Bachelor of Arts Hotel és Catering Management (kitüntetéses)

GMIT Galway Campus

Lesz egy lehetőséget, hogy összekapcsolják a képzés a vendéglátásban és a turizmus főiskolai oktatás és koncentrálni a korai vizsgálatok az élelmiszer-termelés és éttermi szolgáltatás. Ezek gyakorlati területeken kombinálható ezt követően kapcsolatos témák így a mindkét világból a legjobbat.

Ez végső soron a jó 7. szint üzleti mértéke és kiváló gyakorlati kompetenciákat.

program modulok


A modulok száma fedezi ezt a programot, beleértve az élelmiszer tanulmányok, gyakorlati és elméleti, Vendéglátás Studies (Front Office rendszerek, Étel és Ital Systems); Vendéglátás menedzsment; Pénzügyi menedzsment; Törvény; Management Studies (menedzsment, marketing); Emberi erőforrás menedzsment; Management Science (Statisztika, Information Technology); Environmental Studies (Economics, turizmus), valamint egy választható választás turisztikai vagy nemzetközi nyelv a francia, a német és a spanyol.

Mivel a magas szintű szakmai gyakorlat az iparban folyamán, diplomások gyakran hierarchikus állások vezető vendéglátás és a turizmus szervezése mind Írország, mind külföldön.

Alkalmazás


A külön űrlapot szükséges a program, és kérésre a Felvételi Iroda. Pályázatokat fogadjuk el április 30-ig és a pályázókat felkérik, hogy interjút május. Minden jelentkezőt legalább hat hónapig megfelelő szakmai tapasztalattal bármilyen szinten és dolgozik a vendéglátás és a turizmus ingatlan. A pályázóknak nem dolgoznak az iparban, de igazolt tapasztalattal lehet alkalmazni, és figyelembe kell venni.

Munkákat / Program időtartama


A program kezdődik szeptemberben, és van osztva négy blokk egyetemi tanulmányi és ipari elhelyezést három évre elosztva.

A College-alapú blokkok a következők:

Block 1: szeptember-december az év egyik, majd harminc hétig szakmai gyakorlat egy ír szállodában.

Block 2: szeptember-december az év két, majd egy harminc hetes szakmai gyakorlat a nemzetközi környezetben. Európai diákok követik ezt az elhelyezést a nemzetközi ingatlan kívül hazájuk. A nem uniós diákok befejezni ezt a képzési idő egy ír tulajdon.

3. rovat: szeptember-december majd Block 4, január-május.

Elhelyezés az 1. blokk legyen az ingatlan a hallgató csatlakozott, ha a hallgató nem rendelkezik ilyen tulajdonság tudnak dolgozni a LINKS tanácsért, tanácsadást és támogatást, hogy segítsen biztosítani ezt a munkát azonban a tanuló egyedül felelős e cél elérése . A második elhelyezés kerül sor a nemzetközi környezetben, és úgy kell megszervezni együtt a LINKS irodában. A hallgatók aktívan dolgozik, hogy megtalálja a megfelelő helyet, amely a legjobban megfelel a tudományos és tanulási igényeire. Mindegyik elhelyezés akkreditált eleme a programnak, ha nem fejeződik hallgató nem lesz képes a haladást, hogy a következő szintre a tanulmány.

nemzetközi linkek


Az iskola kiterjedt nemzetközi kapcsolatokat szállodák, turisztikai szervezetek és oktatási szervezetek. Ezen kívül az iskola aktív tagja a különböző szállodai iskolai szervezeteket, beleértve az Association of European Hotel & Tourism iskolák (AEHT) és a Tanács Hotel, Étterem és intézményi Oktatás (CHRIE).

Elismerése a szakmai szervezetek


Diplomások bevezetett teljes jogú tagként az ír Vendéglátás Intézet és kap teljes mentességet a vizsgakövetelményeket, a Hotel, Vendéglátóipari és intézményi Management Association (UK), elismerte, hogy a minőség a segédlelkész tagja. Progression a teljes tagság lehetséges befejezése egy adott időszakban az iparban dolgoznak.

További Belépési követelmények

  • Legalább egy év teljes munkaidős tapasztalattal, posta Leaving Certificate, a szálloda és a turizmus.

  • Adott esetben írásos visszaigazolást a neves vendéglátás és a turizmus létrehozása, hogy a hallgató kap egy menedzsment gyakornok pozíciót az első blokk szakmai gyakorlat. Ez a levél kell komoly vállalkozás létrehozása által, hogy elfogadja a jelölt, mint gyakornok. A jelentkezőknek nem tanácsos a közölt levelek, amelyeket kapott csupán, hogy teljesítsék ezt belépési követelmény, mint a haladás a programot lehet megakadályozni a hiánya valódi gyakornoki pozíció.

Anyatej-tanulmányok


Diákok, akik megkapják ezt a díjat is elismerte, hogy az utolsó év a BA (kitüntetéses) Hotel és Catering Management ebben Intézet.

Program oktatási nyelve:
Angol

10 további kurzus Galway-Mayo Institute of Technology (GMIT) »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
szept. 2019
Duration
3 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date