Read the Official Description

Miért válassza a Business Administration Bachelor Program Ilia State University?

  • Ilia State University School of Business 1. tanulmány rendeltetési grúz gólya óta 2015
  • Szakmai lehetőségek különböző állami szervek és magánvállalkozások
  • Diplomások ismeri főbb elméletek és koncepciók, valamint a modern menedzsment megközelítések és gyakorlati szempontból a vezetés, hogy megoldja a problémákat, a 21. század
  • Ilia State University modern létesítmények, kiváló könyvtár és élénk diákélet
  • A tanulók lehetőséget, hogy kiad csere félévben több mint 30 európai egyetem keretében Erasmus + programot.

Leírás:

Az alapképzésben in Business Administration a Ilia State University célja a nemzetközi diákok, akik kap mértékben a versenyt a munkahelyek ma és holnap épület átfogó tudásbázist. Ez a fő készíti szakemberek a különböző pozíciókat for-profit, non-profit, és az állami szektor szervezetei világszerte. A program célja, hogy felkészítse az üzleti adminisztráció szakemberek felszerelt up-to-date tudást és a vállalkozói készségek egy vezetői területen (menedzsment, turizmus). A program segít a diákok fejlesztésére kompetencia alkalmazása az üzleti menedzsment eszközök, üzleti kommunikáció egyik közülük, a hatékony teljesítményt nyújt a modern globális üzleti környezetben.

Bachelor hallgatók Ilia State University angol nyelvű programok lehetőséget kap arra, hogy tanulmányozza a nemzetközi kapcsolatokban, mint a minor szak.

Nemzetközi kapcsolatok minor szak van interdiszciplináris megközelítés és a linkeket a más szakokról, mint például a politikai tudományok, történelem, közgazdaságtan és a nemzetközi jog. A program foglalkozik a legfontosabb fogalmak, elméletek és kutatási módszerek vonatkozó nemzetközi kapcsolatokban. Ez biztosít a hallgatók interdiszciplináris ismeretek mai globális politikában, a politikai kutatás és felvértezi őket a szükséges kutatási és elemző készség, hogy jobban megértsék a modern fejlődés a nemzeti, regionális és nemzetközi szinten.

Program időtartama 8 félév (240 kredit) és a diplomások lehetőséget, hogy szert kisebb specializáció mellett a mag egy. A szerkezet a program áll az általános modul - 60 kredit, mag specializáció (nagy) - 120 kredit, minor (nemzetközi kapcsolatok) - 60 kredit.

Akadémiai fokozat: Bachelor of Business Administration Management (BBA Management) vagy Bachelor of Business Administration a turizmus (BBA Turizmus)

Felvételi követelmények:

  • A középfokú (közép) iskola - Angol-nyelvtudás

HATÁRIDŐK

  • Bevitel tavaszi szemeszter 2017-ben - december 31, 2016
  • Bevitel az őszi szemeszter 2017-ben - június 30, 2017

Alkalmazás van nyitva MOST

További információért, kérjük, látogasson el hozzánk @ https://iliauni.edu.ge/en/international

Program taught in:
Angol

See 1 more programs offered by Ilia State University »

This course is Campus based
Start Date
Open Enrollment
Duration
8 félév
Nappali
Price
3,000 USD
Tandíjat mentességet alkalmazni
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
End Date