Okan Egyetem, Az egyik legkiválóbb és előkelő alapítvány egyetemek Törökországban, ad otthont a változatos graduális és posztgraduális hallgatói szervezet 14.000. Jelenleg Okan Egyetem hallgatói 43 különböző országból. A szálloda több mint 138 graduális és posztgraduális programok. Az egyetem eljárása hat kara, két alkalmazott tudományok iskolák és három doktori iskolák. Az egyetem is kínál a különböző két évben társult szakok, amelyek megfelelnek az az igény a szakmai lehetőségeket.

Okan Egyetem található, Isztambul az egyetlen város, amely átfogja a két kontinens, Európa és Ázsia. Emellett a főépületben a Isztambul ázsiai részén, a modern kari épületek, kollégiumok és szociális létesítmények, Okan egyetem három másik egyetemen központi helyeken mindkét európai és ázsiai oldalán a város.

Az új, globális üzleti korszak a határok nélküli üzleti kapcsolatok követel egy sor új műszaki kompetenciák. Okan Egyetemi Automotive Engineering alapképzésMiután felülvizsgálta programjaikat, gazdag választékát kínálja a koncentráció területeken annak érdekében, hogy megfeleljen az egyedi karrier igényeit diákjaink. A világszínvonalú oktatók a különböző háttérrel nyújt egyensúlyt az elmélet és a gyakorlat végrehajtása során a tananyag.

Mi nagy hangsúlyt fektetünk a fejlődő "Megtanulni tanulni" készségek diákjaink felkészíti őket azzal a képességgel, hogy versenyképes maradjon a karrierjük. Stratégiai, innovatív, rendszerek és a kritikus gondolkodás rendszerek alapvető összetevői a tanterv, amely széles körű vezetői kompetenciák, valamint a szükséges eszközök, technikák és erőforrások diákjaink sikeresek legyenek a globális világban a mérnöki és a kapcsolódó üzleti. Ezek a szempontok között mozog a belső működését az autó motorja a külső szempontokat, mint a jármű aerodinamikai és a anyagok tulajdonságai a személyautók közlekedési elemzés. Az elméleti alapjait ipari gyakorlat és a gyakorlati alkalmazások az elmélet a mechanika, dinamika, égés, az aerodinamika, stb bemutatásra kerül egy kiegyensúlyozott módon. Képviselői az iparág meghívást kapnak alkalmanként meghívott előadók szemináriumot tartani a jelenlegi helyzetet és tendenciákat az autóiparban.

A diplomások a program felruházva mély megértése az autó, mint egy mérnöki rendszer egészének. Ezek a diplomások, miután átesett egy kiegészítő és szakirányos képzésre, valószínűleg elfoglalni kulcspozíciókat az iparág hosszú távon.

Szeretnénk, ha a diákokat, hogy fontolja Okan Egyetem Automotive Engineering alapképzés mint befektetési szerezni a versenyképes szakmai szélén, és élvezze a sikeres karrier az élet. Esti és hétvégi osztályok célja, hogy megkönnyítse időgazdálkodás szakmai élet együtt diplomás képzés

Program oktatási nyelve:
Angol

6 további kurzus Okan University »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
Price
Free
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date