louis, hogy megelőzve az időt és célja a jövőben a sok eredményt.

SALARY HAVI átlagos tartománya

Kezdeti R $ 2.100,00 Teljes R $ 4,000.00

SZAKÉRTŐI

A forgatókönyv a gazdasági globalizáció, a szervezetek igyekeznek naponta, hogy növeljék a versenyképességet.

A rendszergazda, Keystone az üzleti, meg kell eljárni a stratégiai tervezés a vállalat, elemezve forgatókönyvek és építési stratégiák, hogy a legjobb eredményeket; marketing, annak érdekében, hogy helyezze el a jelet, és lehetővé teszik jövedelmező kapcsolatokat; pénzügyi menedzsment, a likviditás biztosításában, az intézmény értékelése hitelügyletek, és feltérképezi a beruházások forrásainak és kezelése a piaci kockázatokat; A humánerőforrás-menedzsment, a fejlődő karriertervezés, toborzás, kiválasztás, értékelés és képzést, amely felhatalmazza csapatok; vagy terek, mint például a logisztika, üzemeltetés, értékesítés, külkereskedelem, információs rendszerek, stb

Amellett, hogy a kialakulóban lévő feladatok kezelését, mint a kreativitás és az innováció, a vállalatirányítás és a fenntartható gazdálkodás. Szakképzési St. Louis, lehetővé teszi a teljesítmény számos területen, akár a mikro-, kis-, közepes vagy nagy; az állami, magán vagy harmadik szektorban. Ha Ön vállalkozó, akkor nyissa meg az üzleti és tervezi, hogy a kurzus során. A tanácsadók is megvan a garantált helye a piacon. Azt is követni a tudományos karrierjét, úgy gondolták, hogy egy tanár vagy tanító? A választás az Öné!

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Portuguese (Brazil)
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
márc. 2019
Duration
Időtartam
4 Év
Nappali
Locations
Brazília - Aracaju, State of Sergipe
Kezdet : márc. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
márc. 2019
Brazília - Aracaju, State of Sergipe
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt