Hivatalos Leírás

Diák lehetőségek

Szakmai

Példát a közelmúltban gyakornoki Számviteli diákok között:

  • Holbrook és Manter, CPA (Személyzeti Auditor) - Neeman Medical International (Asia) Ltd. (Személyzeti Accountant) - Ernst & Young (Abu Dhabi) (Staff Auditor) - Állami Számvevőszék az Ohio (Audit Fellowship Intern)

Foglalkoztatás

Három diák általában alkalmazott a számviteli kar hallgatói asszisztensek. A diák asszisztensek minőségű házi feladatot, másolja class segélyekkel, rendszeresen oktató a hallgatók, és további adminisztratív segítséget.

Karrier lehetőségei számviteli szakon

  • Public Accounting - Corporate Accounting - Kormány - Oktatás - Non-profit

Hol Legutóbbi számviteli szakon a Muskingum alkalmaznak:

  • Ernst and Young - PricewaterhouseCoopers - Ohio State Könyvvizsgálói Iroda - Rea and Associates - Crowe, Chizek and Company

Egyetemi programok

A legtöbb számviteli diákok, akik nem járnak egyetemre. A hallgatók kiválasztása a 150 órás hitel számviteli-Public lehetőség itt Muskingum képesek üljön a CPA vizsga nélkül a diplomáját, de itt van néhány példa az iskolák egykori diákjai vettek részt: - University of Virginia - Ohio University - University A Hartford

Mission Statement

A misszió a közgazdasági, számviteli és üzleti osztály célja, hogy segítse elő jól lekerekített tagjai az üzleti közösség, akik értik a szükségességét profit egyensúlyban megszorítások etikus magatartás, a jogi viselkedését, és kockázatot. Mind a négy szakon a tanszék (közgazdasági, számviteli, könyvelői-Public, és Business) célja, hogy a szükséges eszközök a diplomások, hogy sikeresek legyenek mind a világ kereskedelmi és posztgraduális képzési programok. Arra törekszünk, hogy kihívást jelent a diákok, hogy objektíven elemezze a gazdasági körülmények, építésére megvalósítható és etikai alternatívák, és a megfelelő döntések meghozatalára, amelyek egyensúlyt teremtenek a jóléte a cég az általános társadalmi hatásainak.

Közgazdasági, számviteli és üzleti Tanszék küldetése támogatja a küldetése Muskingum University, hogy magas színvonalon tudományos programok keretében a bölcsészettudományi oktatás. Segítünk fejleszteni egész személyek, akik kritikusan gondolkodni, etikus viselkedés, és társadalmi szempontból, hogy azok vezethet szakmailag termékeny, személyesen kielégítő, és a társadalmilag felelős életét.

Program oktatási nyelve:
Angol

9 további kurzus Muskingum University »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019